Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od czasu do czasu

o co chodzi z tym testem?/ pomocy!!!

Polecane posty

Gość od czasu do czasu

Juz nic z tego nie rozumiem! miesiączkę mam zwykle co 31-32dni, dziś mój 32 dzień cyklu, od 2 dni pobolewają mnie lekko jajniki ale okresu nie ma. zrobiłam sobie test owulacyjny przed chwilą (nie wiem po co) i pokazał dwie różowe kreski, czy to normalne zeby test owu w 32 dc pokazywał owulację? mozliwe zebym ją miała dopiero teraz? to kiedy dostanę mimesiączkę za dwa tygodnie? nigdy mi się az tyle okres nie opóźniał. co o tym myślicie

Gość od czasu do czasu
nikt nic nie wie?

Gość No ale przecież
okres ci się nie spóznia z tego co napisałaś!!

Gość No ale przecież
No ale dla pewności zrób sobie test ale CIĄŻOWY a potem spokojnie czekaj na @.

Gość od czasu do czasu
ale moje pytanie dotyczy testu owu. jeśli np. dostane dzisiaj okres lub jutro albo za parę dni to w takim razie jaki ma sens robienie testów owu skoro pokazuje mi dwie kreski w momencie kiedy to jest niemożliwe?

Gość od czasu do czasu
ale moje pytanie dotyczy testu owu. jeśli np. dostane dzisiaj okres lub jutro albo za parę dni to w takim razie jaki ma sens robienie testów owu skoro pokazuje mi dwie kreski w momencie kiedy to jest niemożliwe?

Gość od czasu do czasu

Gość od czasu do czasu
nie będę testu ciążowego robić, bo sądzę ze dostanę okres przynajmniej tak się czuję jak na okres. ale moje pytanie dotyczy testu owu. jeśli np. dostane dzisiaj okres lub jutro albo za parę dni to w takim razie jaki ma sens robienie testów owu skoro pokazuje mi dwie kreski w momencie kiedy to jest niemożliwe?

Gość od czasu do czasu
nie będę testu ciążowego raczej robić, bo sądzę ze dostanę okres przynajmniej tak się czuję jak na okres. tylko trochę mnie to zdołowało - czy w takim razie testu owu są wiarygodne skoro mi w 32 dniu cylku pokazuje owulację?

Gość od czasu do czasu
nie będę testu ciążowego raczej robić, bo sądzę ze dostanę okres przynajmniej tak się czuję jak na okres. tylko trochę mnie to zdołowało - czy w takim razie testu owu są wiarygodne skoro mi w 32 dniu cylku pokazuje owulację?

Gość od czasu do czasu
chyba nie będę testu ciążowego raczej robić, bo sądzę ze dostanę okres przynajmniej tak się czuję jak na okres. tylko trochę mnie to zdołowało - czy w takim razie testu owu są wiarygodne skoro mi w 32 dniu cylku pokazuje owulację?

Gość od czasu do czasu
chyba nie będę testu ciążowego raczej robić, bo sądzę ze dostanę okres przynajmniej tak się czuję jak na okres. tylko trochę mnie to zdołowało - czy w takim razie testu owu są wiarygodne skoro mi w 32 dniu cyklu pokazuje owulację?

Gość od czasu do czasu
jejku dziewczyny przepraszam ze tyle razy moje wywody się wkleiły cos mi się zacięło :/ dzięki za ten topik, ale kurcze jakoś tego nie widze i nie chcę sie sugerować. zobacze jeszcze parę dni jak nie będzie okresu zrobie ten nieszczęsny test ciążowy.