Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy

dylematy mesko damskie

Polecane posty

Gość oczy

Witam:) problem polega na tym,że podoba mi się facet ...sporadycznie gdziekolwiek bywam...więc postanowiłam od koleżanki wyciągnąć numer tel. napisałam esa ,odpisał na początku było miło ...następnego dnia zadzwonił i zaprosił na kawę do siebie...poszłam wypiłam kawę i tu nagle bum wyskoczył z tekstem czy pokochamy się ? odp ,że nie ,że to miała być tylko kawa zapoznawcza i odpada. To zaśmiał się czy po wódce zgodzę się ....odp ,że wykluczone.... chwilę jeszcze porozmawialiśmy i pożegnałam kolegę.po dwóch godzinach zadzwonił czy może jednak wpadnę na noc do niego ? bo taki samotny...oczywiscie odmówiłam.Nastepnego dnia napisałam mu esa że umawiając się z nim na kawę żle odebrał moje intencje,że sex odpada ,przynajmniej na razie....od tamtej pory nie odzywa sie....mam ochote zaprosić go na piwo i wyjaśnić tą całą sytuację ...Nie wiem czy powinnam ...co wy o tym myślicie ?????? pozdrawiam

Gość asassasa
ale ty jestes glupia, zycze powodzenia w związku z ruchaczem, no chyba ze sama ejstes dziwką to pasujecie jak ulal

Gość zaproszenie na piwo
pewnie potraktuje jako Twoją zgodę i zachętę, skoro powiedziałaś "narazie nie"

Gość zaproszenie na piwo
pewnie potraktuje jako Twoją zgodę i zachętę, skoro powiedziałaś "narazie nie"

Gość PannaB27
Szkoda Twojego cennego czasu, ja na Twoim miejscu olała faceta bo ewidentnie widać, że chodzi mu o seks. Jeśli go zaprosisz dasz mu do zrozumienia że przystajesz na jego warunki czyli seks od razu.

Gość PannaB27
Szkoda Twojego cennego czasu, ja na Twoim miejscu olała faceta bo ewidentnie widać, że chodzi mu o seks. Jeśli go zaprosisz dasz mu do zrozumienia że przystajesz na jego warunki czyli seks od razu.

Gość nie mam pojecia...
ty chyba zartujesz:O po tym jak cie potraktowal chcesz sie odzywac?:D

Gość nie mam pojecia...
ty chyba zartujesz:O po tym jak cie potraktowal chcesz sie odzywac?:D

tak to juz jest ze kobieta i tak bedzie latała za facetem ktory jej sie podoba nawet gdy chce ja tylko wydupczyc... ach... no zapomniałem on sie przy tobie zmieni i bedziecie sie lofffciac do konca zycia :D

tak to juz jest ze kobieta i tak bedzie latała za facetem ktory jej sie podoba nawet gdy chce ja tylko wydupczyc... ach... no zapomniałem on sie przy tobie zmieni i bedziecie sie lofffciac do konca zycia :D

Gość oczy
do asassasa- nie ubliżaj osobie której nie znasz ....daleko mi do jednego i drugiego podsumowania....chłopak wydawał się normalny.Jest po przejściach tak jak ja......zamieściłam post aby upewnić się w tym co myślę i nie było pokusy z np.zaproszeniem na piwo :) podzielam zdanie ,że to gnojek itp.... nie odzywam się i raczej do tego nie dojdzie ..no chyba ,że wytłumaczy się ze swojego zachowania ...to powiem cześć :)pozdrawiam i dzięki za notki

Gość oczy
oj mylisz się kochaniutki ja nie z tych co latają za...... a to była totalna pomyłka