Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galila

Dziwny tekst

Polecane posty

Gość Galila

Spotykam się z facetem od 5 lat, tworzymy standardową parę "sex friend". Ja 31, on 36. On w ciągłych rozjazdach, prowadzi sprawy biznesowe, ja około 500km od niego. Wiele razy dawał mi do zrozumienia, że gdyby nie jego praca i nie ta odległość to może byłoby coś więcej. Na ostatnim spotkaniu powiedział mi coś, co mnie zastanowiło. Zapytałam go o styl związku, jaki by go satysfakcjonował. Usłyszałam, że na razie tylko tzw związek bez większych zobowiązań, tzn wierność tak, ale nie dla tworzenia rodziny, wspólnego mieszkania itd. A potem powiedział, że związek dla niego jest wtedy, gdy nie ma ochoty na spotykanie z innymi kobietami i spotyka się z jedną, ALE NIE MÓWI JEJ O TYM CO CZUJE I ŻE TO ZWIĄZEK BO TO NIE JEJ SPRAWA TYLKO JEGO I JEGO STYLU ŻYCIA. Co wy na to? Egoizm czy szczerość do bólu? Jak można nie powiedzieć komuś, że się jest razem??? Z drugiej strony może nawet ja z nim jestem w związku i nic o tym nie wiem, skoro się ze mną spotyka ;)

Cwany manipulator, pewnie ma dziewczyne w kazdym miescie gdzie robi ''interesy''.

Gość Galila
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość mulkapulka
on sie sam usprawiedliwaia zeby nie miesc rodziny lub zwiazku....

Gość Galila
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość mulkapulka
On sie usprawiedliwia zeby nie byc w zwiazku lub nie mies rodziny ...

Gość mulkapulka

Gość mulkapulka

Gość Galila
Spadac podszywy!!! Tez mi sie tak wydaje, ale koles ma 36 lat i do najmlodszych nie nalezy... Wiec wychodzi na to ze jest egoistyczny.

Gość Galila
Sam sie usprawiedliwia to fakt, ciekawe gdzie bedzie w wieku 40 lat gdy wszystkie jego laski znajda sobie juz mezow a mlode nie beda chcialy na niego patrzec...

Gość Galilaa
Odświeżam ;)))

Gość Galila
Odświeżam ponownie ;)