Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

Gość Karolwawa
Pozdrawiam Miłego Wieczoru POWODZENIA ;p

Gość klonka
i wzajemnie:) i wiesz... fajnie by bylo, gdybys uczciwie przeprosil, a nie probowal tutaj cos sciemniac, ze takie rzeczy nie mialy miejsca, ale trudno:)

Gość co?!
a kto z dreama nie dostał kasy do tej pory przeciez ta firma tyle miesiecy juz nie istnieje??

Gość Łukasz B1234
Klonka chyba pieniadze dostalas?? Jesli nie to widocznie bank mnie oklamal. Dostalas oczywiscie wyrownanie do tego co sobie przywlaszczylas zapierajac sie przy tym, ze pieniadze wplacilas na konto..

Gość klonka
Poki co, bez komentarza:) I prosze do nas nie dzwonic, szczegolnie wtedy, kiedy jestesmy w pracy...

Gość klonka
Za co?:) Dostalas pita, jak twierdzi Karol?

Gość klonka
Haha wiedzialam:D Zreszta i tak nie spodziewalam sie, ze mowi prawde;p Wiesz... chce, czy nie, niedlugo wyjasni sie co z moimi pieniazkami:)

Gość klonka
Jak on moze pisac, ze dziala u niego wszystko legalnie, skoro nie rozlicza ludziom pitow. To jest po prosty jakas masakra... On ze mnie glupka robi, czy co? Czy moze nie wie, czym mu grozi skarbowka za to, ani tym biednym ludziom?? WTF??

Gość ŁukaszB
Nie moge sie doczekac:) Zobaczymy kto ma racje:)) Na pewno bedziesz miala duzo do opisania na forum po 15 marca.. Hahahaha Pozdrawiam:))

Gość klonka
:)))))))))))))))))))))

Gość pewnosc siebie nie popłaca
zobaczymy kto się bedzie smiać! jak narazie to nie ja trzese portkami i nie ja wydzwaniam to swoich byłych pracownic, których rzekomo nie znam i nie kojarze...bo tak podobno Łukaszku powiedziałeś panu z Zusu w Ciechanowie... czyż nie>?

Gość burczy w brzuchu
a tak poza tym to jaką bajke zaśpiewasz tego 15 tego ?? ze pierwszy raz nas na oczy widzisz ?? a może że myśmy tam tylko sprzątały:>??

Gość klonka
Popieram w 100%!!!! Zreszta ostrzegalysmy Cie przed tym... Myslales, ze rzucamy slowa na wiatr, jak wy? Trzeba bylo sobie zatrudnic jakies glupie sekretareczki, ktore nawet nie maja pojecia, co to jest Sad Pracy:) Albo nie sluchac tyle guru - oblesnego Szreka:)

Gość Łukasz Bbb
Ja? Ja po prostu powiem prawdę.

Gość klonka
No moze chociaz pierwszy raz w zyciu:) Pan z Zusu czeka na nasze wynagrodzenie, zebys mogl zaplacic za nas podatek i skladki:)

Gość Łukasz Bbb
Już dostałaś :) Używasz słowa "oszust" do mnie i wszystkich do okoła, a sama kłamiesz i próbujesz wyłudzić pieniądze... nie wiem czy wiesz, ale za składanie fałszywych zeznań grozi kara :) nie powiem już o próbie wyłudzenia. Jak nie masz na życie to poproś pożyczę Ci, nie musisz próbować okradać ludzi...

Gość klonka
Haha to mnie rozbawiles! Uwazaj troche co piszesz. Powiesz mi, ze nie jestes oszustem? Twoje pierwsze oszustwa zaczynaja sie juz na ulicy z ta gowniana pasta do zebow a koncza na oszukiwaniu panstwa i US. Ty mi pozyczysz? Haha ciekawe skad!! Jak Ty nawet na karte do telefonu nie miales, nie potrafiles zaplacic na mieszkanie, telefon, internet, nie mowiac juz o wyplatach. Arturek Cie wyrzucil? Zamknal Ci biuro, bo co? Bo kase miales?? Zartujesz sobie?? Falszywe zeznania?? Chyba sobie kpisz... Ciekawe jak sie bedziesz tlumaczyl przed US. Trafilismy w dobry okres, teraz przy zeznaniach rocznych wlasnie sie biora za takich OSZUSTÓW!! :))))))))

Gość Łukasz Bbb
Złotko nie doceniasz mnie..:P Współczuje, że tak mało wiesz// Pozdrawiam:))

Gość klonka
Patrycja Ci pomaga pisac te glupoty?:D Dziewczyna, z ktora rozstajesz sie milion razy, wyzywasz ja od jakich sie da tylko i twierdzisz, ze mozesz se znalezc mase innych w jedna noc?:D

Gość klonka
Ja malo wiem?:D Haha a czego to ja malo wiem?:D Wybacz, ale moja wiedza przy Twojej... Nawet nie miales pojecia, co to jest umowa zlecenie i co sie z niej potraca;d

Gość Łukasz Bbb
Masz racje co do umowy, wszystkiego trzeba sie nauczyc:) Za to wiem ile komu wyplacilem pieniazkow.. Mam pytanie.. Jak juz prawda wyjdzie na jaw, to co bedzie z Twoja obecna praca, tzn. bedziesz pisala jeszcze na forum

Gość klonka
Wiesz co... daj se siana i do zobaczenia 15 marca

Gość klonka
Haha i nie wiem co ma moja praca do pisania na forum;d;d;d Pewnie opisze wszystko i udowodnie ludziom, ze nie powinni was sie bac i walczyc o swoje!

Gość Łykaczewski
Jestem skończonym kloszardem bez grosza przy duszy .prowadze to gowniana dzialalnosc bo w zime nie ma gdzie napier.... kostki . mieszkam w norze o powieszchni 9 metrow kwadratowych a w lodowce mam zazwyczaj jedno badz dwa jajka i gume do włosów .jestem najlepszy JESTEM NAJLEPSZY bo odkryłem sekret że glupi uśmiech odciaganie od tematu i KLAMSTWA KLAMSTWA KLAMSTWA to droga sukcesu . ch...j ze tone w dlugach i jedyne co mam wspolnego z nosorożcami to to ze ani one ani ja nie mamy grosza przy dupie. pamiętajcie jesli chcecie tu pracowac a warto bo dostaniecie ''służbowe auto .telefon z doładowaniem .umowe o prace i pokrycie kosztow paliwa '' za ktore tylko musicie sobie zaplacic. to dodatkowo bedziecie miec uwespieczenie za niewielką dodatkowa oplatą 84 zł ,''jesli masz luzle 4 tysiace zł ktore pozwola ci tu pracowac ,oplacac moje wydatki i ładowac w ta firme zadzwon. PS 2 rok nie zmieniam koszuli ...

Czytam i oczom nie wierze....jedna firma... kilka osob a tyle zamieszania........ tak to jest kiedy jedni "ludzie" nie robia sobie nic z innych ludzi..... Patrza tylko na siebie i potrafia tylko wysmiewac i wychwalac siebie jacy to nie sa fantastyczni i jacy madrzy..... a tak naprawde to sa tak prosci ludzie ktorych iloraz inteligencji jest nizszy niz inteligencja malego dziecka :) Zycze im aby zostali tak samo potraktowanie przez innych jak oni traktowali swoich wspolpracownikow :)

Gość hahahahahahahahahahahaa
łykaczewski - toż to o karolku! jak w mordfe strzelił xD

Gość łykacz połykacz
kilka osob to sie tam dziennie przewija, kilkadziesiaąt tygodniowo, ale zostaje ilka najbardziej naiwnych

Witam wszystkich, którzy udzielają się na tym forum i oszczędzili mi kilku zmarnowanych godzin i stresu z jakim łączy się rozmowa kwalifikacyjna. W sobotę zadzwoniła do mnie pani zapraszając na rozmowę na stanowisko sekretarki. Rzeczy, które mnie zdziwiły: - pani dzwoniła z komórki (zazwyczaj biura mają stacjonarne tel.) - pani dzwoniła w sobotę popołudniu (zazwyczaj biura w soboty nie pracują w takich godzinach) - zaprosiła mnie w pon na 18 (rozmowy do prac biurowych zazwyczaj odbywają się w godzinach funkcjonowania przeciętnego biura 8-17) - pełna godzina zazwyczaj już jest zastanawiająca, bo indywidualne rozmowy odbywają sie co 5, 10, 15 minut czyli 16.10, 16.20 - gdy spytałam panią do jakiej firmy jest ten nabór (żeby się przygotować) pani się zacięła po czym stwierdziła, że współpracują z pewną z firmą energetyczną, której nazwy nie podała - pod adresem zwycięstwa 8/3 wujek google nie ujawnił mi ażeby funkcjonowała jakaś firma energetyczna Po poskładaniu wszystkich tych niuansów i przeczytaniu tego forum oczywiście wycieczkę do gliwic sobie podaruje, dzięki