Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna-zmiana

Czy i co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Ike, gdyby były niewielkie, to czy pojawiałby się w jej postach tak często motyw nabrzmiałego penisa, który tak jakby kojarzy się z rozmiarem powiększonym? ;-)

Ike, gdyby były niewielkie, to czy pojawiałby się w jej postach tak często motyw nabrzmiałego penisa no właśnie lusia wszystko się zgadza u retro tylko ów motyw się pojawia więc ciężko to zjawisko nazwać wszechstronnymi potrzebami

Gość luśka kupuje męskie sandaly
bo ma stope nr 43

czy pojawiałby się w jej postach tak często motyw nabrzmiałego penisa, masakra człowiek raz w zyciu napisał o penisie, a łatka na całe życie... a najgorsze że przyszywają ją konsekwentnie stare dobre kuleżanki... :/

powiedziała retro , której na drugie jest: niewiniątko:P

(swoją drogą retro może to dlatego, ze pisałaś wtedy o penisie komika gdybyś pisała o penisie np. creama, to nikt by o tym nie pamiętał bo i tak nikt nie wierzy, że go w ogóle cream posiada)

ja jestem zwolenniczką teorii o krowach co dużo ryczą a małe wymiona mają.. czy jakoś tak to szło... więc co do creama myslę że mogłaby nas czekac miła niespodzianka... :P co do komika- wręcz odwrotnie na przykład:) a

że mogłaby nas czekac miła niespodzianka.. gdybysmy te sprawę przeprowadziły komisyjnie, uściślę.

"człowiek raz w zyciu napisał o penisie, a łatka na całe życie..." widoczne poszłaś w jakość :)

więc co do creama myslę że mogłaby nas czekac miła niespodzianka... nie sądzę, że cream jest w stanie jakkolwiek nas zaskoczyć :)

widoczne poszłaś w jakość widze Lusiu że w umiejętności tak zwanego FORUMOWEGO PRZYSRYWANIA szkolisz się dzielnie:) obecnosc ike pewnie bardzo to ułatwia:)

Gość byłam na weselu
jogurty Boni czy Bomi... takie jak monte a duzo tansze... dziecko uwielbia :)

czy Twoim zamiarem było komplementowanie Ike? ee, no, nie będziemy sobie zawracać głowy moimi zamiarami... chociaż w pierwszej kolejności chciałam skomplemetnować ciebie, Lusiu:) mam nadzieję że zauwazyłas:)

retro- no ale chyba nie przejęłaś się "forumowym przysrywaniem":) :) Bo to jest tak.. jak się nie ma nic ciekawego do napisania w temacie to próbuje się w inny sposób zwrócić na siebie uwagę forumowiczów;) haha Mnie to akurat bawi:) mam nadzieję,że ciebie również;)

retro- no ale chyba nie przejęłaś się "forumowym przysrywaniem" jakby to powiedzieć.. nie, no , trochę się przejęłam:) zwłąszcza że w kwestii napisania czegoś ciekawego w temacie też wiele mi można zarzucić... :) a sama Lusia, oj.. kobieta cięta jest jak mucha tse tse... ja tam się jej boję:)

"jak się nie ma nic ciekawego do napisania w temacie to próbuje się w inny sposób zwrócić na siebie uwagę forumowiczów" Predatorko, wszystkie Twoje posty jak rozumiem należy zgłosić do Sevres jako miara i wzorzec interesującej wypowiedzi w temacie? :)

"ja tam się jej boję" nie popadajmy w przesadę, cieszę sie, ze Cię widzę, naprawdę Tak swojsko się robi :)

nie popadajmy w przesadę, cieszę sie, ze Cię widzę, naprawdę Tak swojsko się robi chyba że tak:) to co? może jakaś mała rozróbka...? :) :) ewentualnie mozemy przeanalizować mentalnego penisa zs-a.. tylko nie wiem czy temat o biedronce to dobre miejsce, chociaz.. może mu szczęście przyniesie:D

Gość ojaojaojaoajaaaa
i co tam pizdziunie? co jedna to lepsza od drugiej:) a ja!k szczycac sie no a jak! walka w kisielu ale o co?! a o to ktora obesrala ladniej pasek w stringach niegdys bialych :)

Gość elaaaap
próbowaliście drinków cosmopolitan lub mojito w butelce 0,7 za 19.99 ?? Cena przystępna za taką ilość, ale czy są dobre>>>

Gość elaaaap
??

Gość grilunia
pewnie, że robię zakupy w biedronce, przy głodowych pensjach Polaków raczej nie powinno to dziwić :/ ja jeszcze staram się kupować produkty po promocji, więc bardzo często zaglądam do gazetki promocyjnej online http://biedronka.okazjum.pl/

Gość majamka
Ja kupuję ostre papryczki nadziewane serkiem - pyszne, biorę zawsze czerwone. Serki wiejskie jeśli akurat mam ochotę. Mleko. Kostki do spłuczki. Ręczniki papierowe. Mentosy owocowe przy kasie.

Gość lilialuiza
kawa rozpuszczalna cafe d'or

Gość Krystian22
Ja unikam biedry. Kupuję w Polo bo mam blisko no i są prawdziwe produkty a nie podróbki. Ogólnie na święta z promocji to w Polo tanie zakupy zrobiłem. Pozdrawiam.

Gość Remek
Nie kupuję. Sądzę, że polo jest lepszy a ceny w promocjach są niższe. Ogólnie ten market polecam. ;)