Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Orgazmy u kobiet

Polecane posty

Powiedzcie: macie orgazmy z mężczyznami? I jeśli tak, to czy w trakcie penetracji czy seksu oralnego? Bo ja nie mam wcale z facetem, tylko podczas masturbacji:|.

i jak liżę jajka mojemu amstafowi

czasem zasadzę sobie ogóra, takiego z przeceny w Biedronce

Gość kiedys nie miałam
teraz mam:)

Gość też nie mam z facetem,
w ogóle wkurza mnie cały ten seks, bo dla mnie to bez sensu :/ lepiej mi samej niż z nim :/

Gość a ja juz jestem
6 lat po slubie i po dzis dzien nie mam :( nic tylko plakac ale zyje nadzieja ze kiedys sie to zmiemni

Gość innego nigdy nie
mam, taki jak przy masturbacji

Gość colorred
Nigdy tak publicznie nie rozmawiałam na ten temat. Ale mnie tu nikt nie zna :)jestesmy małzeństwem od 10 lat, jak bylismy para to miałam mega orgazmy:) ale teraz od 5 lat moze, tak około. Nie mam poprzez penetracje. nie wiem czy moj partner za szybko konczy, a ja dłuzej potrzebuje by dojsc,czy poprostu juz taka rutyna ze nie mam, Nie wiem jaka jest przyczyna tez mnie to martwi. poprzez stymulowanie łechtaczki osiagam orgazm. Ale to nie to samo co przez penetracje, tesknie za takimi orgazmami jak kiedys.Przez to seks jest dla mnie juz tak niewazny jak kiedys.

Gość veressa
może twój partner nie pociąga cie seksualnie po prsotu to raz. Dwa ważne jest przygotowanie, gra wstępna itp. może czasem warto obejrzeć jakieś erotyczne obrazki , by sie rozgrzać. albo po prsotu pokaż facetowi co cie kreci, mow jak. mozesz wziąś ręke faceta i po prowadzic po swoim ciele. może też nie ta pozycja? warto pokąbinować, wypróbować inne. mi jest dobrze z facetem i wogole kreci mnie nawet jak położy sie kołomnie, ale wiem że orgazm ma duze tez podloze psychiczne i i tez zalezy od nastawienia. musisz sie czuć dobrze, bezpiecznie z facetem i nie stresowac sie , ani też NIE WSTYDZIĆ sie. bo to jest najwiekszy wróg orgazmu, tak jak i brak zaufania.

Gość nie dostrzegam minusów
prawdziwa red nie robi takich banalnych błędów ortograficznych.

Gość colorred
Czy to było do mnie ?