Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

mam problem...prosze o pomoc

Polecane posty

otóz otrzymałam zwrot podatku z Holandi na Holenderskie konto w kwocie 750 euro.Jako,ze teraz przebywam w Pl od rzu poleciałam wybrac pieniądze w bankomacie ing.reasumując powinnam wybrac jakies 2600 zł bo tym zanizonym przeliczniku w banku,natomiast ku mojemu zdziwieniu wybrałam tylko 1800 zł,po czym wysiwtliła mi sie informacja brak środków na koncie.Co jest grane,czyzby Ing walnął sobie prowizję od tego czy co jest...

Gość hir
sprobuj jutro w innym bankomacie!prowizje sa niewielkie!!! a moze mialas jakis debet na NL koncie?

Gość hir
prowizja tak duza jest niemozliwa!!! albo mialas debet albo ktos ma dostep do twego konta;D nastepnym razem zaloz sobie konto internetowe i bedziesz wiedziala wszystko!!!!

własnie siedze na koncie internetowym,z tym,ze nawet jeszcze nie zostały zaksięgowane te wypłaty, bo jakby były to bym wiedziała ile mnie skasowali

Gość hir
a ile bylo wplaty z belastingu?

i tam na koncie miałam 10 euro czyli łacznie 750 zanim wybrałam w Ing próbowałam w innym bankomacie wybrac,ale się nie dało,nie wiem co jest grane;/

a moze limit dziennej wypłaty przekroczyłaś? Ale jeżeli wyświetliło brak środków to raczej nie..:o

Gość hir
sprobuj jutro najlepiej w bankomacie banku zachodniego bo jatam zawsze wybieram i problemow nie mam !!!!mam konto w ING NL!!!

no własnie brak środów mi wyskoczyło nie wiem naparwde c jest grane,najgorsze jest to,ze jeszcze,nie ma na internecie transkacji z dnia dzisiejszego..najgorsze jest to czekanie...

Gość hir
no i co?ruszylo sie cos?