Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1234

wyjazd do domku nad jezioro bez toalety...

Polecane posty

Gość taka jedna AAAAAAAAAAA.
Zapytaj go po prostu, czy jest tam jakaś większa miska, jak nie to weźcie ze sobą, woda jest, to nie ma tragedii, a prąd? Wodę w czajniku elektrycznym można by podgrzać wtedy, albo nawet na kuchence gazowej, powinna być, a jeśli nie ma, to jakąś przenośną, taką turystyczną butlę powinien zalatwić Twój facet, szampon normalnie bierzesz, suszarkę, itd.

Gość werwetet
swoje babcie ktore nie mialy lazienki i ubikacji tez nazwalybyscie brudasami?? najlatwiej kogos wyzwac jak czlowiek nie potrafi sobie poradzic w troszeczke ''spartanskich'' warunkach... zero przystosowania do zycia

Gość autorko slluchaj mnie no
a i zwykle wybieramy pole namiotowe w gorach nad strumykiem. woda gorska jest duzo lepsza niz z kranu. chryste jak czytam te niektore wypowiedzi. to to jest az przykre. bo z cipusi smierdzi.,.. chryste. ludzie kiedys wody nie mieli i sie myli. przeciez brak kranu nie czy toalety nie oznacza brudu. ja codziennie po obudzeniu sie kapie sie i potem ejszcze ze dwa razy w strumyku i makijaz potrafie sobie 2 razy dziennie zrobic. nie badzcie tacy ograniczeni :) troche luzu ludziska. ja jestem czyswciochem na codzien i radze sobie z tym co mam na wakacjach.

omg przecież włosy można związać w kucyk gdy są nieświeże ;) umyć się można w misce, a pana wyprosić na chwilę, do tego chusteczki z "biedry" DaDa (5 zł paczka) zabrać najważniejsze -> dobry humor:D

Gość melka_33
Po co ja mam sobie radzic jak moge zyc luksusowo. Konpac sie trzeba i juz! Tyle ludzi na domkach ,a ja mam smierdziec? Nawet paznokcie maluje jak jestem na wakacjach codzien.

Gość melka_33
Wszyscy maja podziwiac piekna wakacyjna kobiete a nie patrzec na nia z zalem.

Gość OLABOGA.a
Ja z moim jeździłam wielokrotnie pod namiot i tak sobie radziłam: Brałam z domu dwie butelki wody 5l, chusteczki nawilżające, miske, mydło i normalne moje przyżądy do toalety :} , a wode się grzało w garneczku na grilu.

Gość OLABOGA.a
Przecież takie wyjazdy to przygoda! Coś innego, a tym bardziej można poznać człowieka w takich innych sytuacjach. Ja uwielbiałam jeździć z moim pod namiot "w ciemno" zawsze się dobrze bawiliśmy, a mojemu już mężowi moje widzimisie, ze muszę się umyć nie przeszkadzało :]

prawdziwa Carrie by tak nie napisała :P

Gość melka_33
kogo tak bardzo urazilam ze az musial sie pode mnie podszyc ? :D

Gość Stefusss
Kochanie twoja cipusia czytsa ?:*

Gość melka_33
podszywie i tak nikt nie reagowal na te bzdury co piszesz :) nie wczuwaj sie tak bo baka puscisz :)

Gość Stefusss
Ja myje swojego pytonga w sloiku i jest git

Gość jaktotak*
hahaaha tekst o pytongu w słoiku w dechę :D padłam :D

Gość gość
3 dni bez kapieli przezyjesz