Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

kto tu jest asertywny?

Polecane posty

Mam bardzo męcząca znajomą. Wydzwania do mnie od rana i pierdoli jakies głupoty, lubię ją, ale nie raz na jakiś czas...Codziennie mnie wyciąga żeby wyjść to na parasolki, to na imprezę. A ja nie umiem jej odmówić. Dziś wydzwania już od 9 , na gg nie mogę z nikim pogadać innym. Pyta się mnie o wieczór o której ma przyjechać po mnie. Nie wytrzymałam i napisałam jej że jest męcząca. Na co że nie jest męcząca , tylko chce wiedzieć o której się umawiamy. Odpisałam, czy możemy o tym pogadać wieczorem bo teraz mam inne sprawy, na co ona że możemy wieczorem się skontaktować ale w jaki sposób ( takie durne pytania) . Odparłam ze mamy 21 wiek i jest mnóstwo komunikatorów, więc żeby się nie martwiła jakoś wieczorem się zgadamy. Mam teraz wyrzuty, że tak szyderczo odpisałam....ale jak to załatwic żeby to dotarło, a nie uraziło?

Gość bbbar
to się naucz odmawiac i nie zawracaj dupy!

Gość śmelkaa
nie widze w tym nic chamskiego :) chamska to ja potrafie być:))

Gość pompinadda
byłaś chamska bo przelałaś na nią frustrację wynikającą ze swojej niemocy, powinnaś była już wcześniej dac jej do zrozumienia, że czegos nie zrobisz że nie wyjdziesz bo nie masz ochoty i tyle, nie rozumiem tego problemu za bardzo

ja poprostu mowie nie i sie nie tlumacze bo po co? jezeli nie mam ochoty na wyjscia mowie przepraszam, ale dzisiaj nie moge i koniec tematu jezeli myslisz ze chamsko postapilas to sie mylisz.. tyle ze dalas jej nadzieje a z tego co piszesz chyba nie chce ci sie nigdzie z nia wychodzic :P