Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DjKostek Krakow

Co mogę myśleć o dziewczynie, która ma faceta a jedzie sama do Mielna?

Polecane posty

Gość DjKostek Krakow

Mam koleżanke, która ma faceta- podobno go kocha a mimo to jedzie SAMA tzn. z koleżankami... to jeszcze lepiej, bo koleżanki to wariatki, które lubią się ruchać, imprezować itp a więc jedzie z nimi na ponad tydzień do Mielna.. czyli do kurortu powszechnie znanego jako burdel, same koksy i suki które chcą się ruchać:) co ja moge myśleć o takiej koleżance??? ja w życiu bym swojej potencjalnej dziewczyny nie puścił aby sama pojechała z koleżankami nad morze a co dopiero do Mielna i to prawie na 2 tygodnie...

Gość Wiesz to zalezy jaka kto ma
dziewczyne. Jesli jest wierna i ma silny charakter moze i na rok do anglii wyjechac i nie zdradzi

Gość DjKostek Krakow
Z tego co wiem to jej facet niezbyt się ucieszył :) ale wiedział, że gdyby zaczął jej jechać i gdyby postawił warunek albo on albo wyjazd to ona by mu powiedziała "to papa" więc z bólem serca przełknął to bo ją kocha bardzo... (już kiedyś ponoć jej wybaczył jakiś jej romans) no sorry ale nie uwierze, że ona tam w gronie swoich koleżanek-imprezowiczek będzie taka grzeczna przez 2 tygodnie... jeszcze w Mielnie, byłem tam raz i wiem co tam jest cięte

Gość herbaczerowna
a co ona cie tak interesuje? Zazdrosny jestes o nia? To nie twoja panna wiec nie rozumiem twojej irytacji

Gość do lasu drzewa się nie wozi
:)

żona-swojego-męża "istnieją" wiem;) ale bawią mnie takie słowa jak wyżej cytowane w ustach facetów, oni nie wierzą, że takowe istnieją :D

"koleżanki to wariatki, które lubią się ruchać, imprezować itp" Faktycznie wariatki do kwadratu. Jak można lubić seks i zabawę?!

Gość hydraiq
podejdz kolezanke to sie dowiesz jaka jest naprawde. Moze cie sie uda ja wyruchac

Gość DjKostek Krakow
/Faktycznie wariatki do kwadratu. Jak można lubić seks i zabawę?!/ seks i zabawę lubi zapewne każdy, ale nie każda dziewczyna jest w stanie robić to z dopiero co poznanym facetem, latać w miniówach, kokietować i szaleć - a takie są właśnie te koleżanki a wiadomo, że kto z kim przystaje takim sam się staje...

Gość DjKostek Krakow
/Moze cie sie uda ja wyruchac/ już próbowałem, ale jestem dla niej za krótki... ona leci na dużych i bogatych typów, a w Mielnie takich nie brakuje

Gość DjKostek Krakow
/a io tu cie boli hahahha/ trochę tak :) laska jest naprawdę konkretna.. sylwetke ma idealna, zajebisty cyc, dosyć sporawy ale bez przesady, jędrny, kozacki tyłeczek, brzuszek zajebiscie płaski.. rżnął bym ją całą noc gdybym tylko mógł.. no ale czuje, że w Mielnie kto inny to zrobi :) żałuje, że nie jestem jakimś koksem z dobrą furą.. bez kitu, wtedy takie laski bym dymał że mm - wiem to puste gadanie, ale taka jest rzeczywistość, znam pare takich osób i widze, że co chwila mają nowe laski

"jestem dla niej za krótki... ona leci na dużych i bogatych typów, a w Mielnie takich nie brakuje" i mamy odpowiedź na pytanie, co miał na myśli autor ;)

"na sto milionów procent będzie się bawiła z innymi facetami czyli: tańce, flirty itp.. dla mnie np to już też jest zdrada " taa, bo uwierzę, że facet, który tak mówi sam nigdy nie podrywał lasek gdy jego nie patrzy :P

Gość ambicja i pierwsze narko stres
"taa, bo uwierzę, że facet, który tak mówi sam nigdy nie podrywał lasek gdy jego nie patrzy " facet może, to dodaje mu tylko uroku :) :) :)

Gość i.zunia
Po co nas pytasz, co masz myśleć, skoro zdanie na temat kobiet już sobie wyrobiłeś. Widać, że masz straszne kompleksy, pewnie jesteś prawiczkiem i żadna cię nie chce. I do tego jakaś chora fiksacja na Mielnie. Mielno to, Mielno tamto... Radzę tobie zacząć wreszcie uprawiać ten "okropny" seks z tymi "puszczalskimi" dziewczynami, które "lubią się ruchać", to może ci przejdzie i zajmiesz się sobą, a nie cudzymi kobietami.

"facet może, to dodaje mu tylko uroku " a kobiecie już odejmuje?:) wysyp szowinistycznych teorii na tym forum:P

Gość mr_johny_bravo
ODP: że lubi ten sport ? :D

Gość ambicja i pierwsze nartko ster
"a kobiecie już odejmuje? wysyp szowinistycznych teorii na tym forum" tak.. odejmuje bo to oznacza, ze jest szmatą poniewaz laska nic nie musi robic a faceci sami podbijają.. dla kobiety znaleźć kogoś na sex jest tak samo latwo jak dla mnie wypicie piwa z kolei facet juz musi byc atrakcyjny i cos soba reprezentowac widzisz roznice?

Gość jtytjtjrdxxxx
DjKostek Krakow /a io tu cie boli hahahha/ trochę tak laska jest naprawdę konkretna.. sylwetke ma idealna, zaj**isty cyc, dosyć sporawy ale bez przesady, jędrny, kozacki tyłeczek, brzuszek zaj**iscie płaski.. rżnął bym ją całą noc gdybym tylko mógł.. no ale czuje, że w Mielnie kto inny to zrobi żałuje, że nie jestem jakimś koksem z dobrą furą.. bez kitu, wtedy takie laski bym dymał że mm - wiem to puste gadanie, ale taka jest rzeczywistość, znam pare takich osób i widze, że co chwila mają nowe laski A tak musisz dymac paszteta ktorego nigdy nie docenisz. Bazyla dla ktorego wazne jest serducho a nie najnowsze BMW. Zarob na auto to nie bedziesz musial sie zalic ze nie masz tego o czym marzysz. Bedziesz rzna same Zajebiste lachociagi...

Gość DjKostek Krakow
:) kocham takie gadanie... już wole być sam niż rznąć bazyle :O

Gość gfeerge
ale jeśli laska na niego leci tzn. ze facet jest fajny i dobry.. to dodaje mu uroku z kolei kobieta nic nie musi robic a i tak na nią lecą wniosek?? facet jesli poderwie to oznacza, ze jest dobrym zdobywcą kobieta jesli jest poderwana to oznacza ze jest latwa proste...

Gość jtytjtjrdxxxx
musze sobie poszukac faceta z ekstra fura zeby mnie wszedzie zabieral i zebym mogla sie pokazywac innym jakiego mam zajebistego faceta. Koniecznie musi byc umiesnionym brunetem lekko opalonym w modnych ciuchach. Musi byc seksowny zebym ciagle miala na niego ochote. I wtedy bedzie mogl mnie rznac caly dzien i cala noc. jak tylko bedzie chcial. Spelnie z nim wszystkie swoje fantazje