Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

Gość Prawdnik
Do ProspecT - nie miałem umówionej rozmowy bo im podziękowałem - panią sekretarkę trochę zatkało no ale cóż.

Gość Prawdnik
PS. Oczywiście ta firma czyta ten temacik i już dzwonią z innych numerów i innego maila. PS. Wie ktoś może, czy oni nie zajmują się też wciskaniem perfum?

Dane firmy w BB: adres: bielskosekretariat@wp.pl tel komórkowy zaczynający się od 51... adres: 11 listopada59/2 nazwa firmy (której się dowiedziałam z późniejszych ogłoszeń NEW DESIGN Byłam tam ostatnio i chciałabym Was ostrzec ale może od początku... jakiś tydzień temu wysłałam tam Cv zadzwoniła do mnie miła pani zapraszając na rozmowę. Po podaniu adresu wpisałam go do googli- okazało się, że to... biuro nieruchomości (jak się później okazało tam kiedyś znajdowało się owe biuro a oni tylko zajmują tą siedzibę). Więc idąc na rozmowę byłam przekonana, że to właśnie takie biuro. Rozmowa była na godz. 17.00. trwała bardzo krótko- około 5 minut- wiadomo podstawowe pytania i zaproszenie na dzien szkoleniowy od 9.30 do 17. na drugi dzień zjawiłam się lecz ekipa była zajęta bo z pokoju obok słychać było że się bardzo dobrze bawią...w końcu jednak raczyli się zjawić lecz weszłam praktycznie na końcu. Przedstawiło się 3 młodych, elegancko ubranych chłopaków a 2óch z nich miało przeprowadzać z nami krótkie ankiety odnośnie pracy. jednak po chwili wszedł jakiś menager i powiedział, że jedziemy w teren. jednak ja nie zostałam wczesniej nawet poinformowana co to za praca, co mamy konkretnie robić i w jakim celu ten wyjazd. Mielismy jechac do Rabki lecz kierowca (już tu wspomniany, swoja drogą chyba najspokojniejszy z nich wszystkich) pomylił drogę. W Andrychowie zamiast na Rabkę skręcił na Żywiec i tym sposobem trasę która normalnie z BB pokonuje się w 30 min, nam zajęła 1,5 h przez jakies dziwne wzniesienia oraz lasy. Następnie pobłądziliśmy jeszcze w małopolskim w okolicach naszego celu. Natomiast gdy dojechaliśmy do Rabki, zawrócił i wracaliśmy z powrotem (tylko inną trasą). Po 8 godzinach jazdy spędzonych w samochodzie każdy z nas był zmęczony w dodatku dalej nie wiedziałyśmy co to za praca, na czym polega i po co właściwie tam jechalismy O tym czym zajmuje się ta firma dowiedziałam się dopiero teraz z tego forum...

Gość Fakecaro
Spokojnie, firmą w Bielsku-Białej zajmują się już odpowiedni ludzie a mianowicie US oraz prawnicy. Lepiej niech uważają na to co robią bo niestety ale mieli wtyki poprzez rekrutantów oraz pracowników. Trafili na złego człowieka który zbyt duzo się o tej firmie dowiedział i teraz nie bedą mieli wesoło. Pod koniec wakacji sie sprawa wyjaśni z tego co wiem . Pozdrawiam

Gość igmaonlinegrudziadztez
a bobkowski z szumotalskim nadal ciągną faję rzepie a rzepa butlewskiemu?

Uważajcie na takie ogłoszenia- to ta firma: Pracodawca: A.H.U. Miejsce wykonywania pracy: Bielsko-Biała Treść oferty pracy: Nowa otwarte biuro w Bielsku-Białej poszukuje absolwentów szkół średnich i studentów do pracy w 3 działach: -administracja -obsługa klienta -magazynier/ kierowca kat B Wymagania: -komunikatywność -umiejętność pracy z nastawieniem na wynik -umiejętność pracy zarówno zespołowej i samodzielnej -wysoka kultura osobista Oferujemy wysokie zarobki 12 zl/h i pracę w młodym, dynamicznym zespole. Dane kontaktowe: Telefon: 519746353 E-mail: bielskosekretariat@wp.pl

Gość Agnieszka00
Witam, dzisiaj właśnie byłam na rozmowie i chyba była to firma o której piszecie. To są ich ogłoszenia: http://gazetapraca.pl/0,4050,,,,,,,,,,DESTINATION+J%C3%93ZEF+G%C3%93RNICKI+ODDZIA%C5%81+W+GORZOWIE+WLKP..html Zajmują się energetyką, na rozmowie dowiedziałam się, że szukają osób bez doświadczenia, bez żadnej wiedzy specjalistycznej, młodych... Kasa zależna od ilości podpisanych umów... Chcę się upewnić, że to to.

Gość Toshizo
pracuje tam trzeci miesiac i nie skarze sie na nic oprocz dlugich godzin pracy. pieniadze bardzo dobre, mozliwosc awansu na wyzsze stanowiska. praca w sam raz dla mlodych ambitnych ludzi ktorzy sa gotowi zainwestowac troche czasu zeby pozniej zarabiac na tym dobre pieniadze.

Gość Qbar
Dzieki za ostrzezenie. W Gliwicach na ul.Zwyciestwa 8/3 nadal szukaja "pomocy administracyjnej".

Gość Beasty
do Toshizo: jestem młoda i ambitna i mogę zaiwestować trochę czasu, jednak źle się czułam wiedząc, że okłamuję tych ludzi, że tak naprawdę te wszystkie zniżki to g*wno prawda. Jest to praca dla ambitnych, ale pozbawionych sumienia ludzi.

Gość Prawdnik
Dla ambitnych i zarazem głupich...

Gość Beasty
pragnę również dodać, że 4 sierpnia wypadał termin, kiedy powinnam dostać wypłatę. Do dziś nie mogę się doprosić, szef poprosił o numer konta, na który miał przelać pieniądze, bo nie mogłam się spotkać osobiście. Nie przelał. Wysłałam smsa, wysłalam e-maila, dzwoniłam, i zero odzewu. Bardzo fajna praca, doprawdy.

Gość Michałłłłłłłłł
4 sierpnia to minął już jakiś 16 miesiąc od kiedy powinienem dostać wypłatę ;)

Gość kffiaduszek
A ja dziś dostałam telefon (z komórki pani dzwoniła o godz 17:30 - dziwne godz. funkcjonowania biura) z informacją o rozmowie kwalifikacyjnej jako pracownik biurowy. Firma: Jakieś 3literki (skrót) ale nie dosłyszałam jaki, Adres: Gliwice, Zwycięstwa 8/3. Godz.17:00, Czyli jak u Was w większości. Dzięki temu forum nie będę sobie jutro na nich czasu marnowała. Pozdrawiam!

Gość fgfgfgfgsdfw3w367554
Ja dzisiaj dostalam telefon, ze mam byc jutro czyli 23.08 na rozmowie na pracownika biurowego, adres wlasnie zwyciestwa 8/3, dobrze ze nie doslyszalam co to za firma i weszlam na neta bo dzieki temu tez nie bede marnowac swojego czasu na to spotkanie!!

Gość dysio
Witam, Również dostałem dzisiaj telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną. Patrząc na Wasze opinię , mogą mnie w dupę pocałować. Patałachów niech idą szukać gdzieś indziej. Uważajcie też na Cyfrę + ! Również w ogłoszeniu jest praca biurowa ,administracja itp natomiast na miejscu czekać będzie na Was cwaniaczek od D2D. Nie wspomnę o tym , że czekałem 45 minut na to aż jakaś tępa laska zaprosi nas do wypełnienia ankiety tak jakby to robiła za darmo. Dwa razy już się nadziałem na tego gościa.

Gość ojacie!
Wczoraj zadzwoniła do mnie urocza pani, aby poinformować mnie o rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko sekretarki. Powiedziała mi, że mam się zjawić o godz. 17:00 na ul. Zwycięstwa. Chcąc dowiedzieć się więcej o firmie, znalazłam ten temat i wszystkim BARDZO DZIĘKUJĘ za ostrzeżenie:) Zdecydowanie odpuszczam! Do Klonki(jeśli jeszcze się udziela na forum) : możesz napisać jak potoczyła się dalej sprawa? Wszystkim, którzy dali się "naciągnąć" życzę powodzenia w walce o swoje i wytrwałości!:)

Gość dysio
Tak to ten szajs. Zresztą ludzie zastanówcie się ! Sami się udupiają. W pracy biurowej nie ma czegoś takiego jak PROWIZJA ! W takich pracach jest pensja stała. Więc jak widzicie praca biurowa i wynagrodzenie plus prowizja to nie jest to praca biurowa, tylko D2D lub telemarketing.

Gość elutka888
obowiązki, ostatnie zdanie "Innymi zadaniami przydzielonymi w ramach wsparcia pozostałych działów.". czyli właśnie akwizycja :)

Gość macko2341
przepracowałem w tej firmie dwa tygodnie, bo dłużej na prawdę się nie dało. Toa praca przeznaczona dla ludzi których nie obchodzą inni i nie przeszkadza im to że wciska się innym kit. Poza tym tak jak uczą nas manipulować klientami, tak sami manipuluja nami na rozmowie kwalifikacyjnej i pierwszym dniu i podczas całej pracy. Te całe meetingi, na których chwalą jaka to ta praca jest fajna i że warto naciągac ludzi. Tak samo godziny pracy średnio od 8 rano do 20-21 na wieczór. Szkoda tylko że straciłem 2 tygodnie z życia na pracę w takiej firmie.

Gość Beasty
przez 2 miesiące czekałam na wypłatę, w końcu musiałam osobiście stawić się w biurze, bo inaczej nigdy bym pieniędzy nie ujrzala na oczy, cały czas szef przekonywał mnie, że po prostu zapomniał. Jakoś nie umiem mu uwierzyć. Chociaż równie dobrze mogłam zostać w domu. Za 5 dni pracy, za łażenie po 10-11 godzin dziennie po domach innych ludzi, dostałam 50 zł. Tak, dobrze przeczytaliście - 50 zł. Pracowałam 5 dni (bo więcej nie wytrzymałam, ale to już opisalam), codziennie od 8:00 - 20:00. Spisalam 4 umowy, z czego 2 okazały się już nieważne, każda po 25 zł. Dostałam więc kasę tylko za 2 umowy. Nie dostalam nawet pieniędzy za godziny pracy. A w ofercie było napisane: 12 zł za godzinę. Nie dostalam nic. Nawet grosza. Tylko te nędzne 50 zł. Ta praca to jedno wielkie g*** i kłamstwo i nie radzę tam pracować.

Gość Kaśq
Zadzwonili dziś i zaprosili mnie na rozmowę na ul. Zwycięstwa... Cóż, po przeczytaniu opinii na forum lepiej, żebym nie traciła czasu. Obecnie walczę w sądzie z moim byłym pracodawcą z Ul. Zwycięstwa który za swój błąd obarczył winą mnie i postanowił zatrzymać moje wynagrodzenie... wolę nie mieć więcej podobnego typu problemów

Gość yourself
Mnie tez dzisiaj zaprosili na rozmowe, na sekretarke, po przeczytaniu forum juz odechcialo mi sie gdziekolwiek isc:)

Gość mariuszlol23
Witam. Dzisiaj dzwoniła do mnie miła Pani, ponieważ odpowiedziałem na oferte pracy jako kierowca kat. B. Nie usłyszałem nazwy firmy, tylko adres i to doprowadziło mnie do tego forum. Mam pytanie, praca jako kierowca w tej firmie polega na wciskaniu ludziom kitu??

Gość kffiaduszek
skoro praca sekretarki polega na chodzeniu od domu do domu i wciskaniu ludziom kitu to kierowcy tym bardziej :D będziesz jeździł od domu do domu.....Mój kumpel się nadział na to.... potrzebują ludzi którzy cyfre+ wciskają i jeżdżą po okolicznych miastach temu kierowca potrzebny :D

Bylam dzis na rozmowie prywatne mieszkanie Male... a potrzebuja sekretarki- pytam gdzie i do czego. Chodzi osprzedaz energi- nie TAURON!!! czyli chodzenie po ludziach i naciaganie ich.... praca sekretarki od 8-16 i od 16 do 21 plus 2 soboty w miesiacu....

Ta cala firma znajduje sie na ulicy Zwyciestwa 8/3? Dzisiaj wlasnie dostalam telefon i umowila sie ze mna na czwartek. Mam sobie czas zarezerwowac od 10 d0 17? Pomozcie!!