Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestmiprzykro

Tato ciągle mnie obraża..

Polecane posty

Gość jestmiprzykro

Zawsze byłam przy sobie.nigdy siebie nie akceptowałam.były czasy kiedy nic nie jadłam.wtedy wszyscy mówili żebym nie przesądzala, bo wyglądam dobrze. A teraz niby na żarty mi dogaduja. Gadałam z kimś przez telefon i pytał ile tato ma lat więc mowie 'grubo po 40' a on z morda że gruba to jestem ja. Siostra w śmiech. Później poszłam sie wysikac. A on że mam cisnienie jak krowa na łące. Siostra do brata 'hahahaha słuchaj co tato mówi hahaha słyszałes' .trzasnęłam drzwiami, siedzę i płacze.nie ma to jak wsparcie rodziny. Mam 172wzrostu, waże 73kg.mam 17lat.

Gość jestmiprzykro
Nie mam siły sie z nim kłócić. Krzyknęłam tylko w płaczu że jest idiotą.może niepotrzebnie. Od teraz znów nic nie jem.bede tylko piła wodę

Gość jestmiprzykro
Nie mam siły sie z nim kłócić. Krzyknęłam tylko w płaczu że jest idiotą.może niepotrzebnie. Od teraz znów nic nie jem.bede tylko piła wodę. Bo to było w żartach, ale on wie że mnie to boli, bo mu to nieraz mówiłam.mój brat jest znowu przesadnie chudy. Naprawdę chudy, nie szczupły.jemu nie mówi nic w żartach że wygląda jak kościotrup.tylko ja czarna owca na której sie można wyżyc

Gość matyllda,
Jesli to nie prowo to ci współczuję takiego ojca. Jego zachowanie jest prostackie i chamskie. Staraj się nie brać do siebie jego odzywek. Polub siebie samą. Zobacz ile dookoła jest dziewczyn "przy kości". I zobacz ile z nich jest wiecznie uśmiechniętych i zadowolonych. Z siebie, z życia. Wiem, ze lepiej byłoby miec super figurkę (ja sobie taką "zamówiłam" w przyszłym wcieleniu), ale jak się nie ma co sie lubi - to sie lubi co się ma:)) Sporo mozna zatuszować ciuchami. A taty - współczuję.

Gość kałamarniczkka
ciśnienie jak krowa na łące - dziwny żart.

Gość kernerkaa
to może schudnij dla siebie dla zdrowia ? to nie takie trudne jak ci się wydaje no chyba ,ze masz 15000 chorób które ci to uniemożliwiają standardowa wymówka grubasów.

Gość ligia*
jejku, nie jestes wcale taka gruba. wejdz na strone vitalii, kup sobie diete, zastosuj i bedziesz lasencja ;-)

Gość jestmiprzykro
Ja sie nie czuje gruba..czuje sie taka o. Mogłoby być lepiej. Ja nie jem dużo, wręcz bym powiedziała że mało.metabolizm mam dobry. Chyba zacznę biegać..

Gość jestmiprzykro
Powiem przykladowo co jem żeby nie było że jem jak świnia a tylko mi sie wydaje że mało. Na śniadanie np pół szklanki mleka z tyle samo płatkami. Albo bułka ciemna zawsze z dżemem, szynka. Na obiad dwa ziemniaki, kawałek kalafiora. Albo 5pierogow, ryba, mięso wszystko na parze. Czekoladę zjem raz na tydzień.co jakiś czas lody. Tyle.to jest moje zarcie jak prosię. Pizzy itd sie nie tykam.mam budowę jaka mam, nie waże do niej dużo (wystają mi żebra, kości biodrowe itd) i dlatego wolno chudne albo stoję w miejscu. Tyłek mam szeroki, bo mam szeroką miednice. I co z tym zrobić? Nic.