Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodnaMatka.

byla tesciowa chce wnuczke 3,5 r. na wakacje...???

Polecane posty

Gość wyrodnaMatka.

No wlasnie,jestem po rozwodzie. Mamy 3,5 coreczke,ktora mieszka ze mna. Tesciowa, ktrora mieszka 150 km stad chce wnuczke na 2-3 tyg. do siebie, gdyz jak twierdzi Mala o niej zapomni....Nie wiem czy to dobry pomysł?Czy Wy oddaly byscie swoje pociechy w takiej sytuacji? MAła jest przyzwyczajona zostawac beze mnie kilka dni bez problemu.U teściowej spedzła po 2,3 dni, lubi ją,ale jednak 3 tyg. to długo.

Gość ojacie
To daj na tydzień.

Gość martulka28
Ustal z teściową że tydzień , po tygodniu możesz wpaść do małej i teściowej , jeśli dziecko będzie chciało nadal zostać to ją zostawisz na kolejny a jeśli będzie tęsknić to ją zabierzesz .

Gość babysol
3 tygodnie? teściowa chyba zwariowała! nie chcę się wymądrzać, studiowałam psychopedagogikę, czytam dużo psychologicznych książek, rozmawiam z psychologami...takie małe dziecko nie może być dłużej bez mamy lub osoby, z którą żyje codziennie w domu, dłużej niż tydzień. Tydzień to jest wszystko. I pamietaj, Twoje dziecko jest za małe, żeby decydować o tym, ile czasu ma spędzić u babci. To Ty wyznaczasz granice. Ono jest za małe. Pozdrawiam.

Gość niedoszła teściowa
a ja marzę odpocząc od swojego wnuka, codziennie po kilka godzin to przesada. Pracuję, jestem zmęczona, a tu po pracy jeszcze opieka na dzieckiem bo matka się tłucze z chłopami i nie ma czasu dla własnego dziecka. To jest okropne