Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1234

wyjazd do domku nad jezioro bez toalety...

Polecane posty

Gość autorka1234

jade do domku mojego chłopaka nad jezioro na 3 dni. Byłam juz tam ale tylko na dzien i ten domek co tu ukrywac to taki blaszak urzadzony co prawda z woda ale bez łazienki. jedyna toaleta jaka jest w poblizu TOI TOI.troche mnie to przeraza bo jak w takich warunkach sie odswiezyc jak nawet nie ma gdzie. Zgodziłam sie na ten wyjazd poniewaz tylko w ten sposob mozemy spedzic razem pare dni nad jeziorem poniewaz moj chlopak jest gorzej sytuowany i go nie bardzo stac na inny wyjazd . zreszta nie chce robic z siebie jakies burzujki bo dla mnie jest najwazniejsze ze bedziemy razem. Tylko troche mnie martwi brak normalnej toalety...

Weź chusteczki nawilżone...dużo chusteczek... I życzę powodzenia. Ja bym raczej nie pojechała.

Gość autorka1234
dzieki za odpowiedz. chyba nie mam innego wyjscia jak tylko te chusteczki

Gość a są jakieś krzaczory? to weź
wodę w butelce i mydło i się umyjesz

Gość a są jakieś krzaczory? to weź
swoją drogą strasznie delikatna ta młodzież dzisiaj :classic_cool:

Gość Dżemdżem
Nie mówmy lepiej o obecnej młodzieży. ;) W sumie, po co jest jezioro? ;)

skoro jest woda w domku,to mozesz ja podgrzac i sie umyc jakos w krzokach:D Chyba,ze nie macie zadnego palnika do gotowania, wtedy pozostaje kąpiel w jeziorze:)

Gość no kurde jak jest w tym domku
woda no to chyba się tam da jakoś umyć? no i jeziorko jest, odludną plażę znaleźć i heja

Gość hahahahaa drugi post w temacie
mnie rozłożył na łopatki :D te życzenia powodzenia :D:D:D faktycznie kuźwa autorka jedzie na wyprawę życia, bo przez 3 dni będzie myła tyłek w jeziorze albo misce hahahaha no powodzenia, tylko żeby jej krokodyl nie zaatakował albo piranie jakie :D

Gość cfgsdfvbzsdfg
w jeziorze to woda moze nie byc za czysta ;) miejsc intymnych raczej nie chciałabym tam umyć ;) jak jest woda w domku to dacie rade. miske jakas, gąbke i mydełko i spokojnie mozna się umyc ;) też tak zyłam kiedys kilka dni :P da się ;)

Gość hahahahaa drugi post w temacie
skoro będzie pływać w tym jeziorze, to i umyć się może, co to za różnica?

Gość Dżemdżem
Czyli księżniczka.... W bajkach to one z reguły chujowe były...;) Śnieżka była fajna....

Gość autorka1234
nie wiem czemu odrazu ktos najezdza na mlodziez, a pozatym ja juz nie taka mlodziez bo mam 25 lat ale skoro ktos tak twierdzi to bardzo mi milo:) Wcale nie twierdze ze to wyprawa tak tylko chcialam sie doradzic

Gość wyszlam za maz, zaraz wracam
wez chusteczki....mase chusteczek nawilzajocych...myslo jakies zwykle wlosuy to nie wiem...byc moze dasz rade 3 dni nie mys a jak nie to w jeziorze:) ja bym jechal...fajnie cos przezyc, samemu takie wyprawy mogo byc zajefajne

Gość tbtbtrg
masakra...ale problem zalatwic sie w krzakach albo w toitoiu, ludziom sie juz w dupach poprzewracalo

Gość be be be be be
widać pannica nigdy nie sikała w krzakach ale problem masz autorko jak Ci nie pasuje to nie jedź znajdź innego co Cię weźmie na majorkę tam masz w hooj łazienek

Gość Dżemdżem
No faktycznie...25 lat to taka wczesna jesień życia....

Gość znawczyni tematu;)
mam za sobą dziesiątki takich wyjazdów, przeżyjesz. Kupę i siku w TOI TOI-u, a umyć się to w misce najlepiej. Nalejesz do takiej miski wody (pisałaś, że mają wodę), umyjesz najpierw twarz, pod pachami, potem tyłek a na końcu nogi, trzy dni to nie tragedia. Jest jeszcze jedna technika mycia. Ciepła woda w jakimś wiadrze albo dużej misce, stajesz gdzieś na trawie (może być w stroju kąpielowym), chłopak polewa cię wodą, namydlasz się a potem cię spłukuje.

Gość autorka1234
Za trudne...w wiadrze nie ma regulacji temperatury wody :(

Gość autorka1234
widze ze na kafe o co by nie zapytal to zawsze znajda sie tacy ktorzy obraza albo ocenia...

Gość znawczyni tematu;)
to oczywiste, że w wiadrze nie masz regulacji temperatury wody :D Najpierw lejesz do wiadra wrzątku i dolewasz zimnej wody tyle, aż woda będzie taka akurat jaką lubisz i potem dopiero się myjesz;) to wcale nie jest trudne:)

Dokładnie tak, podmyć możesz się w misce/wiadrze ;) Nie będzie tak źle :)

Gość ta teraz pojedziesz i srać
w krzewy będziesz a jak go już złapiesz na dzieciaka to wielki żal że mało zarabia i jest biedny i na nic cię nie stać:O

Gość ta teraz pojedziesz i srać
Szopenowa mamy XXI wiek a ty mówisz o podmywaniu w wiadrze :O:D ludzie skąd wy jesteście:O

Gość autorka1234
otoz wcale nie chce nikogo łapac na dziecko, a tym bardziej moj facet nie jest biedny, a jedynie w tej chwili nie moze sobie pozwolic na wyjazd bo "gdzie indziej lokuje pieniadze". Widze ze dla niektorych tylko kasa sie liczy i to zeby "zlapac dobrego faceta zeby pozniej mozna bylo siedziec na dupie i tyc"

Co z tego, że mamy XXI wiek skoro autorka wyraźnie pisze, że tam gdzie jedzie nie ma toalety? :P Ma się w ogóle nie myć? :D