Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany misiek

jak zdobyc jej serce.czy mam szanse?

Polecane posty

Gość Xfrancuz1
moge dac jej wszystko.cale serducho.dobrze wie ze moze liczyc na mnie w kazdej spr.wie ze mysle o mieszkanku itp.ale tylko z nia.bez niej nic nie zrobie.to dzieki niej mam tego kopa.

Gość Xfrancuz1
moge dac jej wszystko.cale serducho.dobrze wie ze moze liczyc na mnie w kazdej spr.wie ze mysle o mieszkanku itp.ale tylko z nia.bez niej nic nie zrobie.to dzieki niej mam tego kopa.

Gość Xfrancuz1
moge dac jej wszystko.cale serducho.dobrze wie ze moze liczyc na mnie w kazdej spr.wie ze mysle o mieszkanku itp.ale tylko z nia.bez niej nic nie zrobie.to dzieki niej mam tego kopa.albo podpowiedz mi i ty.co moge jeszcze w takiej sytuacji?

Gość Xfrancuz1
moge dac jej wszystko.cale serducho.dobrze wie ze moze liczyc na mnie w kazdej spr.wie ze mysle o mieszkanku itp.ale tylko z nia.bez niej nic nie zrobie.to dzieki niej mam tego kopa.albo podpowiedz mi i ty.co moge jeszcze w takiej sytuacji?

Gość laskaturecka
Moim zd. jesli to materialistka to tylko kwestia czasu kiedy bedzie twoja.

Gość xfrancuz1
odrazu materialistka.facet ktoremu zalezy sam z siebie dalbym wszystko.ale powiem wam ciezki taki zywot.

Gość laskaturecka
A skad potem bedziesz mial pewnosc czy ona leci na ciebie czy na te dobra materialne. wycisnie jak cytryne, a potem pojdzie z rownolatkiem. be careful

Gość xfrancuz1
tymbardziej ze po was wszystkiego mozna sie spodziewac.

Gość Tymek1966
Ale jak fajna jest, zgrabna, ładna to warto zaryzykować bracie... i nawet trochę tej kasy wydać... może się odwdzięczy mała ;) :classic_cool:

Gość xfrancuz1
tymek i wlasnie o to chodzi.warta wlasnie wszystkiego.dlatego nie zaluje kasy nawet grosza.a o sexie nawet nie mysle.jak da mi szanse to ja jej nie spitole.choc ciezko bedzie wytrwac,przeczekac do powrotu.

Gość xfrancuz1
tyl.te jej slowa.traktuje cie jak kolege,przyjaciela.narazie nie licz na nic wiecej.a ona sie bawi.chyba czas zejsc na ziemie.

Gość Tymek1966
Zależy ile wytrzymasz bez sexu bracie czekając na tą lalkę... ? :classic_cool:

Gość xfrancuz1
o bracie.jak jestem we francji 5rok to wlasno reczny reczny bandyta zostaje.ja niechce byle kogo.

Gość xfrancuz1
zamarzlo?:-)