Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

Gość klonka
To gdzie oni maja teraz biuro?? Dalej dzialaja?? Lukasz tez tam jest??

Gość klonka
Macie adres?:) Przyda mi sie

Gość klonka
Chcialybyscie mu moze zajsc za skore??:)))))))))))

a ja zaluje ze sie w ogole przyjelam..... od stycznia mam normalna prace zarabiam tyle ile chce i nie ma problemu z wyplata pieniedzy :)) a ostatnio jak pojechalam do firmy to w sali zobaczylam \kartke z bonusami i karami:D karza za spoznienie 10 zl za brak dzwonka 20 zl :D:DD zenada!!:D:DD

Ja tam o te pieniądze walczyć nie będę. Pieniądze mam i godnośc mam. Karolek i tak jest biedny, skoro pożycza od handlowców pieniądze na obiad. Mogę jedynie stac z boku i sie śmiać. Pieniądze niech sobie zatrzyma, pierdole.

pracuje lukasz jasne ze tak:) a ja bardzo bym chciala sie odbic na Karolu.. probowalam wielu rzeczy ale nie wyszlo... bo to tylko umowa odzielo byla.... tylko wyraze checia jak tylko dostane kase:))

Gość klonka
A moglybyscie podac adres tej firmy?:) Widac zmienili siedzibe, bo albo nie bylo ich stac na wynajem mieszkania na rynku albo wlasciciel po prostu ich wywalil po interwencji policji

a ja tez mam kase :D:D:D ale udowodnie Karolkowi ze ze mna sie tak nie postepuje.. tu nie chodzi o kase ale o czlowieczenstwo... jak umial nas okradac to ja bede walczyc o swoje...

Gość klonka
ooo Łukasz pracuje? A to ciekawe;d Ja mysle, ze walka o swoje pieniadze to nie jest utrata godnosci, choc i tak sadze, ze wisza wam mniejsze kwoty niz nam. Co do tej umowy... Z pipem faktycznie jest problem, ale smialo mozna ich zglosic do US i ZUSU. Jestem chetna pomoc:) Podajcie ten adres:)

Gość klonka
Ale podajcie dokladny adres:)))

slyszalam jak wlasnie jeden z kolegow opowiadal mi "rozmowe" wasciciela budynku z najemca- Karolkiem:D:D:D wiec Karolek pojdzie z torbami... tylko ten zalosny tekst : "nie miejcie mu tego za ze..Karol po prostu ma male problemy.. ale nie jest taki i napewno wam zaplaci " :D:D:D

nie moge Ci tego powiedziec bo jak nawet podam ci pierwsza literke imienia to sie domyslisz...potem pojdzie to dalej a ja nie chce kiedy pojde po kase ze beda sie na mnie patrzec jak na zdrajce... tym bardziej ze ta osoba wierzy w niewinnosc Karolka :D:D:D

jak tylko odbiore kase w tym tygodniu to ci podam:D i sie troche zdiwisz z tej naiwnosci:D:D

Niech więc ta osoba tkwi w błogiej nieświadomości nadal. :D Ja od razu wiedziałam, że ta robota jest o kant dupy potłuc, ale wtedy to było lepsze niż siedzenie w domu. Brakuje mi tych ludzi, bo w mojej aktualnej pracy mam tylko poważnych ludzi.

Gość klonka
Czemu nie chcecie podac teraz adresu? Przeciez to nic takiego

Ja nie mam najgorzej obecnie:) Poznaje nowych ludzi :) A wspolpracownicy sa mlodzi i sympatyczni rozniez.. tylko ze caly dzien zajmuje sie papierkowa robota.... i jestem tylko z jedna dziewczyna na zmanie.. ale nie narzekam:) chociaz bardzo mi brakuje tyhc osob .....

jeszcze ktos im podpali te siedzibe, a ja nie chce za to odpowiadac hahahaha xD a ludzi wkurzonych nie brakuje. znasz nazwe tej pseudo firmy, powinno wystarczyc :D

Gość klonka
Co z tego, ze znam nazwe?? Jak w necie nic nie ma, tak ciezko wam podac numerek?

Lukasz jest super.. nie wiem czy pracuje czy nie bo mowil ze sie zwolni ale jak jest to nie wiem... ale bylo wiecej ludzi ktorzy nie wierzyli w to co Karolek i inni opowiadali :)

Gość klonka
Dajcie chociaz numer telefonu, jaki maja teraz:)

Gość klonka
Lukasz z Karolem to klocili sie juz w lato, Karolek byl falszywy i potrafil go obgadywac przy wszystkich. Uwazacie, ze Lukasz jest super, bo to nie on byl waszym szefem i to nie on wam wisi kase

Gość klonka
Mozecie mi podac ten adres jakos prywatnie przez maila czy gg?

Ja nie mowie o Lukaszu jako o wspolpracowniku tylko o koledze :) poza sprawami pracy :)