Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona sprajta

niezgodnosc charakterow

Polecane posty

Gość zona sprajta

Ja 23 lata. on 25lat. za rok slub. Ja - lubię dramaty obyczajowe, placzliwe filmy z glebia - on nienawidzi ja lubie czytac ksiazki - on czyta baaardzo rzadko, a jesli juz to takie typoweo naukowe Ja- typowy spolecznik, dla niego to strata czasu Ja uwielbiam slodycze, jestem szczuplutka, ale np dzis mialam ochote i zjadlam, czestuje go a on do mnie ze PROWADZI ZDROWY STYL ZYCIA I SYFU NIE JE nie szanuje skonczonych przeze mnie studiow, twierdzac ze sa nieprzydatne zyciowo bo tylko matematyka jest krolowa nauk... coraz bardzije mi to przeszkadza i powaznie mysle o rozstaniu...

Gość zona sprajta
ja wybieram zaproszenia slubne, cytat na nie, a on mnie w ogole nie slucha;/

Rzeczy, które wymieniłaś w sumie to pikuś. Problemem jest koniec - skoro nie szanuje Twojego zawodu poniekąd to nie szanuje Ciebie. Trochę zadufany w sobie ten Twój facet. Ale tak to bywa po politechnikach... jest taki kawał: - Czym różni się humanista od pizzy? - Pizza wyżywisz czteroosobową rodzinę :P Odpowiedz humanistów dla "ścisłych" na ten kawał - "Ty nie będziesz miał w ogólne rodziny" :P

Gość zona sprajta
noo... dokładnie politechnika jego miłością. Ja rozumiem, że można lubić cyferki itp. rozumiem i szanuję to, ale zeby nie dostrzegać piękna świata, nie umieć wskazać mądrej interesującej pozycji filmowej, ksiazkowej, echhh...

Gość twims
Napisałaś co Was dzieli, a co Was ŁĄCZY?

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
tylko nie pisz że łaczy miłośc, bo z czasem niezgodnośc potrafi wszystko zabić, ludzie powinni dobierac sie podobienstwami bo zycie wiele lat razem bedzie meczące

Gość twims
Swoją drogą śmieszy mnie, jak dziewczyna na początku postu pisze, że za rok ślub a na końcu, że myśli o rozstaniu :D

Gość zona sprajta
co nas laczy... Hm... no właśnie co? poczucie humoru, zamilowanie do sportu, torty, cytat mojego narzeczonego na pytanie co nas laczy : "lubimy ...yyyy siedziec i sie smieje", lacza nas zamilowanie do podrozy kochamy dzieci, tzn ja wszystkie a on potencjalne przyszle nasze, poglady poltyczne, obje nie chodzimy do kosciola,

Gość ale ale ale ale ale ale aleal
nic z tego nie będzie, to was łączy? to jakiś kicz a nie miłość

Łączy Was coś poza seksem?> dobrze, że myślisz o rozstaniu i oby się tak właśnie skończyło, bo zupełnie do siebie nie pasujecie.

Gość Master2
Szukasz dziury w całym. Poprostu chemia się skończyła i teraz doszukujesz się jego wad, tak gdzie nie powinnaś.

Gość mam podobny dylemat
Także dostrzegam między nami więcej różnic niż zbieżności. Tyle że my mamy odmienne spojrzenie na pewne rzeczy. Ja umysł ścisły - on humanista. Dla mnie wszystko jest jak 2+2 = 4 a dla niego? Oboje widzimy problemy tylko każdy inny. Generalnie nie potrafimy się dogadać. Ja już nie wiem co mam zrobić. Wczoraj wieczorem się położyłam i myślałam nad tym i czy nie pora tego zakończyć. Nic nie wymyśliłam. Niby nie chcę się w tym dusić a jednocześnie boję się zakończyć. Dlaczego się boję? No tego właśnie nie wiem. Chyba samotności. Poza tym nawet jeśli się z nim rozstanę i nawet jeśli kogoś pokocham to pewnie po jakimś czasie znów będzie problem, więc po co? Jego już przynajmniej znam :o