Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Siema, lenie

Polecane posty

Niby mom, niby ni mom, bo tu jakieś młode dziołchy przylazą co chwila. Ech... :D

Z ciebie tyz mloda dziolcha jest. :classic_cool: A tak ogolem, to chyba bym sie z czlowiekiem nie dogadala, jakby zaczal tak do mnie mowic :D

Ale jak będę na szczycie, I promise, nie zapomnę o was :classic_cool:

Nueve, co ty? Ja jak przeczytałam..., czekoj, co to za książka była, nie ważne, jakaś lektura, to nawet jak w głowie pojawiały mi się myśli, to tylko w takiej gwarze, np. "To tera se pójdziem po kanapke" :D

Naprawde, mialabym problem. :D Ja na co dzien nie mam stycznosci z jezykiem polskim, jesli chodzi o mowienie. Ewentualnie jakies rozmowy telefoniczne, ale to i tak nie to. Jesli o pisanie chodzi, to dzieki kafeterii jeszcze chyba zbyt wielu bledow nie robie. :D

To jestem z siebie dumna. :classic_cool: To wielki plus i dowod ze kafeteria ksztalci :D

Mozna bezpiecznie pomieszac siemie z alkoholem? :D Jak tak, to dawaj :classic_cool:

czy bezpiecznie? Kij to wie, ale nie chce mi się wracać do obory i go pytać, więc, co mi tam. A masz tu siemię! :D

No wlasnie, wolalabym bezpiecznie, nie mam ochoty na noc w lazience :O No ale jak daja, to trza brac, nie?

Nie, znaczy tak. Zależy, co dają. I kto. Bo jak faceci, to tato zawsze powiadał: Mów stanowcze nie!

Moj tatus wolal sie w takich sprawach nie wypowiadac. :D Dzis tez sie nie wypowiada i jestem mu wdzieczna. Ale jak daje Suwka, to ja jej wierze i biore. Siemie, of kors.

Proszzz bardzo :) Ja kochana idę nu nu :) DObranoc 😘 Nie rozrabiaj za bardzo :D