Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eda ;p

Mam brzydkie rysy twarzy co mogę zrobić ? zdj. !

Polecane posty

Gość eda ;p

Nosiłam okulary a teraz mam soczewki , ale nie mogę się pogodzić z tym że mam brzydką twarz nie tylko ze względu na trądzik który leczę ale na rysy twarzy .Czuję się okropnie co mogę zrobić i czy wgl coś się da? I jak mam wyleczyć przebarwienia po trądziku ? zdjęcia \/

Gość karinkas24
zacznij sie malowac, podkresl oczy kredka,podkrec rzesy, przebarwienia zatuszuj podkladem,wyprostuj wlosy i odrazu lepiej :) nie jestes brzydka tylko troszke zaniedbana. A tak z ciekawosci ile masz lat?

Gość karinkas24
aha i mozesz tez wyregulowac brwi :)

Gość zaczesz grzywke do tyłu i
zepnij włosy, wrzuć fotkę. Na pierwszy rzut oka: -zmień fryzurę -zmień kolor włosów, wystarczy delikatnie szamponem na 24 mycia -delikatnie podkreślaj rzęsy, najlepiej brązowym tuszem -wyreguluj brwi Kształt twarzy masz moim zdaniem ładny, ładne usta, kiedy się uśmiechasz, ładne policzki. Na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś miała straszne wory i zmarszczki pod oczami: http://imageshack.us/photo/my-images/27/110626212911.jpg , pomyśl nad nawilżaniem miejsc w okolicach oczu i nie traktuj ich ciężkim podkładem. Najkorzystniej chyba wyglądasz na tym zdjęciu: http://imageshack.us/photo/my-images/847/beztytuuuy.jpg/ I wyrzuć tą wstrętną arafatkę ;)

Gość grinnns
masz ladną twarz, ale jesteś zaniedbana i ten wypłoszowaty wyraz twarzy nie dodaje ci uroku. wyglądasz na bardzo młodą dziewczynę, z wiekiem rysy się nieco wyostrzą, nabiorą charakteru. Zadbaj koniecznie o włosy, bo to siano wyglada fatalnie!

Gość zaczesz grzywke do tyłu i
a i jeszcze pomyśl o optycznym wyszczupleniu i zmniejszeniu nosa makijażem, tu przykłady: http://avanti24.pl/moda/5,103637,2508893.html

Gość adscadcasc
no co począć. paszczak z ciebie. ale nie przejmuj sie wiekszość jest :D

Gość Norna
Po pierwsze pozbądź się grzywki! Nie pasuje Ci zupełnie. Zacznij się malować, ale nie przesadzaj na początku (ani w ogóle nigdy ;D). Nie widać zupełnie rzęs, więc zaopatrz się w dobry tusz (czasem lepiej wydać więcej, bo te tanie są... lepiej nie mówić). Koniecznie kup też podkład, dla Ciebie dobry będzie ten w musie. Zamaskuj nim te cienie pod oczami i wszystkie niedoskonłości skóry. Moim zdaniem lepiej byś wyglądała jako brunetka, ale to już Twój wybór. Oczy byłyby wtedy ładniejsze. Nie masz brzydkich rysów, ale jesteś niezadbana. Rysy są... zwyczajne, miliony dziewczyn takie mają. Masz trochę duży nos i wąskie usta, ale to nie taka tragedia. Nie maluj lepiej ust błyszczykiem, bo po co zwracać jeszcze na nie uwagę, skoro odbiegają sporo od wzorca doskonałości? Zajmij się lepiej oczami.

Gość normalna nienormalna
Dziewczyny maja rację! Nie jesteś wcale brzydka tylko strasznie zaniedbana, zresztą jak wiele dziewczyn w Twoim wieku:) Ja teraz patrząc na moje zdjęcia sprzed 6 lat nie mogę uwierzyć że tak mogłam wyglądać;p W Twoim wypadku wystarczy troszkę podkładu, tusz do rzęs, zafarbować włosy na jasny, czekoladowy brązik i KONIECZNIE wydepilować brwi (jeśli sama nie potrafisz, kosmetyczka zrobi to za doslownie kilka złotych:) Grzywka rzeczywiście Ci nie pasuje, ale zapuszcanie jest żmudne więc wyrównaj ją sobie na prosto i wyprostuj prostownicą. Na sianowate włosy polecam jedwab, ja mam z joanny, duża buteleczka a kosztuje okolo 13 zł:) Pozdrawiam i mam nadzieje, że stosując się do naszych porad poczujesz się piekniej fizycznie i duchowo ;D!

Gość dfgdfh
grzywka precz!! i pomaluj włosy na ciemniejszy kolor i wyprostuj. I kup szampon, który nie będzie ci puszył włosów

Gość werbla
nie masz brzydkich rysów twarzy

Gość enkne
ja uwazam, ze dla ciebie dziewczyno blond jak najbardziej. idz do fryzjera, zrob blond. stosuj peeling+krem bambino z cynkiem na noc, nie pogorszy tradziku pomimo ze tlusty, dzieki zawartosci cynku pomoze. uzywaj korektora+podkladu lekkiego, rzesy maluj czarnym tuszem, blyszyk na usta i juz jestes super laska:)

Gość werbla
lecz trądzik u dermatologa wysypiaj się dużo nie stresuj się skróć włosy i nie wpatruj się w lustro tylko w otaczający cię świat

Gość akacja111
Śliczna jesteś i taka młodziutka jeszcze :) Mówię Ci to jako kobieta. Ciesz się życiem a nie jakimiś tam przebarwieniami.

Jesteś ładna ;) Tylko leniuch ;p Ja bym radziła: *wyregulowac brwi *pofarbowac na inny odcien blondu;p może jakiś zimny? *zrezygnowac z grzywki masz fajną buzie po co ją zasłaniac? *podkreślic makijażem oczy;) *na usta błyszczyk *masz długie ale puszące się włosy warto by było je jakoś "wycieniowac" (czy jak to się nazywa) by zejśc z ich puszystosci;)

Nie ma co robic na ciemno włosów... ja bym eksperymentowała.. z ciemnego ciezko będzie wrócic do blondu...;p Kurcze no tak patrzę na Ciebie i nawet jako rudzielec byś była śliczna ;p

Gość JJJJJJi
masz brzydkie rysy twarzy :D wiec przestancie ja pocieszac. zacznij chodzic na solarium, przefarbuj leb i naluz tone tapety tonie bedzie tak zle :) i nie martw sie, 60% polskich dziewczyn tak wygląda!

Gość sdfghjkl
przede wszystkim zmiana fryzury.Może cos na boba albo bombke ,te dlugie napuszone raczej wyostrzaja jeszcze Twoje rysy.Brązowy tusz i powiekszajacy blyszczyk na usta.Po prostu Tobie brakuje oprawy,jakby obraz bez ramy.I będziesz wyglądac dobrze.Może jakaś starsza koleżanka albo kuzynka by Ci pomogła troche,tylko znowu bez przesady.Wcale nie masz brzydkich rysow.

Gość jesteś ładną dziewczyną
zadbaj tylko o włosy, wyreguluj brwi i zrób sobie delikatny makijaż :)

Gość jesteś ładną dziewczyną
acha, dodam jeszcze, że najlepiej byłoby jakbys sobie kupiła puder mineralny tylko nie taki jak reklamują w tv ale prawdziwy, poiczytaj o kosmetykach mineralnych w internecie, one lecza trądzik i można je bez problemu kupić w internetowych sklepach :)

Gość eda;p
14 lat .

Gość antoiijas
moze jakas operacja? ja miałam problem z nosem ale jak zrobiłam u dr zdzitowieckiego operacje to wyzbyłam się kompleksów....

Gość tylko umowa o prace sie liczy
zwyczajna, przecietna dziewczyna. jestes mloda, rysy twarzy jeszcze sie ksztaltują i przejsciowo mozna zle wygladac, ale ty jestes ok, tylko zaniedbana. PS ja w wieku 12-18 lat wyglądałam okropniem, z aldnej dziewczynki stalam sie takim brzydkim kaczątkiem, rozlana twarz, beznadziejne rysy twarzy, naprawde masakra. Po 20 sie jakos tak wyrobiłam i uwazam sie za ładną. po 20stce wyrabia sie wkieszosc dziewczyn

Gość Angie;p
Wcale nie jestes brzydka...tylko zaniedbana. Po pierwsze..kup szamponetke koloru ciemnego blądu..w razie gdyby nie było ci ładnie zmyje sie po 4 myciach...ale mysle ze bedzie ci pasował:) najlepsza z marion bo sama uzywam xD no i zafarbuj włoski...pójdź do fryzjera i wycieniuj je lekko zeby sie odzywiły bo widac są strasznie zniszczone...grzywke zapusc i zaczesuj ja na bok...a narazie potapiruj i zepnij ją do góry...od razu bedziesz lepiej wygladac...mozesz wyprostowac włosy:) Po drugie...wyreguluj brwi...i mysle ze jak bys je przyciemniła by było ci lepiej...wiec uzyj olejku rycynowego na noc nakładaj a rano zmywaj;p przy okazji mozesz i na rzesy:D Po trzecie..Kup sobie dobry podkład do cery trądzikowej jak masz z nia problemy...ja uzywam care&control i jest bardzo dobry...jak sie nim smarowałam to mi syfki znikały po nim hehe ale teraz nie uzywam go bo zbladłam jakos teraz i musze sie zaopatrzyc w jasniejszy bo juz mam znowu problemy scera:/ kupisz go za jakies 12 zł w rossmanie:D Po czwarte...Zacznij sie malowac!! koniecznie...Makijaz nawet najbrzydszej dziewczynie pomoze stac sie ładniejsza:d Ja jestem brzydka moim zdaniem bo bez make-up nie moge na siebie patrzec ale jak sie umaluje...włosy ułoze czy wyprostuje to naprawde nie narzekam na powodzenie xD hehe...hmmm...w twoim przypadku...zrób sobie kreske na górnej powiece tuz przy rzesach lainerem...na dole umaluj lekko kredka...na górnej powiedze musnij lekko srebrnym cieniem podkresli on twój sliczny kolor oczu...no i oczywiscie wytuszuj rzesy...ze 3 razy..nałóz raz..poczekaj az wyschnie i znowu..:] na usta nałóż pomadke ochronna jakas co daje kolor jasnego różu..;] i zawsze nos ja przy sobie zeby odnowic kolor ust w razie potrzeby hehhe:) Po czwarte...Masz duzy nos...ja tez nie przejmuj sie mam gorszy..nienawidze go;/ i jeszcze na nim piegi i pełno wągrów...bez makijazu wygladam strasznie..naprawde...i moj sposób jest taki ze zanim zaczynam nakładac podkład na nos nakładam ciemny korektor na cała linie nosa od wysokosci oczu do jego konca taka kreska powstaje:d no i potem czekam az wyschnie i nakładam podkład na nosie go wklepuje nie rozsmarowuje bo wtedy niszczy cały korektos i nie ma efektu:) i jeszcze na policzkach uzyj balsamu rozswietlajacego..ja mam taki z oriflame..i nakładam go na policzki po nałozeniu podkładu i wyglada super:D:D No to chyba na tyle:) hehe jak postanowisz skorzystac z moich rad wklej fotke :D Dzia;*

Gość baskabaskaaa
Jesteś śliczna!!! Chyba pomyliłaś zdjęcia!:-D Ale bym chciała Cie umalować... :) Piękne oczy, regularny prosty nos i piękne usta, do tego ładny kształt twarzy. włosy troszkę ścieniuj, podetnij i zepnij wysoko, grzywke zostaw. jesteś piękną dziewczyną, jak naucysz się malować i zadbasz o modna fryzure nie będziesz mogła się opędzić od adorotorów:-D Pozdrawiam.