Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

ile procent?

Polecane posty

Może w takim razie powinieneś znaleźć sobie tą wymarzoną kobitke :) zamiast przesiadywać tutaj? Pewne pomysły zostały rzucone. Teraz do dzieła ;)

Tom nr 9: gwarantuję Ci, że moje życie nie toczy się na kafe. Mam trochę czasu wolnego, to sobie gadamy.

To co innego. Wiesz z jednej strony to Cie rozumiem bo jestesmy w podobnym wieku i przezylem podobną sytuację. Przejąłem się tym, że oni już a ja jeszcze nie :P Pamietam jak sie poczulem kiedy kolega z klasy powiedział mi: "Od dzisiaj możesz do mnie mówić proszę PANA" ... hehe pomijając już samo zdanie... informację jaką w sobie niosło przyjąłem z zazdrością. Całe szczęście nie gnębiły mnie myśli żeby nie być "gorszym". Tak się złożyło, że w niedługim czasie po tym poznałem moją byłą dziewczynę no i stało się ... po prostu. Jeśli nie chcesz tego po prostu odbębnić to nie myśl o tym. Szukaj dziewuchy, z którą będziesz chciał spędzić reszte zycia ... itp itd ;)

Doświadczenie nie bierze się znikąd :). Ale ok rozumiem. Stary to przechlapane :) tyle sprzeczności. Zresztą... znajdziesz taką czy inną i samo się jakoś potoczy :). Życzę powodzenia :)

dlaczego same sprzeczności. To chyba nie jest takie dziwne, że nie chcę związać się na całe życie z pierwszą dziewczyną.

Gość gadasz jak ja
gdy miałem 18 lat :o

widocznie byłeś w podobnej sytuacji. Trudno mam 26 lat, intelektualnie rozwinięty, ale w kwestii relacji damsko-męskich daleko w lesie. Ale liczę na to, że się to zmieni. Może jeszcze w tym roku.