Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekajaca przyszla dziewczyna

znow to robie

Polecane posty

mam 23 lata, odkad w wieku 14-15 lat dwoch chlopakow, ktorzy poczatkowo sie mna interesowali, mnie odrzucilo, to zaczelam uciekac od facetow. pare randek i koniec, ucinalam znajomosc. czulam sie beznadziejna, nudna itp. ostatanio duzo pracowlaam nad soba i stwierdzilam, ze chcialabym kogos miec, ze tym razem nie zrezygnuje, bede soba, bede normalnai niech sie dzieje co chce, ale zeby nie uciekac. i znow ktossie pojawil, kto na poczatku bardzo mnie interesowal. teraz gdy i on zaczal mnie zauwazac, zaczynam miec znow leki, jakas niechec i generalnie mechanizm obronny mi sie wlacza. znow boje sie, jak bedziemy spedzac czas, boje sie, ze bede "nie taka" pomozcie mi, pogadajcie. mam taka mala wojne z myslami, bo raz odrzucam, a raz mysle sobie, ze nie korzystam z zycia, ze nie pozwalam sobie na tak potrzebne relacje damsko-meskie, ze bede zalowac na starosc, ze prowadzilam takie zycie, bo w glebi serca chce z kims fajnym byc, poznac siebie lepiej, zbvudowac cos z kims...

Gość bbbar
może wolisz dziewczynki?????????

nie. jak nikogo nie ma, to mysle sobie, o chce juz kogos poznac, chce faceta. ten ktos sie pojawia, to zaczynam znow panikowac.

:)

prawda, czasami zapominam, ze zyje

ale pozniej, czy ten strach czy sprostasz byl tak duzy, ze az uciekalas? wiem, co sobie myslicie-wydziwia, przesadza. ale u mnie to byla taka gonitwa mysli, taka panika, ze no kazda znajomosc z facetem od 16 roku zycia konczylam, wiec raczej sobie tego nie wymyslam. oczywiscie nie chce tego i fakt, trzeba sie wyluzowac i z powerem isc przez zycie, a nie... wieczna sierota.

ja generalnie zawsze byłam pewna siebie i tylko raz mnie facet rzucił, tak to zawsze robiłam to ja :D Nie uciekałam nigdy bo może też aż tak mi nie zależało. Teraz mam męża i szczerze Ci powiem że jakoś specjalnie też się nie staram żeby być jakąś tam idealną. Zawsze wyznawałam zasadę : Jak Ci nie pasuje to spadaj.

Gość uciekajaca przyszla dziewczy
i moze ja powinnam tak zaczac myslec, ale szczerze mowiac, czesto mi sie wydaje, ze jestem po prostu dziwna i,ze nie polubi mnie, a potrzebuje tej akceptacji znajomych.

wiem, dzieki, dalas mi troche sily, by byc soba, normalna i co bedzie to bedzie:)