Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek Baniek

Dziewczyna u mnie ? wstyd ?

Polecane posty

Gość Maniek Baniek

Witam. Jestem z moją dziewczyną pół roku i byłem u niej w domu już parę razy i poznałem jej rodziców. Ona tylko moją siostrę ponieważ wstydzę się ją zaprosić do domu. Ona ma lepiej w domu, nowocześniej a u mnie tak nie jest ;/ Najgorszy problem to, to że nie mam swojego pokoju ;/ Owszem wszystko inne jest ok woda, ogrzewanie centralne i ogólnie. Puki co nie mówiła nic bo chcę abym do niej przyjeżdżał. najgorsze jest to, że mój stary ma sporo kasy, a nie chce nic robić ;/ Nie problem, abym to ja do niej jeździł bo mam ścigacza za sporą sumę, którego kupił mi stary, a w domu nic nie chce zrobić ;/ Kumple do mnie wpadają na luzie bo znamy się już długo i ich się nie wstydzę, ale całkiem inaczej jest z dziewczyną ;/ Co mam zrobić ? zaprosić ? może lepiej nie ? pomóżcie ?

Omg, ja u swojego chłopaka w domu byłam jak jeszcze razem nie byliśmy i to na naszym 1 spotkaniu (poznanie od tzn. "zera"). I poznałam jego rodziców, a on moich też w ten sam dzień (głównie dlatego że to była zima i strasznie zimno :D i byliśmy bardzo młodzi więc tak do restauracji chodzic co chwile to nie bardzo ani do kawiarni ). A razem byliśmy dopiero po jakimś czasie :) Zaproś ją to nie jest żaden wstyd :)