Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaiii

Kurcze... Mam dylemat..

Polecane posty

Gość kasiaiii
vanessa no ja właśnie nie chcę wylądować z nim w łóżku, bo tym bardziej nie będzie chciał ze mną być a będzie mi robił nadzieję spotykając się ze mną pewnie tylko dla swojej korzyści. Jak wasze losy się potoczyły? :)

Gość vaness_ssenav
ale TY nie chcesz konczyć tak? hmm ja bym się z nim umówiła ,zachowywała się miło ale bez emocji ( tzn. buzi na dzień dobry z uśmiechem wzięła swoje rzeczy i poszła do siebie

Gość fgdfsgsgsdg
sory moze za ostro pojechalem ale chcialem uzmyslowic to co napisalem! skoro z nia zerwal to chyba nie dlatego ze nagle zbrzydla..... co jej da zrobienie sie na bostwo podczas gdy chlopak np porzucil ja z powodu jej dajmy na to zyebanego charakteru?

Gość fgdfsgsgsdg
wy na siłe probujecie robic tak by faceci was postrzegali jako laski ladnie wygladajace i to wszytsko. facet ma sie w was zakochac a nie w dupie ktora moga calkiem fajnie przeruchac

Kasiaiiii fg.... szuka jakiegoś powodu, o którym nie wspomniałaś, wiesz czegoś mu nie dałaś to on sobie poszedł (tak może być) ale ja o tym z Tobą pisał nie będę, posłuchaj koleżanki ona dobrze radzi.

Gość kasiaiii
vaness, buzi na pewno mu nie dam, w końcu to były. Radzicie mi iść, przemyślę to jeszcze ale raczej pójdę. Później przynajmniej nie będę żałować że tego nie zrobiłam:) Robert, wiesz mi się wydaje że byłam tylko dla niego tzw kołem zapasowym, dopóki sobie innej nie znajdzie bo praktycznie przez cały związek pisał, flirtował z innymi, raz się nawet spotkał, a może i było tego więcej.. Ale zawsze dawałam sobie wmówić że to nie prawda I może zerwał ze mną bo już znalazł sobie tą lepszą. No nic, pójdę, zobaczę czy mu cokolwiek jeszcze na mnie zależy, jak nie to kończe to, urywam kontakt fgdfsgsg....---- tak wiem że uroda to nie wszystko, dlatego nie nastawiam się na to że jak się ładnie ubiorę to on padnie na kolana ;)

Kasiaiii.... ludzie w Waszym wieku muszą się dotrzeć i taka jest kolej życia, on chce smakować jak to jest z inną, a skoro go to kręci to nie jest gotowy by być z Tobą, to tyczy się też Ciebie, szalej póki młoda jesteś, doświadczaj by później być dobrą partnerką, wróci czy nie - jego decyzja, głowa do góry, czas pokaże. fg... bez urazy pozdro

Gość kasiaiii
Tylko że wy faceci nie chcecie sie rozstać dopóki sobie nie znajdziecie zastępstwa, żeby mieć kogo bzykać. I on tak też zrobił prawdopodobnie. I co dalej mam iść na to spotkanie?

my faceci pragniemy kobiet - to normalne i niezmienne ale nie znaczy, że każdy i non stop, każda kobieta również wie jak ZATRZYMAĆ swego faceta i nie warto myśleć o takich sprawach... idź na spotkanie, musisz zabrać swoje rzeczy, pokaż mu co stracił, to nic nie kosztuje, a wiele wyjaśnia, wróć na kaffe... i... opowiedz jak było, zmienił zdanie czy może nie - głowa do góry, będzie dobrze.

Gość kasiaiii
Zdania nie zmieni dzisiaj, jestem tego pewna...Jest za bardzo pewny siebie żeby to pierwszy zrobić, chociaż kto wie, może po jakimś czasie. Tyle że ja nie będę tam na silę z nim przebywać tylko zaraz pójdę i takie to będzie spotkanie :O A i co dot ego zatrzymywania faceta przy sobie to na silę nie będę sie starała tego robić, jak chce niech odchodzi

Gość kasiaiii
zobaczymy... Masz 12 lat? :) :)