Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaiii

Kurcze... Mam dylemat..

Polecane posty

Gość kasiaiii

Otóż mój były już chłopak( rozstaliśmy się około 2 tyg. temu) ma mi zwrócić moje rzeczy. Umówiliśmy sie w takim neutralnym miejscu, ze ja przyjdę i odbiorę te rzeczy. Ale nie wiem czy iść czy moze lepiej jak on zostawi mi je u mnie w domu, gdy mnie w tym czasie nie będzie, bo nie chce za bardzo się z nim widzieć. Ale z drugiej strony jak mnie zobaczy to myślę że może zechce do mnie wrócić, bo to on juz nie chciał ze mną być.. I nie wiem co mam zrobić, jeszcze chce mu dać tak jakby nauczkę . I co będzie w tej sytuacji lepsze- jak wyjdę do niego wezmę te rzeczy powiem dzięki cześć i tyle czy jak będę mu je kazała zostawić w domu? Nie ukrywam że chce z nim być, ale to on już nie chciał więc on teraz musi wyciągnąć rękę...

Gość taka normalna dziewczyna
jeśli chcesz podnieść w nim jakiekolwiek pozytywne uczucia względem Ciebie to koniecznie musisz iść na to spotkanie mało tego musisz zrobić się na "bóstwo" musisz dosłowne wyglądać cudnie, żeby zobaczył co stracił... poza wyglądem zewnętrznym musisz być uśmiechnięta i zadowolona z życia bo jak będziesz przygnębiona i nieszczęśliwa to nie będziesz wydawała się atrakcyjna... ale nie nastawiaj się za bardzo że to koniecznie zadziała, jeśli chłopak nie chciał już z Tobą być to musiał mieć ku temu jakieś powody, oczywiście jest szansa, że zechce zdobyć Cię ponownie ale to nic pewnego

Gość kasiaiii
rozstanie było z błahego powodu, tzn nikt nie powiedział że to koniec tylko on w smsie napisał że nie chce :/ A czuję, ze on chce do mnie wrócić.Czyli co mam iść, zrobić się na bóstwo wziąć te rzeczy i chwilę pogadać czy od razu iść?

to może zapytam tak przede wszystkim ile macie lat i z jakiego konkretnie powodu było rozstanie bo czasami najbardziej błahy powód może skrywać coś bardzo znaczącego.

Gość kasiaiii
A dodam jeszcze że kilka dni po naszym niby rozstaniu on założył profil na sympatii i prawdopodobnie pisze z jakimis dziewczynami... Może lepiej udawać niedostępną i nie iść??? Już sama nie wiem, jak będzie chciał to wróci sam..

Gość kasiaiii
ja 20 on 23. Mówił że dlatego że traktowałam go od jakiegoś czasu jakby był dla mnie nikim, ale czuje że o coś więcej mu chodziło. Ze już po prostu chciał znaleźć sobie inną. No a ja z kolei traktowałam go tak bo niedawno mieliśmy kryzys ponieważ dowiedziałam sie o jego flirtowaniu z innymi laskami, wrtedy się rozstalismy ale chciał żebym do niego wróciła. Wróciłam. On oczywiście się do niczego nie przyznawał, no tyle że powiedziałąm że nie ufam mu tak jak kiedys no i właśnie dlatego go tak chłodno traktowałam

to że założył sobie taki profil wygląda mi na to, ze koniecznie szuka zastępstwa i chcę kogoś znaleźć żeby nie być sam albo się zabawić to jeszcze zależy od jego wieku charakteru i wychowania

z tego co piszesz wydaje mi się, ze chłopak jest niedojrzały i że nie powinnaś sobie nim głowy zawracać... jeśli szuka flirtów to już taki prawdopodobnie jest że nie potrafi być z jedną dziewczyną tylko ciągle będzie szukał przygód i wrażeń, daj sobie z nim spokój a mimo to idź na spotkanie odwal się w jakieś fajne ciuszki zrób ładną fryzurkę, makijaż i pokarz mu że bez niego Ci lepiej to może go zaboleć a przecież chciałaś się też troszkę zemścić

Gość kasiaiii
tyle że on miał już te konta będąć ze mną w związku, może nie zaglądał na nie ale miał. chyba jednak nie pójdę, jak będzie chciał wrócić to wróci

Gość kasiaiii
Dzięki za rady... Ale iść i dłużej porozmawiać czy zaraz uciekać? jak mnie nie zatrzyma to będzie jeszcze gorzej. A już powoli się przestaje przejmowac nim to znowu to wróci pewnie

Gość kasiaiii
Nie pierwszy a czemu pytasz?

myślę o kwestii doświadczenia wiesz i wiem, że z tego tylko dobre relacje wychodzą :) nie martw się. Kasia to Twoje imię?

myślę o kwestii doświadczenia wiesz i wiem, że z tego tylko dobre relacje wychodzą :) nie martw się. Kasia to Twoje imię?

Gość kasiaiii
Nie. Mógłbyś jakoś się dokładniej odnieść do mojej sytuacji? jak facet mówi że nie chce ze mną byc to rzeczywiście nie chce czy chce żebym się bardziej starała?

jak już pójdziesz to tak jakby w ogóle Ci nie zależało porozmawiaj z nim jeśli będzie temat do rozmowy (np. jeśli Cię o coś zapyta czy skompletuje Twój wygląd co będzie oznaczało że chcę porozmawiać wtedy Ty też możesz coś się zapytać np co u niego) jeśli jednak nie będzie za bardzo rozmowny to weź rzeczy i powiedz z uroczym uśmiechem dzięki i część a to też nie zostanie bez znaczenia

Gość fgdfsgsgsdg
a czy wyslicie tepe lasie ze facetowi to tylko w glowie wyglad baby ...mzoe autorka to pustak dlatego facet z nia zerwal.....wygladem brakow w czaszce nie nadrobi tak jak i wy pustaki wypisujace brednie typu "zrob sie na bostwo"

nie wiem czy warto zastanawiać się nad pytaniami co oznacza co, ja wychodzę z założenia, że nie chcę być z kobietą, która ze mną być nie chce, więc... jak nie to nie? ale koleżanka ma rację, pokaż mu co stracił w taki sposób by to dotarło do jego przysadki, wystrzałowo się ubierz, pokuś go widokiem ale... nie pozwalaj na nic, na żaden dotyk - obserwuj i czekaj na jego późniejsze reakcje.

Gość kasiaiii
taka normalna dziewczyna- jeszcze się zastanowię ale może pójdę. Dzięki. A Tobie kiedyś to pomogło?

Gość fgdfsgsgsdg
ułomy jedne a wy myslicie ze on jej wystrzelonej juz nie widzial? widocznie zlewa jej wyglad, czy tak wam trudno to pojać>? wy na chama chcecie by faceci zwracali tylko uwage na wasz wyglad ..............jestescie durne jak buty

Gość fgdfsgsgsdg
Robert Ty jako facet widze te downowaty z lekka..pomysl troszke glebiej pustaku

nie bo ze mną nigdy facet nie zerwał ale to nie ma znaczenia jeśli nie poszło wam o nic ważnego (przyczyna rozstania) to wszystko można jeszcze uratować tak myślę, a nawet jeśli nie to chociaż będziesz miała satysfakcję że nie widział, że Ci go brakuje a to jest też ważne żeby umieć "odejść z twarzą"

Gość kasiaiii
Ok. ale ja nie chce za długo z nim siedzieć, bo to on w koncu zerwał więc on powinien coś zrobić. Jak mnie nie zatrzyma gdy powiem dzięki cześć to będzie jeszcze gorzej.

Gość vaness_ssenav
jak ja się umówilam z moim w neutralnym miejscu (miałam mu oddać kilka jego rzeczy) to wylądowaliśmy u niego w łóżku :D

fg... jak nazywa się Twój problem? wpierdalasz się nieproszony i ludzi wyzywasz od pustaków... potrzebujesz pomocy? to poproś.

fgdfsgsgsdg

Gość fgdfsgsgsdg
Roberciku daj sobie siana twoje zdanie mnie nie rusza:) nie poć sie wiecej bo jak widac masz wiecej problemow niz co drugi pryszczaty gimnazjalista

Gość kasiaiii
To może bardziej zobaczy że umiem odejść z twarzą gdy wcale nie pójdę tylko powiem żeby zostawił u mnie w domu? Już nie wiem co mam zrobić :( Robert, ale jeżeli będzie chciał wrócić to kiedyś wróci, nie muszę koniecznie dziś sie z nim spotykać...Czy może jak się nie spotkam to odbierze to jako totalną olewkę i odpuśći sobie już całkiem?

fgdfsgsgsdg wypad z topiku jak coś nie pasuje i nie dobijaj dziewczyny jak nie masz zamiaru pomóc to się nie wtrącaj