Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna-zmiana

Czy i co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość *aaagaciaaa*
masę krówkową do wafli firmy Bakalland.

Ja kupuje: 1 Meszanke studencka (producent Bakalland) 2 Soki Molly, jablko (antonowka, ne przejrzysta), bananowy, porzeczka. Produkcja Agros Hortex 4 Maslo z Mlekovity 5 Orygnalna coca cola 1zl\puszka 6 Musl orzechowe

Gość figiel**
Nie palę, więc nie wiem :p Ale właśnie te paluszki stały się moim nałogiem :D -sok przecierowy warzywno/owocowy-1l karton Just fit -sok marchwiowy 1l karton Just fit -szampon Nivea dla dzieci -worki naśmieci -kawa 250 g w zielonym opakowaniu (nazwy nie pamiętam) :D

Gość przypadkowa klientka
ketchup jogurt kawowy i kokosowy (mniam) matiasy na sałatkę śledziową (polecam) czasem twaróg chudy (też polecam, smak mało kwaśny) czasem czekolada wedel paluszki serowe to te grube za słone? jeżeli te, to nawet dobre

"filety dorszowe (takie krakersy)" :D :D :D

nie pamiętam, rzadko bywam, a kupiłam je ze dwa razy :)

wg mnie zs miał na celu satyryczna parodię i wyszła bardzo zabawna :)

no może prześmiewczą, nie satyryczną :)

Gość figiel**
"paluszki serowe to te grube za słone? jeżeli te, to nawet dobre" Dokładnie o te chodzi :p

Gość syrenejczyk
zs sam w sobie jest zalosno przesmiewczy

a przypomniałam sobie jeszcze, że kawa jest paskudna i herbata też nie lepsza :) no i tragicznie mały wybór wszystkiego kupuję mieszankę chińską, chociaż ostatnio zauważyłam, że chyba źle ją przechowują, bo zamiast sypkich warzyw w torebce jest jedna wielka bryła lodu :) kiedyś lubiłam biedronkowe pyzy mrożone, ale ostatnio farsz miał strukturę i smak mokrego papieru toaletowego :o więcej nie zaryzykuję

Gość syrenejczyk
NB podczytujac twoje wpisy ,przy twoich ambicjach i zarobakach o marudzeniu w temacie mowy byc nie moze wiec ciesz sie ze w ogole masz co do gara wlozyc zs ciebie nie da sie nie zrozumiec ,wiec nie pochlebiaj sobie

Gość dadaeq
Ja kupuje sok bananowy chipsy o smaku kebab zajebiste są bułki parówki orzeszki ostatnio czteropak gingersów za 9.99 płyn do szyb

o sorry, ambicje to ja mam wielkie :D z zarobkami masz niestety rację :o mało jem i rzadko co mi smakuje, widać i w tej dziedzinie jestem malkontentem

Gość syrenejczyk
anorektycy tak maja

nieprawda, anorektykom wszystko smakuje, tylko się powstrzymują :o

Gość a napiszę
"zs ciebie nie da sie nie zrozumiec " dodalabym - kiedy nie dostaje próbującym (zrozumieć) środków (uzywanych przy percepcji) i ty jesteś w tej grupie

Gość a napiszę
ku ożywieniu tematu: w biedronce zniechecajacy są ci byle jak ubrani klienci oraz zmarnowany wyraz na twarzach :)

a do lidla rzadko chodzę, niezbyt po drodze mam :D fajne są tam sezamki (takie w tabliczce) i wiśnie w syropie

karma dla psa karma dla kota papiery toaletowe [te ladne] reczniki papierowe plyn do plukania plyn do prania mledczko do czyszczenia magik uniwersalny do czyszczenia płyn do podług ostatnio kypilam ale ejszcze nei wyprobowalam odswiezacz zielona herbata z mandarynka czy jakos tak, ladnei pachnie rekawiczki do zmywania kostki do kibla domestos do kibla wkladki platki piwo wino od swieta herbaty zielone kawe capuczino biedronkowskie czasami slodycze jakies przyprawy kostki rosolowe mleko 3,2& cukier maka babuni czasami jakeis sledzie czasami jakis ser zolty[przewaznie neibiedronkowski' olej 3l to nmneij wiecej wszystko

w lidlu są: dobre i tanie płatki kukurydziane zelki haribo duze jogurty jogobella za 3 zł dobre frytki tanie i dobre chipsy owoce tanie

darmowe kartony to widziałam i na ulicy także żadna to promocja i oszczędność :P

a to fakt w takim razie nie ma problemu ty zaopatruj się w kartony biedronkowe:P