Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mściwaaaaabestyjka

Jak nabić komuś duże rachunki?

Polecane posty

Gość Mściwaaaaabestyjka

J.w wyżej. Mamy tzn ja i mój facet problem z polaczkami współlokatorami. :/ Otóż mieszkamy w uk razem od 2 lat, jeszcze naszczescie do końca lipca, oby. I nas oszukuje na kase, twierdzac ze nie placilismy co roku 12 miesiecy za council tax, a my wiemy ze tak. Msci się dziad, wylaczyl nam intenret twierdzac ze to duch tzn ze samo się wyłaczylo-bezczelny gnoj. Nawet twierdzi, że on teraz duzo netu potrzebuje. Jak się na tym polskim skurczybyku zemscic???

Gość Mściwaaaaabestyjka
Ktoś nam powiedział, aby rozbic gdzies jajko :D i tak zrobimy bo mamy dosc!

Gość Mściwaaaaabestyjka
:( pomóźcie? jestem w ciązy i nie powinnam sę teraz denerwowac, a sobie miejsca nie moge znalesc

Gość Mściwaaaaabestyjka
help :/

Gość kup smierdzący ser
i przyklej go grzieś pod szafą...nabierze nieziemskiej mocy... niech Moc będzie z Wami !!!!

Gość Mściwaaaaabestyjka
Dzięki hehe poprawiliście mi humor, wysłałam juz do landroda jednego maila ich kota, bo landrod nic o tym niewiedzial, to samo opiekun domu, a oni slono zapłacili za depozyt. I jak lanlord przyjezdza to chowaja miske, a kota przeganiaj na dwor.Najśmiejsze jest to, że jak im powiedzialam ze lanlordowi wyslalałam ow zdjecia to powalony typek powiedzial ze on chowaja z przyzwyczajenia hahahaha bujac to nie nas Nie pociagnie, bo oni są nam winni, my juz się wyprowadzimy a rachunki dopiero przyjda,tak czy siak za nie niezaplacimy.