Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr tychy

echhhhh ale bym pojechał gdzieś

Polecane posty

Gość piotr tychy

na łączkę z sympatyczną kobietą...poprzytulał się trochę,pośmiał,za kolano potrzymał,pocmokał...poczuł to coś w środku,jak za dawnych lat... no nic,trzeba wracać do pracy :(

Gość piotr tychy
31:o tyle,że czasem czuję się na 20,a czasem na 70 :o

Dziwne to w chooy. Pojechałabym z Tobą pod jakieś leszczyny czy inne gruszki ale mama zabroniła mi się bawić z nieznajomymi. :D

Gość piotr tychy
mama ma absolutną rację...:P

Gość piotr tychy
Rodos...Hawaje...pewnie.Ale czasem wystarczy polski wiaterek,śpiew polskich ptaków i zapach polskiej trawy ;)

Gość a ja mam gorzej
Patriota ;) Ale też uważam, że nie ma nic piękniejszego niż zapach siana na słonecznej łące.

Gość a ja mam gorzej
A ja miałam okazję wyjechać do Bułgarii za małe pieniądze do Sozopolu, ale jak zwykle w moim "cudownym" życiu nic z tego :(

W chwili obecnej to bym sobie do domu pojechał. A nad morze na zasłużony urlop jak pogoda bedzie. Piasek, woda, szum fal, skrzeczące mewy... i to by było na tyle bo później to mi smród smażonych ryb się przypomina :P

Gość piotr tychy
albo Węgry...pyszny gulasz odpowiednio przyprawiony pikantną papryką i do tego pyszne wino.... ale dziś zdecydowanie łączka:P

Tokaj nie jest dobry. :classic_cool: Widziesz, Jones. Mnie nawet komary się brzydzą. Mogę jechać. :D

Gość piotr tychy
też nie przepadam, ale nie próbowałem wszystkich rodzajów....myślę,że maja odpowiednie wino do odpowiednio pikantnego gulaszu... póki co buła z pomidorem :|

A ja jem sałatkę z ogórka, pomidora, cebuli und jajka. I nie szydzę z komarów. Co też Ci przyszło do głowy? :D