Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Sklep dziecięcy we Wrocławiu

Polecane posty

Gość Małoszka

Znacie jakieś fajny, z rozsądnymi cenami sklepy z ubrankami/akcesoriami dla niemowląt we Wrocławiu? W galeriach albo drogo albo samo badziewie jakieś...

Na długosza masz hurtownie ubranek i akcesorji dziecięcych i niemowlęcych...naprawde tanio i warto :) polecam!!

Gość Małoszka
Patrzyłam, bo słyszałam, ze jakoś nie jest zła, ale są strrrasznie daleko ode mnie, a mnie już kręgosłup siada, więc wolałabym coś bliżej... Ale dziękuję:)

Gość Małoszka
A gdzie dokładnie na Dlugosza?

Gość Małoszka
Już znalazłam, dzięki!:)

Gość macie rację napędzajcie rynek
ja w akcesoria zaopatruję sie w hurtowni na tęczowej +md się chyba nazywa, dokładnie nie pamiętam, albo w bajce na kromera. a w ubranka powiem szczerze ze różnie. ostatnio kupuję w małym sklepiku na dworcowej, małolat się nazywa. ubranka dosc tanie i fajne jakosciowo. body często kupuję w c&a. za 2 pary 19 zł to nie dużo, tym bardziej ze są bardzo dobre jakosciowo. właśnie z c&a mam duzo ubranek, bo dobrze isę noszą i piorą, i można fajne rzeczy znaleźć w promocji;)

a co do pepco, ceno może i fajne, ale jakosc...też się tam zaopatruję, ale tylko w takie rzeczy z które są na chwilę typu spodenki krótkie, kupiłam tam ostatnio 2 kapelusze takie cienkie, były w jednym rozmiarze, a mimo to jednego nie da się na główkę wcisnać bo jest źle uszyty. body z kolei bardzo sie rozciągają wszerz po praniu, rękawki się naciągają

Gość Małoszka
Mieszkam na ołbnie

oj tam oj tam;) polecam jeszcze slkep firmowy "lafel" na inflandzkiej. ale to daleko, psie pole. np bajka sie tam zaopatruje a wiadomo ze narzuca jeszcze swoja marżę.

no pepco jest tanio ale jakosc nie najlepsza...badziew jednym slowem zwlaszcza body te najtansze..oczywiscie czasem zdarza sie kupic cos fajnego ale to żadkość... ;/

ołbin...;] to koło mnie...to w sumie chyba lepiej bedzie ci na tęczową pojechac...chociaz na długosza lepszy wybór wszystkiego i chyba taniej cos mi sie tak wydaje ale sama zadecyduj ;) powodzenia :P

Gość Małoszka
Wybiorę się chyba jednak do tej Bajki na Długosza, jeśli zaraz się nie rozpada...

Gość bebeju
Witam, polecam internetowy sklep dziecięcy z bardzo dużym wyborem i niskimi cenami dzieciece-centrum.pl

Gość Ha ha ha ha he
Ja jestem z okolic wrocławia ale znajomi polecili nam wózki z hurtowni na niemcewicza albo niemcerewicza. ale to chyba ta pierwsza nazwa. hurtownia nazywa się maja więc można sprawdzić na internecie. pepco co do cen też polecam ale dzidzia dopiero pojawi się na świecie więc jakości nie mogę ocenic. duży wybór ubranek jest w tesco. u nas jest cały czas wyprzedaż w tesco body z krótkim rękawem i za najdroższe dałam 12 zł. są one w koszu na ubraniach:)

Gość kamilarar
ja robię zakupy w Urwisie na Gajowej, bywałam w Bajce i Smyku ale jestem tak okropna że jakość mnie męczy :( a oni mają tam polskich producentów, więc nie musze co rusz patrzeć na metkach, czy to chińskie czy może tureckie... no nie wiem, ceny są dość średnie, ale jakość naprawdę w 100% mogę polecić

Gość gość
oj tak, polecam bajkę na Długosza, tak kupowałam całą wyprawkę w ciąży i teraz zaglądam tam gdy tylko czegoś potrzebuję- najważniejsze- wszystko w jednym miejscu za rozsądną cenę :)