Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Wiem bo wybredna jesteś, a gość musi rokować. A że pogadasz z nimi to tylko koledzy i mogą sobie pomarzyć. Ja też i z nim normalnie gadam , ale im nie podpowiem nic, bo są nic nie warci. Nie rób ze mnie jakiejś jędzy sam wiesz że charakter ważniejszy. Jasne piter spoko jest a że nie rozumieją to co zrobić. Powinni dłużej z nim przebywać i sie uczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Wiem ale Ewka pytała jak szukasz nie wyszuka tam trzeba zaplacic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: nie wyszuka tam trzeba zaplacic No właśnie nie pamiętałam czy to jakaś tajemnica była czy o co chodziło ale kojarzyłam ze to masz jakis program na to czyli nic jej nie przekaże ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Szpinak napisał: No niestety nie zgadzam sie jak sie zadajesz ze zwyrodnialcem to jednak ma to znaczenie dla osob postronnych. obstawiam ze po prostu nie wczytuje sie w Świrmo (bo mało kto sie wczytuje w ten grafomański bełkot umówmy sie), jest stosunkowo nowy i nie kojarzy tych wszystkich jukonskich i wiadrowych kompromitacji zobaczył dupeczke na wydaniu i skupił sie na tobie a nie tej twojej obstawie świrów tak to widze Jest całkiem inaczej. Dla niego widmo jest neutralny. Niestety ty pisząc to co piszesz o mnie już takie całkiem neutralne nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: chyba lepiej wiem czym wyszukiwalem i co taki nerwowy sie zrobiles ? obrazony ze wspomnielismy jak opisywales swoja pryszczata gebe i plecy i pytales laski czy im to nie bedzie przeszkadzalo argumentujac ze to od sterydow ? Ty już tu munka wyszukałeś i jak nie masz danych i adresu jak w przypadku Przemka , to totalnie bezradny jesteś i taki z ciebie haker za dychę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Niedoszła śpiewaczka z aspergerem na diecie w korpo to co ty możesz sobą reprezentować. nie dosc ze spiewaczka disco polo z wesel to jeszcze niedoszla a teraz jeszcze asperger sie widmokowi objawil po czym ty masz te wizje pochwal sie to niejeden narkoman tez to wezmie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jest całkiem inaczej. Dla niego widmo jest neutralny. Niestety ty pisząc to co piszesz o mnie już takie całkiem neutralne nie jest. Jezeli w ogóle jest neutralny dla niego / w jego opinii to tylko dlatego ze go nie czyta. jesli czytalby i miał minimalny intelekt - skreślony by byl nikt normalny / mądry nie popiera widmoka ani nie marnuje na niego czasu. Tylko ślepi albo głupi. Ew bardzo zdesperowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Mnie stara wrzątkiem nie traktowała jak ciebie wiem pisales ze cie kablem okladala i nie puszczal do szkoly przez tydzien bo byla taka sprytna ze bala sie ze ktos zauwazy ze byles maltretowany pamietam jak opisywales inteligencje wlasnej matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: nie dosc ze spiewaczka disco polo z wesel to jeszcze niedoszla a teraz jeszcze asperger sie widmokowi objawil po czym ty masz te wizje pochwal sie to niejeden narkoman tez to wezmie ? I na diecie w korpo cokolwiek to znaczy. ale jaki awans jeszcze niedawno kible myłam, potem tutka teraz korpo jak ja łącze te wszystkie etaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: wiem pisales ze cie kablem okladala i nie puszczal do szkoly przez tydzien bo byla taka sprytna ze bala sie ze ktos zauwazy ze byles maltretowany pamietam jak opisywales inteligencje wlasnej matki A starego okładał wazonem. jakby ktos miał watpliwosci skad sie biorą jego projekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: on w ogole nie wie jak dziala telefon Nie wiedziałeś nawet jak włączyć kolory w Samsungu jak tu was testowałem i już taki leżak cię przewyższa, bo dostałeś jedynie bezwartościowego ślinotoku ułomie bez żadnych kwalifikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Ty już tu munka wyszukałeś i jak nie masz danych i adresu jak w przypadku Przemka , to totalnie bezradny jesteś i taki z ciebie haker za dychę. po pierwsze to ja znam jego adres a po drugie to co to ma do rzeczy ?moon tu wkleil numer telefonu ktory uzywal podpowiem ci. czy ty myslisz ze wyszukiwanie osob o tej samej twarzy to ci adres ich pokazuje i pesel ? tepszy jestes niz ogor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: I na diecie w korpo cokolwiek to znaczy. ale jaki awans jeszcze niedawno kible myłam, potem tutka teraz korpo jak ja łącze te wszystkie etaty to tam taki szczegol i tez nie rozumiem co ma dieta z korpo wspolnego 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nie wiedziałeś nawet jak włączyć kolory w Samsungu jak tu was testowałem i już taki leżak cię przewyższa, bo dostałeś jedynie bezwartościowego ślinotoku ułomie bez żadnych kwalifikacji. wiedzialem po prostu nie rozumiales co ja do ciebie pisze. nie umiesz obslugiwac telefonu nawet jak przystalo na starego dziada a innym imputujesz ze sa starzy. kup sobei dziadkofon to nie bedziesz mial problemow z kolorami np. emporie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: wiem pisales ze cie kablem okladala i nie puszczal do szkoly przez tydzien bo byla taka sprytna ze bala sie ze ktos zauwazy ze byles maltretowany pamietam jak opisywales inteligencje wlasnej matki Jako dziecko miałeś do gadania tyke co żydzi za okupacji i przypomnij sobie jak się plułeś o blizny, a później sie sprzedałeś że dostałeś wrzątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: to tam taki szczegol i tez nie rozumiem co ma dieta z korpo wspolnego wiedzialem po prostu nie rozumiales co ja do ciebie pisze. nie umiesz obslugiwac telefonu nawet jak przystalo na starego dziada a innym imputujesz ze sa starzy. kup sobei dziadkofon to nie bedziesz mial problemow z kolorami np. emporie To stary dziad miał jeszcze dowod książeczkę i nie ma konta bankowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: co ma dieta z korpo w korpo karmia cie sojowym latte zeby jaja ci sie zmniejszyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Jako dziecko miałeś do gadania tyke co żydzi za okupacji i przypomnij sobie jak się plułeś o blizny, a później sie sprzedałeś że dostałeś wrzątkiem. nie plulem tylko dziwilem sie ze sie tym chwalisz z duma ze lbem w witryny prales i teraz kazdy widzi zes patola zanim nawet gebe otworzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Nudny ten widmok faktycznie zdarta płyta. lecim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: To stary dziad miał jeszcze dowod książeczkę i nie ma konta bankowego nic dziwnego ze jak kupil telefon i byly wlaczone ciemne kolory i ochrona wzroku to nie wiedzial jak to wylaczyc i myslal ze telefon zepstuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Nudny ten widmok faktycznie zdarta płyta. lecim no czas spac ja i tak posiedzialem dluzej niz zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: To stary dziad miał jeszcze dowod książeczkę i nie ma konta bankowego I rachunki płaci na poczcie w okienkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: nie plulem tylko dziwilem sie ze sie tym chwalisz z duma ze lbem w witryny prales i teraz kazdy widzi zes patola zanim nawet gebe otworzysz Niech se jeszcze na ryju coś wytatuuje obok tych blizn to już w ogóle będzie amant konkubent pierwsza klasa i do banku bez koszulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: to tam taki szczegol i tez nie rozumiem co ma dieta z korpo wspolnego wiedzialem po prostu nie rozumiales co ja do ciebie pisze. nie umiesz obslugiwac telefonu nawet jak przystalo na starego dziada a innym imputujesz ze sa starzy. kup sobei dziadkofon to nie bedziesz mial problemow z kolorami np. emporie Ale ja wiem jak włączyć tylko sprawdzałem waszą wiedzę i okazało sie że nie masz wiedzy właśnie, a w interpretacje pijackiego bełkotu nie będę sie bawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Niech se jeszcze na ryju coś wytatuuje obok tych blizn to już w ogóle będzie amant konkubent pierwsza klasa i do banku bez koszulki no powinien sobie na czole jakis napis walnac np. pitbull 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ale ja wiem jak włączyć tylko sprawdzałem waszą wiedzę i okazało sie że nie masz wiedzy właśnie, a w interpretacje pijackiego bełkotu nie będę sie bawił. tak tak prosiles o pomoc zeby sprawdzic nasza wiedze jeszcze jak ci napsialem co zmienic to nie mogles znalezc i pytales dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, IV Knur RP napisał: no powinien sobie na czole jakis napis walnac np. pitbull Albo ‚jeżowa’ taka gotycka czcionka Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: nie plulem tylko dziwilem sie ze sie tym chwalisz z duma ze lbem w witryny prales i teraz kazdy widzi zes patola zanim nawet gebe otworzysz Plułeś się o blizny a później się okazało że dostałeś wrzątkiem od zwyrolki jak byłeś dzieckiem , bo sam sie z tego sprzedałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu tak samo teraz sprawdzasz nasza wiedze piszac jakies brednie o alternatywnym sklepie play a kiedys pisales o dark necie i 7 poziomach wtajemniczenia jestes komputerowym i telefonicznym analfabeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu na zawsze w moich wspomnieniach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: tak samo teraz sprawdzasz nasza wiedze piszac jakies brednie o alternatywnym sklepie play a kiedys pisales o dark necie i 7 poziomach wtajemniczenia jestes komputerowym i telefonicznym analfabeta Ważne ze ludzie z kafeterii piszą do niego na pasku przeglądarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach