Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

przeczytałam prawie wszystkie posty i jestem w niemalym szoku. rowniez dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna do gliwic na rynek7/4 w godzinach tak jak piszecie miedzy 17-19. tak sie sklada ze bylam tam juz kiedys na rozmowie ale widocznie nie spelnilam oczekiwan bo nie zadzwonili. teraz po ok miesiacu dostalam telefon z zaproszeniem na rozmowe i jak uslyszalam adres az mnie zatkalo. a telefon dostalam bo ciagle wysylam cv glownie przez portal gumtree.pl . zdziwilo mnie ze tak dlugo szukaja osoby na stanowisko biurowe czy fakturzystki bo na takie aplikowalam. po przeczytaniu postow chyba sobie daruje strate czasu. nie wiecie jaka teraz jest ich nazwa bo nie moge sobie przypomniec jaka mi podano przez telefon.

Gość katowiczanka_89
new desing chyba. Nie dostalas telefonu poniewaz zapewne skladalas aplikacje tylko do dzialu administracyjnego badz fakturzystki a takiego dzialu w ogole nie maja, chodzi im jedynie o akwizytora, szkoda czasu. a zadzwonili do ciebie znowu poniewaz umawiaja dziennie na rozmowy okolo 30 osob wiec nie sa w stanie zapamietac kto juz u nich byl tak wiec to swiadczy tylko o nich

dokladnie tak jaj mowisz. blondasek zapytal na ktory dzial bym sie pisala no to ja od razu ze albo administracja albo fakturzystka bo obluga klienta odpada. cwaniaki. dobrze ze trafilam na to forum bo bym pojechala drugi raz z mysla ze moze pojdzie lepiej, a gów..o prawda.

Gość katowiczanka_89
no i dobrze zrobilas oby wiecej osob to przeczytalo

Gość klonka
Ten blondasek to sie zajmowal kladzeniem kostki brukowej i przy niej powinien pozostac:) Chociaz z latakimi lewymi raczkami, to pewnie mu nie szlo...:)

Gość katowiczanka_89
ahahaha a teraz udaje wielkiego szefa ktory zapier... gdzies z pastami do zebow i oszukuje ludzi a swoja droga to myslalam ze biuro w gliwicach juz zamkneli

jak widac maja sie niezle, bo dalej tam sa. z reszta wydaje mi sie ze lokalizacja nie jest dla nich zbyt wazna. szkoda tylko ze czlowiek szuka normalnej pracy, mysli ze odpowiada na ogloszenie o bracy biurowej a zwyczajnie jest robiona w ciu_la. wyczytalam w czyims poscie ze menedzerem byl mlody gosciu ktory bardzo szybko mowil wiec pomyslalam ze to na bank ten sam u ktorego ja juz raz bylam wiec tym razem wolalam sobie darowac :)

Gość klonka
Jak oni moga szukac fakturzystki, jak tak na dobra sprawe nawet nie wiedza, do czego sa faktury i na pewno nic z nimi nie robia haha;d

Gość klonka
A ma ktos moze pieczatke z firmy New Design? Na umowie zleceniu badz praktykach? Potrzebowalam ja:) Tzn. dane z niej.

Gość katowiczanka_89
nietety akurat danych z tej firmy nie mam jedynie co to katowice

Gość katowiczanka_89
ale to nie na forum :)

Gość klonka
Katowice tez mozna zglosic:) Musialabys mi je tylko jakos przeslac, nie na forum

Gość katowiczanka_89
gg? podaj numer:)

Gość klonka
Wiesz co... wolalabym nie podawac tutaj swojego numeru gg:) Teraz wychodze, ale jak wroce to zaloze nowa poczte i wymienimy sie numerami gg ok?:)

Gość katowiczanka_89
ok nie ma problemu:)

Gość klonka
Zalozylam nowe gg 38751519. Napisz do mnie:)

Gość Klon ;p
Czytam te opinie i trochę śmiać mi się chce ;p Pracowałem tam pół roku (dość długo jak na tą firmę) i nie mogę bluźnić na nich. Faktem jest że bywało różnie. Płaczecie tu, że to AKWIZYCJA itp. luuuuuudzie a co wam to przeszkadza ;p zatrudniają masowo i kłamią ze stanowiskiem ale moim zdaniem nie jest to takie złe, bo często ktoś dopiero odkrywa w sobie handlowca ;) nie wspomnę o tym, że nieśmiali nabierają pewności siebie i przydaje to sie nie tylko w zyciu zawodowym ;p Biegałem z teczuszka codziennie ale bawiłem sie tą praca i nie traktowalem tego jako szczyt marzeń ale raczej jako nabranie doświadczenia. DZIĘKI TEJ FIRMIE DOSTALEM PRACE W FIRMIE KTORA JEST LIDEREM W POLSCE I TERAZ PRACUJE Z KLIENTAMI BIZNESOWYMI. MOJA KARIERA JEST DOPIERO NA POCZATKU SWOJEJ DROGI, ALE KAZDE DOŚWIADCZENIE SIE PRZYDAJE. Nie zamierzam cale zycie pracowac jako handlowiec ale zapytajcie ludzi na wyzszych szczeblach roznych firm jak zaczynali... ;) a jak wam nie pasuje akwizycja to dajcie sobie luz z ta praca. Przedewszystkim potraktujcie to jako zabawe i nabranie doswiadczenie (troche jak staż) ;p

Gość briliant
"Klon ;p" mówisz że pracowałeś w tej Firmie pół roku ... hmmm... a może powiesz konkretnie w której bo bardzo mnie to zaciekawiło ...

Gość briliant
...PRACA "finanse-ksiegowosc.." stanowisko "ankieter, ankieterka"... ja pierdziele co za jełopy za przeproszeniem ... świetny dział i świetne stanowisko widze ze pną sie naprawde w góre ze swoim IQ :)

Gość klonka
Najlepsze sa teksty "w zwiazku z dotacjami unii europejskiej" hahahahahahahaha

Gość briliant
jak powiedział mój znajomy prawnik... "bo kasa to jedno, ale reputacja która została zszargana to drugie"

Gość katowiczanka_89
hmmm ciekawe pol roku... jak ta firma nawet tyle nie istnieje tylko od lipca hahaha a rozumiem ze bys nie wchodzil na to forum gdyby chodzilo o co innego, tak wiec o czym ty w ogole czlowieku piszesz

Gość katowiczanka_89
aha i jeszcze jedno jak mogles dostac sie dzieki tej wspaniałej firmie do innej wspaniałej skoro nawet nie masz zadnego dokumentu ze w tej pracowales..

Gość klonka
Umowe mozna miec, ale lewa:))

Gość katowiczanka_89
hehe dokladnie i tylko wtedy jak sam ja sobie wezmiesz :P

Gość bieronka
hahaha już w Gliwicach przy ulicy rynek 7/4 nie ma firmy new design ;p dzisiaj byłam tam i nikogo nie zastałam jak zadzwoniłam to powiedział mi ze do warszawy się wynoszą :D:D:D:D:D Brawo!!!!

Gość klonka
Brawo:) Widac, zadzialalo, co mialo zadzialac:)))))))))))))))))))))))

Gość katowiczanka_89
no nareszcie :P jeszcze trzeba ich z katowic wykurzyc i mamy spokoj :P