Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekajaca przyszla dziewczyna

pomocy!znow to robie

Polecane posty

mam 23 lata, odkad w wieku 14-15 lat dwoch chlopakow, ktorzy poczatkowo sie mna interesowali, mnie odrzucilo, to zaczelam uciekac od facetow. pare randek i koniec, ucinalam znajomosc. czulam sie beznadziejna, nudna itp. ostatanio duzo pracowlaam nad soba i stwierdzilam, ze chcialabym kogos miec, ze tym razem nie zrezygnuje, bede soba, bede normalnai niech sie dzieje co chce, ale zeby nie uciekac. i znow ktossie pojawil, kto na poczatku bardzo mnie interesowal. teraz gdy i on zaczal mnie zauwazac, zaczynam miec znow leki, jakas niechec i generalnie mechanizm obronny mi sie wlacza. znow boje sie, jak bedziemy spedzac czas, boje sie, ze bede "nie taka" pomozcie mi, pogadajcie. mam taka mala wojne z myslami, bo raz odrzucam, a raz mysle sobie, ze nie korzystam z zycia, ze nie pozwalam sobie na tak potrzebne relacje damsko-meskie, ze bede zalowac na starosc, ze prowadzilam takie zycie, bo w glebi serca chce z kims fajnym byc, poznac siebie lepiej, zbvudowac cos z kims...

up

Gość kaszmirrr
Masz jakis problem z budowaniem relacji międzyludzkich. Może to jest lęk przed bliskością? Chcesz, ale jak czujesz że się za bardzo zaangazowałaś - to zwiewasz. Może to lęk przed odrzuceniem, czy porzuceniem. Czujesz się baznadziejna, nudna... dochodzisz - mniej lub bradziej świadomie - do wniosku, ze chłopak, z którym jesteś zasługuje na kogos lepszego niż Ty i... zwiewasz zanim on zakończy związek. Najlepszy byłby tu psycholog. A jak nie chcesz to poczytaj na temat lęku przed bliskością (jest książka pod takim tytułem). Dowiesz się, czy to o Ciebie chodzi i być może sama zdołasz sobie pomóc.

Gość Julla
Witaj Uciekająca :) Pamiętaj, że jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz. Zawsze są te emocje. Ja mówiłam sobie ''co będzie to będzie''. Pamiętaj, nie udawaj nikogo innego niż nie jesteś. Bo prędzej czy później będziesz się źle czuć w tych relacjach. Spotkasz się z jednym, nie wyjdzie i przeżyjesz wiele emocji. Nie ma co się poddawać na kolejnym spotkaniu będzie lepiej nabierzesz pewności siebie co ułatwi Ci nawiązywanie nowych kontaktów. Nie skupiaj myśli, że to może być Twój przyszły chłopak tylko baw się dobrze spacer kino rozmowy o wszystkim i o niczym. A reszta sama popłynie :) Miałam ten sam problem!! Zapewniam, że warto wyjść do ludzi! Powodzenia Julla Ps. nie masz o czym gadać?? Wymyśl historie o bardzo smacznych tanich zapiekankach, opowiedz co ostatnio czytałaś, jaka przygoda przytrafiła się znajomej, co sądzisz o emitowanym filmie granym ostatnio w kinie, o ulubionych sportach i dzieciństwie. Zapewniam tematy rzeka. Bay:*