Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ząbek czosnku

Uwaga na oferty pracy w ds group!!!

Polecane posty

Gość kolejny gość
Światło, kamera, akcja.... raz, dwa raz, dwa trzy ...... nosorożce to my........ Musimy być jak nosorożce, biec nawet przez krzaki...... !!!!!!!

Gość gość
Tak.. "bo żeby dobrze pracować trzeba się dobrze bawić" o ludziach złego słowa powiedzieć nie mogę bo są na serio super... ale praca stanowczo nie jest dla mnie :)

Gość gość
Dlaczego szefostwo tej firmy w Rybniku jeździ rozsypującą się Astrą, która ma pewnie kilkanaście lat - skoro to taki świetny biznes ?? Jak to zobaczyłem, to się zwolniłem :)

Gość Iza12334456
prawdopodobnie wszystkie pieniądze poszły na szefostwo z Wa-wy. A Ci muszą biegać, jak nosorożce nawet przez krzaki...:) i nie mają czym jeździć albo to firmowy samochód:) Juice

Gość gość
teraz to BUSINESS DREAM w Rybniku na Kościuszki 14a/2 jeśli zadzwoni do Was telefon 519...001 to będzie to, więc nawet się tam nie wybierajcie bo szkoda waszego czasu, co to za firma, która nie ma strony internetowej, informacji znaleźć nigdzie nie można... firma widmo to i pieniądze widmo!!!

Gość wuwuzelllllaa
O ile są to ci sami ,,menagerowie'' w tym rybniku, to kiedyś mieli oni biuro w Gliwicach You Future chyba. Jakiś rok temu przenieśli się do Rybnika właśnie.

Gość piernik198611
to akwizycja ja tam pracowałem i nawet było ok tylko do czasu bo jak masz słabszy okres to Ci mówią że lepiej poszukaj sobie lepszej pracy i w hu.. Cię mają a jak przychodzi rozliczenie to masakra bo czekasz na kasę kilka dni.

Gość zajcew85
fajnie ze są takie fora. ja tez tam nie pójdę a miałem jutro iść na dzień próbny. dzieki i pozdrawiam

Gość zajcew85
fajnie ze są takie fora. ja tez tam nie pójdę a miałem jutro iść na dzień próbny. dzieki i pozdrawiam

Gość gość 12938
Nie ma za to Zajcew. Trzeba sobie pomagać, aby wyeliminować nieuczciwy, miałki element ze środowiska:)

Gość kavasaki
Witam juz od paru miesiecy przygladam sie temu forum i uwazam zee osoby które pisza o firmie DS GROUP czy BUSINESS DREAMS... Są po prostu osobami które w życiu chciałby dostać wszystko od zaraz i juz.. :) Ale tak nie jest oO Ja do dnia dzisiejszego pracuje w biurze w rybniku i nie pracuje 1 czy 2 dni tylko 6 miesiecy, utrzumuje sie sam... W tej firmie jesli na prawde szukasz pracy a nie wrazen to na prawde zarobisz.. :) Tak sie zastanawiam czy mój szef nie bedzie zly ze tu pisze ale kichac to :) Krótko mówiąc wszystkim polecam... Poniewaz.. raz ze zarobki są zadowalające..

Gość kavasaki
Jest możliwość szkolenia sie rozwijania i awansowania.. :) Yyy i jeszcze jedna rzecz Akwizytor to osoba która coś wciska na chama nie daje za wygrana my tak nie działamy.. :) Po drugie jak mój przedmówca napisał ze w ciagu dnia podpisac 5 umów to jest ciezko tez nie prawda.. :)

Gość kavasaki
Ludzie czasami sami sie blokują.. mówiąc sobie nie nie dam rady to nie dla mnie.. czasami spróbować czegoś nowego jest fajnie.. Kiedyś pewna z******ta osoba powiedziała mi ze nasza praca jest ja dżungla tylko najlepsi przetrwają.. I prosze osoby które wciskaja takie rzeczy o naszej firmie zeby dały sobie spokój :) musiałem w 3 postach bo uznali to jako spam :)

Gość kavasaki
A tak ogólnie wesołych świąt wszystkim :)

Gość gość
Do kavasaki: takie kity możesz wciskać dzieciakom z podstawówki.

Gość gość 32019
"Nasza praca jak w dżungli".... raz, dwa, raz, dwa, trzy nosorożce to my!.... Musimy biec szybko przez krzaki.... takie są treści szkoleń dla profesjonalistów z Waszej firmy.... cudownie....:) poszukajcie sobie na YouTube, śmiechu warte....:)

Gość gość
Pracowałam kilka dni i zrezygnowałam, zarobki moze i ok, ale ludziom roznie sie mowi, a oni bez czytania podpisuja, i jak tu miec czyste sumienie?

Gość Trening
1 primo - fakt faktem jest to akwizycja czy jak tam kto to nazywa 2 primo - jak coś komuś nie pasuje to nara Ja tu pracuje kilka miesięcy, jest całkiem spoko, czasem umowy lecą jak głupie a czasem trzeba się namęczyć. Energetyczne Centrum jako produkt to całkowicie legalna rzecz i bez kruczków zawartych w umowach. Ktoś powie że my coś wciskamy? Proponujemy lepsze warunki, podpisują pewne osoby, pelikany też się zdarzają ale niech się ktoś przejdzie do takiego klienta po jakimś czasie i zapyta jak mu się podoba? Sam spotkałem z 50 ludzi z produktem EC tylko 10% ględziło reszta jest zadowolona.

Gość Trening
Co do samej firmy, ja nie widzę żadnych problemów, może takie małe niedociągnięcia ale nie znegaciłem się i walczę dalej, wizja awansów jest ciekawa a chcąc można coś w życiu osiągnąć. Gdybyśmy byli oszustami to już nie istniejemy. Mnie osobiście policja ścigała w terenie i nic mi nie zrobili. Większość osób mnie wyśmieje, ale w tej części czytających znajdą się Ci którzy będą chcieli sprawdzić jak jest żeby się przekonać na własnej skórze o co chodzi. NIE PRÓBOWAŁEŚ NIE WYPOWIADAJ SIĘ!!!

Gość MickyMouse
Ponoć można awansować nawet na "Prezydenta" :D Także walcz, walcz, a gdyby znowu cię ścigali to wal nawet przez krzaki - tak jak cię uczą na szkoleniach :D

Gość gość
kavasaki,moze jestes jednym z tych naciagaczy i propagande siejesz!!

Gość wuwuzelllllaa
na 100% jest naciągaczem, próbującym ratować badziewną firmę, oraj oraj nosorożcu!

Gość gość
Do mnie dziś zadzwonili z rana że mam przyjść na rozmowę do Rybnika do buisness dream na kościuszki właśnie.W internecie ogłaszali, że szukają do drobnych prac biurowych. Poszłam tam dziś bo "co mi szkodzi", nikt ze mną nawet nei rozmawiał, wzięłą sekretarka CV i od razu jutro chciała umówić na darmowy dzień próbny. Dzięki Bogu, że mnie chłopak namówił, żebym poszukała w internecie informacji o tej firmie. Już i tak dziś straciłam kasę na paliwo, której nie mam ;/ W cholere z takimi oszustwami! Człowiek szuka uczciwej, normalnej pracy i wszędzie trzeba się pilnować ;/

Gość gość
Cały czas szukają tam ludzi do pracy. Wysyłasz cv przez ogłoszenia w internecie w ten sam dzień przychodzi telefon. Zgłaszasz się w ich biurze tam wypełniasz takie pisemko w którym zawodzie chciałbyś pracować i od razu się umawiają na dzień próbny. Nazajutrz jak tam przychodzisz to oczywiście ta sama śpiewka same plusy itp. O 10 wyjeżdżacie w teren i tam chodzicie po domach przedstawiając ofertę ludziom. Tak aż do około 19 i potem powrót tam wypełnianie jakiś dokumentów i to koniec pracy. Jutro od rana to samo. Generalnie jest tam podstawa + system premiowy ale w tej podstawie jest zawarte ilość umów do podpisania w ciągu miesiąca. Robota polega na namawianiu ludzi do podpisania. Umowa o dzieło, a i dodam że nie wiem jak z wypłacalnością bo ja po 1 dniu zrezygnowałem. Nie miałem pracować 12 h dziennie i wciskać coś ludziom co tak na prawdę już mają. Ogłoszenie dotyczy biura w Rybniku nie wiem czy tam jeszcze jest bo ja tam byłem jakieś 1,5 miesiąca temu.

Gość gość
do mnie dziś zadzwonili, pojechałam na rozmowę i dziwne, że nic o firmie się nie dowiedziałam tylko, że to branża energetyczna hahahaha... mam dzień próbny dopiero 10 marca, bo wcześniej nie mogłam co jest bardzo dziwne, że od tak się zgadzają na ten termin :/ (mam pracę dorywczą teraz) po tym co przeczytałam odechciało mi się tam iść. a firma to business dreams w Rybniku :/

Gość gość
Ciekawe jaka firma jest wpisana na tych pseudo umowach o dzieło, bo taka firma jak Business Dreams nie istnieje - sprawdziłam.

Gość SilvermoonDesire
Pracowałam w firmie BOSS czyli DS Group w Warszawie. Zaczęłam pracę na początku listopada i pracowałam do stycznia włącznie. Pracowałam codziennie, od poniedziałku do soboty włącznie od 8 do minimum 19. Często byłam w domu dopiero o 21. Przez ten cały czas zarobiłam ŁĄCZNIE niecałe 600 złotych. Przy pierwszej wypłacie w grudniu dostałam niecałe 400 złotych. Powiedziałam szefowi (Łukasz) że to coś nie tak. Mówili że będę dostawała podstawę + prowizje od umów (chodziłam z umowami z Centrum Energetycznym) a okazało się że wypłacili mi tylko prowizję. Powiedzieli że jak awansuję na trenera (czyli mieć 8 dzwonków. Dzwonek to 5 umów w ciągu jednego dnia, tyle trzeba wyrobić by mieć awans i wkuć na pamięć materiały o biznesie) to będę wtedy miała podstawę i prowizje. Pomyślałam sobie, mam już 6 dzwonków więc zrobię jeszcze dwa i zobaczymy. Miałam awans. Zostałam trenerką. Kolejne rozliczenie, dostałam tylko 200 złotych. Bo niby umowy nie przeszły. Powiedziałam że powinnam mieć postawę. A usłyszałam że podstawę uzyskam jak będę mała kolejny awans, na asystenta menagera. Wściekłam się i odeszłam. Odradzam każdemu pracę w tej firmie. Płacą marne grosze za 12 godzin pracy dziennie. Kłamią strasznie.

Gość gość 4372820
Kłamią, kłamią.... w myśl filozofii o nosorożcu :)