Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellenamaria2011

oboz z almatur,juwentur - prosze o opinie

Polecane posty

Gość szkarłatny
almatur super polecam włąsnie córka wróciła i znowu chcemy ja puścić za 2 tyg :)

Gość Deliciaa
A widział już ktoś ofertę obozów Almaturu na wakacje 2012?

Gość powazne koszmary anulki
juweturu nie znam, ale Almatur totalna porażka! mogę potiwerdzic i znalezc dwa turnusy rozczarowanych kupa kasy za standard naprawde ponizej godnosci (4 tysiace za 2 tyg w jakiejs spelunie(

Gość hdfe383
Również odradzam almatur, rezydenci - obiboki, lenie, pierwszy wyjazd za granice, dziecko sie zgubiło, a babie było to obojętne, była zła że traci kase z komórki...no chore!

Gość HannaM
Poważnie mówicie? Ja mam inne doświadczenia z obozami z Almatura. Wprawdzie ode mnie nikt nigdy na konnym nie był, ale z tego co znajomi mówili, to dzieciaki cały dzień przy tych koniach, na opiekę i instruktorów nikt nie narzekał.

Gość NiebieskiLaser
Deliciaa, ofertę możesz zobaczyć na stornie Almatura jak i zamówić katalog z tej strony: http://www.almatur.pl/katalogi.php Mi katalog przysłano do domu bez zamówienia ze względu na to, że byłem już z tym biurem podróży. Słychać o nim opinie dobre jak i złe, aczkolwiek mi się na obozie z Almatura zawsze podobało i to biuro zawsze polecam, zawsze fajne warunki, mili opiekunowie W tym roku chciałbym się wybrać do Gietrzwałda na obóz paintballowi/surwiwalowy ;]

Gość mazakkk
osobiście słyszałam sporo dobrego na temat obozu jazdy konnej, myślę, że te opinie to prawda, Almatur to porządne biuro podróży. podobno oprócz nauki jazdy dzieci mogą też zabać o konia na którym się uczą, karmiąc go, siodłając. fajnie :-)

Gość Droisk33
A ja mogę polecić Almatur. Z tego co wiem utrzymują poziom już od lat, więc nie rozumiem, skąd taka nagonka z Waszej strony? Ja jestem zadowolona z tego biura.

Gość mazakkk
Jedzenie bobków końskich gratis! :)

Gość Lojsa
Podpisuję się pod dobrymi opiniami!! Almatur rządzi :D Szczególnie w Kortowie! ;) Jedzie ktoś w tym roku?

Gość wole itakee i nekermana
ja o Almatur słyszałam same złe opinie, to nie tylko gołe plotki, znajoma pokazywała mi zdjecia jakie jej dziecko zrobiło na miejscu, mieszkało w jakimś chlewie, za te pieniadze taki standard...

Ja znam osoby jeżdżące na obozy z Almaturu co roku i zawsze wracają zadowolone. Sama jeżdżę z nimi na wycieczki i jakoś nigdy nei zastałam czegoś czego nie powinnam. Zdjęcia z obozów publikują dzieciaki na FB nagminnie i syfu też nie widziałam. Coś mi się wydaje że albo lubisz narzekać na wszystko, albo pracujesz u konkurencji :)

Gość gość
A jak z zimowymi wyjazdami, ktoś z Was był na obozie?

Gość gość
Ja teraz wysyłam swoją córkę na obóz jeździecki, ale do ośrodka jeździeckiego http://www.ekwador-robson.pl/ na mazurach. Sprawdzone wyjazdy, więc nie ryzykuje z innymi organizatorami. Marysia ma już swoich znajomych, wiec cięzko byłoby ja namówić na coś innego.

Gość gość
bylam jako nastolatka z Almaturem w Szkocji i nie polecam

Gość gość
a dlaczego? jakieś konkrety?

Gość gość
zdecydowanie Almatur! moje dzieciaki co roku jeżdżą czy to na obozy czy to na kolonie z tym właśnie biurem podróży. Wracają wypoczęte i z mnóstwem fajnych wspomnień. Wszystko na swoim miejscu. Zawsze chwalą sobie bardzo miłe panie opiekunki i bardzo dobre jedzenie. nigdy się tam nie nudzą, bo czas mają zorganizowany co do minuty :)

Gość Zadowolony_klient
Też kiedyś miałem podobny problem, jakie biuro podróży wybrać. Skusiła mnie oferta Almatur dlatego, że mają mnóstwo ofert przeróżnych tematycznych wyjazdów i naprawdę jest w czym wybierać. Moja córka skusiła się na obóz taneczny i muszę przyznać, że był to doskonały wybór. Zaraziła się pasją i w sumie wiele zawdzięcza temu wyjazdowi. Sam zastanawiam się, czy w te wakacje nie skorzystać z oferty tego biura podróży.

Gość gość
Juwentur Koszalin to kiepsko zorganizowana, niesolidna firma. Zamówiłem usługę - kolonie sportowe dla dzieci na sierpień 2015 r. Po rozmowach uzgodnione zostało, że jak zrobię przelew za kolonie w całości i wyślę potwierdzenie emailem z danymi do faktury, to dostanę papierową fakturę do odliczenia w pracy. Wpłata nastąpiła 25.05.2015 r. Niestety, nie otrzymałem faktury, mimo wielu telefonów i przedstawiania sprawy, później zapewnień, że wystawią fakturę, nie chcą wystawić faktury. Teraz twierdzą, że nie wiadomo, kto to uzgadniał i fakturę wystawią na 2 tygodnie przed imprezą, a ja mam zamrożone pieniądze, w pracy po przedstawieniu faktury miałem otrzymać częściowy zwrot kwoty. Nie polecam takich kłamców, na pewno nie będę więcej razy korzystał z usług tej kiepskiej firmy i odradzam innym branie na serio ich zapewnień, ponieważ są nic niewarte.

Gość filina
Moje dziecko jeździ już kilka lat na obozy z Almaturem. Co prawda nie była jeszcze na obozie konnym, ale te sportowe i taneczne już zaliczyła. Zawsze wraca wypoczęta i zadowolona, a nawet trochę zawiedziona, że obóz tak szybko się skończył. Jest to dla nas sprawdzone biuro podróży, któremu ufamy i z pewnością jeszcze nie raz skorzystamy z jego oferty.

Gość ymre
No pewnie, że Almatur, ja też z nimi jeżdżę, taneczne mają najlepsze :D

Gość gość
Atas ma bardzo fajne obozy w Polsce, ale też za granicą - na przykład na Malcie i w Londynie.

Gość Zachwycony
Almatur to szczyt braku wyobrazni i kompetencji. W moim przypadku - oboz tenisowy w Polsce zorganizowany w osrodku bez krytych kortow. 8 z 10 dni padalo, i dzieciaki siedzialy w swoich pokojach, bo nikt nie mial pomyslu co innego mozna by bylo z nimi zrobic. A, i zajecia dodatkowe byly tak zorganizowane, ze odbywaly sie podczas lekcji tenisa (jak przestalo padac). Takze, placilo sie dodatkowo tak naprawde za zajecia wymienne. Szkoda gadac...

Gość karola_89
Ja na początku wysyłałam dzieci z tymi biurami ale kilka lat temu znajoma poleciła mi BUT i teraz jeżdżą tylko z nimi:)

Gość gość
Z daleka od Juwenturu.

Gość gość
A jak almatur?

Gość gość
Almatur b.dobre biuro.

Gość gość
Właśnie moja córa 14lat wróciła z Kortowa. Jest zachwycona, mówi, że za rok jedzie znowu. Już dzisiaj chce nas katować graniem w siatkę, chociaż jest początkująca w temacie, ale dużo się nauczyła. Pomimo wielu moich obaw okazało się, że warto