Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

O tym Lukaszu B ja nic nie wiem.....bladego pojecia nie mam o tym gosciu... a co do mojej wyplaty.... jesli nie wyplaci to ja stane na glowie ale udowodnie ze mi nie wyplacil....

Gość klonka
A Ty serducho co o nim wiesz?

Gość klonka
ktoras z was tu napisala, ze to "slynna persona"

Gość klonka
Nie trzeba stawac na glowe, wystarczy go zlosic do US w Gliwicach, oni juz to kieruja dalej - dp Zusu i tak dalej. Jezeli chodzi o sad, to sad pracy na ul. powstancow 23

Paulina ja wiem ze na pastach nie ma spadow... ale co innego p[ewnie robily skoro im nie wyplacili do dzisiaj a nie byly ani sekretarkami ani netii nie sprzedawaly... pewnie telewizje "n" :)

ja mam bardzo dobrego prawnika :D:D:D dla mnie usługi świadczy darmowe, więc możermy sie dogadać. mnie też sie nie podoba, że taki niewykształcony pajac, oszukuje innych. chętnie zaprowadziłabym porządek.

Gość klonka
Oj kurde zadnej tv u nas nie bylo, byla pasta, netia i sekretarki;p

Gość klonka
Z tym prawnikiem to musialoby juz byc na priv:)

Bo ja o panu ŁB słyszałam od współpracowników i Karola. Byłam tez u niego kiedyś na rozmowie o prace, tuz po maturze. Ale gościa nie znam. Raz go widziałam nawalonego w tym w barze w gliwicach tuż przed festiwalem Coke Life w krk. :D tyle wiem. I mało mnie gościu interesuje

Ja juz nie wiem :) Ja pracuje w NORMALNEJ firmie :) jak narazie zadnych problemow nie mam i raczej nie bede miec :) Obecne miejsce pracy diametralnie rozni sie od NEW DESIGN :)

chciałam tylko wyprostować, gdyż sie zorientowałam, ze my z Moniką mówiłysmy o innym łukaszu ;) a co do prawnika to prywatnie, jesli bedzie trzeba. moge pomoc ;)

Gość klonka
Ale co o nim slyszalas? Kazda informacja sie przyda, bo poki co wzielysmy sie za niego, ale po tym co napisalyscie, pomoglyscie, bo Karolka nie zostawie w spokoju, on juz dobrze wie za co

Gość klonka
Moze podam Ci lewe gg, zeby porozmawiac?:)

M, jaki to luksus, wiedziec na czym sie stoi, prawda? :D Ah. Jasne, przejrzyste zasady, normalni ludzie, na stanowiskach tylko ci z wykrztałceniem :D ale ds group dzielnie sie trzyma i na okrągło prowadzi rekrutacje na 3 działy. winszuje xD

Gość klonka
Niby sie trzyma... Ale po naszych dzialaniach Lukaszek np. juz podobno zamknal firme, chociaz pan z zusu powiedzial co innego

A no Luksus :D i sama sie sobie dziwie ze bylam tam az miesiac czasu :D:D:D teraz wiem na czym stoje mam gwarancje wyplaty... tylko 8 godzin pracy i weekendy wolne co jest niemozliwe w ND :D

Gość klonka
Jesli bylas na rozmowie na rynku to na pewno ktoras z nas widzialas:) A co do tego adwokata, mozemy porozmawiac na priv??

poznalam taką wysoką dziewczynę i tyle. Pan ŁB. zapraszał po 3 dziewczyny. byla wyzsza ode mnie choc sama mam 176 :P tyle pamietam. jakos nie przywiazywalam wagi do reszty bo gdy wchodziłam na rynek po klatce bylam przxerazona i juz wiedzialam ze nie bede tam pracowac. pamietam ze tamtejsza sekretarka miala ladne rajstopy xD wybacz klonka. podaj jakis namiar to odezwe sie jutro ;)

Gość klonka
Dziewczyna, ktora miala fajne rajstopy to moja kolezanka;d Pisz na 3725303, bede niewidoczna:)

Gość klonka
Fajna, fajna;d Walczy ze mna;d To znaczy my przeciwko nim;d

Ja tam dzisiaj byłam. Smutno mi się zrobiło jak posłuchałam przez pięc minut pracownika, ktory pracuje tam z miesiąc, po praniu mózgu. Jednocześnie zrobiło mi się cholernie przyjemnie, ze ja juz tam nie pracuje. JAK KTOŚ SIĘ WYBIERA NA ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ NA STANOWISKO AKWIZYTORA (nie nie,stanowiska takie jak kierowca-magazynier czy inna sekretarka tam nie istnieją) pod adres Gliwice Zwycięstwa 8/3 TO NIECH IDZIE. Ja osobiście nie mam nic do dodania.

moja stópka już tam nie postanie i nie zrobi nic w kierunku zbawienia świata przed akwizycją, bądź ewentualnym oszustwem. nie zarobiłam nic, mam sfatygowany samochód i jeszcze śmieci na tylnym siedzeniu, ale za to miłe wspomnienia. fajnie było, ale zupełnie nieopłacalnie.

Gość klonka
Co sie stalo??

Byłam wczoraj po kase ale jej nie dostałam. Ich firma liczy tylko 5 osób :-D karolek stwierdził we każdy jest ma minusie. Ciekawe. ........ a drugi karolek w firmie ciągle mówił ''są ważniejsze sprawy niż rozliczenia ' zalosne typy

Gość klonka
Wcale mnie to nie dziwi. Oszukuja tam kazdego, kogo sie da. Zarabiasz niby swoje pieniadze, a tak naprawde idzie to dla karolka

Gość Michałłłłłłłłł
hehe, przecież są ważniejsze rzeczy niż kasa za pracę ;) ich guru im powie, że jesteśmy elementami socjalistycznego społeczeństwa i jesteśy wrzutami, że bnic nie wnosimy do ich fabryki i chcemy kasę. a tak poważne to krótkie słowo ode mnie: kto nie płaci ten jest śmieciem społecznym i kanalią. szują i burakiem. jest też ZŁODZIEJEM. powiedzmy sobie wprost są to złodzieje i szantażyści. pozdrowienia dla kanalii i złodzieja który mi wisi tysiaka jeszcze za prace. Miśko