Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaałaamany

Moja dziewczyna w ciąży... z INNYM!!

Polecane posty

Gość marianek jebanek
A ja bym z nią zostałi kazał jej sie rzanć analnie i zaprosił tamtego faceta i kazał im uprawaić seks na moihc oczach a ja bym sie w tym czasie masturbowal :D

23:29 [zgłoś do usunięcia] Zaaaałaamany Moja dziewczyna jest dzi**a, było ich wielu, teraz niewiadomo z kim ma dziecko :S 23:30 [zgłoś do usunięcia] Zaaaałaamany Pol Warszaw y musi sie przebadac bo ja przelecialo az tylu 23:31 [zgłoś do usunięcia] MradMenn A w ktorym jest miesiacu, moze wolalaby usunac? 23:32 [zgłoś do usunięcia] Zaaałaamany w miesiacu 19 bo to juz 3 ciaza jest i tym razem z listonoszem.

Gość ja bym powiedziała
Tak czy siak była zdrada. Nie sądzę, żebyś umiał z tym żyć, skoro już teraz ona nie wie, który z was jest ojcem. I co? Masz normalnie zyć przez kolejnych 6 miesięcy i łudzić się u jej boku, że dziecko twoje? W tej sytuacji ona nie ma honoru, skok w bok ma swoje konsekwencje i to ona je musi ponieść, dlaczego ty? Badania DNA to po urodzeniu dziecka będą i to też kosztuje? Kto ma to sfinansować? Gdyby na mnie trafiło, z moim charakterem (i gdybym była facetem), powiedziałabym jej, że na chwilę obecną nie ma o czym mówić. A jak dziecko się urodzi, będą wyniki testu na ojcostwo, to wtedy zobaczysz, nie musisz z nią żyć, żeby być dobrym ojcem dla dziecka. I to tez jej powiedz, że jak dziecko okaże się być twoim, to z pewnością nic mu nie zabraknie i dasz jej wsparcie w jego wychowaniu, ale między wami sytuacja na razie jest w zawieszeniu. Musisz poczekać, przeczekać mimo cierpienia. Zdradę można wybaczyć i myślę, że łatwiej ci to przyjdzie, jak okaże się, że dziecko jest twoje. Ale na to trzeba czasu, tego nie przyspieszysz silą. Powodzenia i nie daj się robić w balona.

Gość Grzegorz23
Jesli ja Kochasz to wychowujcie dziecko razem. Proste. Ja wylecialem do Islandii, a moja przyjaciolkaz ktora sypialem przed wylotem wyjechala do Berlina. Zaczelo mi na niej zalezec, ale nic jej nie mowilem (ona zakochana we mnie po uszy) udawalem ze jest mi obojetna. Chcialem zeby ulozyla sobie zycie. Poznala tam lebka z ktorym raz sie przespala. Dzisiaj dala mi znac ze jest w ciazy, a ten frajer sie na nia wy.... Postanowilem ze sciagne ja tutaj i nikomu nic nie powiem ze jest w ciazy. Pozniej powiemy ze dziecko jest moje i bedziemy mieli razem dziecko. Mam corke z poprzedniego zwiazku, ale jej matka wybrala bujanie sie po nocach z gowniarzami po 16-17 lat. Wszystko bylo ok do czasu az zlapalem ja w moim wyrku z przyjacielem. Wtedy wybuchlem i sie rozstalismy. A wiem ze ta dziewczyna zasluguje na normalne zycie i postanowilem ze dam jej szanse. Wiec moze i Ty powinienes sprobowac. Pozdrawiam ;)

Gość gość
jestes jeleniem i jemu kazesz tez takim zostac, niech d....ki mysla przed...

Gość gość
A zastanawiałeś się, dlaczego Cię zdradzała? Zdrada to konsekwencja czegoś, czego jej brakowało...

Gość gość
oczywiscie, to ze go zdradzila to jego wina. jesli cos jej nie pasowalo to mogla o tym powiedziec, a nie wskakiwala do lozka innemu. kobiety zwalajace wine na faceta za wszystko to najwieksze dno :)

Gość gość
Suka zaklamana i tyle Niby wyjawila C**prawde ,ze jest w ciazy itd,,,.ze nie wiem czyje to dziecko ,ale dalej brnie w klamstwa i perfidnie klamie,ze czeka na wyniki testow :O jakich k***a testow skoro bedzie mozna je zrobic dopiero po urodzeniu sie dziecka.To na Ciebie moze nie zadzialac wie,ze mozesz sie domyslic ,ze takich testow nie ma ,wiec bierze Cie na litosc i wkreca Ci,ze to moze byc twoje dziecko i jak sie bedziesz czul jak je odtracisz ,ale prawda jest taka,ze perfidnie wie kiedy zaszla wie kiedys z kim spala i kiedy ma dni plodne.I teraz mysli,ze jak sie zlutujesz i bedziesz z nia ona urodzi i nawet jak dziecko nie bedzie twoje to z nia zostaniesz.Aktorka zero skruchy dalej brnie w klamstwa