Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanserek23

Jakie auto do lansu ? pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość lanserek23

Nie chodzi mi o takie droogie tylko w miare tanie i żeby robiło wrażenie na dziewczynach w wieku około 20 lat co byście poleciły ? Nie to, że jestem pustakiem choć może i jestem, ale nie mam powodzenia i chciałbym zwiększyć jakoś swoje szanse na poderwanie jakiejś fajnej dziewczyny. Jakoś nigdy nie miałem śmiałości zagadać to może z autem będzie miłatwiej...

Gość starego eklipsa kup
durne baby się zlecą jak muchy do miodu :D

Gość krew pobudza mięsien dla Ciebi
powiem Ci szczerze ja lece na CRXy ... moj ex to miał :( patrze za kazdym...

. . . ojjj...kup coś "pseudo" fajnego, i "pseudo" szybkiego i mocnego;) może honda civic w coupe? kupisz już za 8 tys. nie wygląda najgorzej... oczywiście pozostaje klasyka, czyli opel calibra:) i bmw e36:)))...

Gość lanserek23
dzięki za porady, ale musi być przynajmniej 2000rocznik i mieć ocynkowane blachy, a hondy odpadają bo rdzewieją niestety :(

Gość lanserek23
nie no wieśniaczyć raczej nie chciałbym tylko zwiększyć szanse aby kogoś poznać bo jestem strasznie nieśmiały :(

bandżii- jasne, że wiocha, ale pod remizą się sprawdza;) może ford probe?:) audi a4? jak ja bylam taka młodziutka to sie lansowałam na bmw z3:D haha, a moja przyjaciółka na fiata barchette:D

Gość 7897987
naprawdę sa tacy kretyni jeszcze? Idż może do psychologa... :(

Gość DUPCIA PUPCIAA
do 8tys to gowniane zlomy sa:O

Gość lanserek23
nie pisałem, że do 8 tyś moge wydać troche więcej. Nie wiem czemu mnie tu ktoś od kretynów wyzywa bo w zasadzie jestem dobrym człowiekiem :(

. wiesz co...lepiej dopuść sobie dziewczynę, któa będzie z Toba dla samochdu...tym bardziej, ze nie planujesz zakupu bentleya lub maseratti:)... tak na poważnie- zastanów się...samochód nie zmieni Twojej osobowości...a dziewczyna, której to zaimponuje- nie będzie wartościowa...

Gość lanserek23
słuchajcie mam tico z roku 2005 czy da sie je przerobić na coś fajnego? znacie fajny tuning ? żeby jakieś spojlerki przyczepić i zaniżyć zawieszenie jakieś rury wydechowe

Gość lanserek23
głupi podszyw pewnie od tego miłośnika rdzewiejących hond :) a auto raczej i tak bede kupował więc nie zaszkodzi zapytać :)

ty powinienes sie podobac dziewczynie a nie twoj samochod. no chyba ze chcesz miec blachare.

Myślę, że najlepiej się wylansujesz przyzwoitym autem, stosownym do warunków Twojego życia. Ale zadaj sobie najpierw pytanie "kogo chcę do siebie przyciągnąć" Bo niektóre kobiety wcale sie tym nie zainteresują, bardziej spojrzą na TWOJE dłonie, stopy, łokcie i ZĘBY hahahahaaaaa I na to co czytasz!!!:D

Gość lanserek23
brzydki nie jestem głupi też nie zęby mam równe i białe i jakoś powodzenia nie mam niestety :(

Gość niewymagająca
Suzuki Subaru- niebieskie( habrowe ) Są 2 wersje taki z krótkim bagarznikiem i taki z dłuższym . Mi podoba się z dłuższym. Najładniejszą cechą tego auta jest kształt lamp tylnych

Gość lanserek23
chodzi ci pewnie o subaru imprezę :P te ż o takim myślałem, ale boxery bardzo dużo palą.

Gość ja mam bmw e46 po lifcie
a co powiesz na fiata coupe, zalatuje lekko jakims porszakiem i nie ma ich za duzo na ulicy- koniecznie czerwony lub jebitnie zolty

gwarantuje Ci, że drugie tyle w nią włożysz, żeby jakoś smigała;) chociaż kocham bms, i sama jeżdżę;) ale to jest duży wydatek... musisz bardzo uważać...chyba nie odważyabym sie kupić używanej-wiesz czesto "jacy" ludzie się w nich lubują;) moje pierwsze auto to było używane bmw- i przechodziłam horror, ciągle coś!!! . teraz bardzo dbam , ale to kosztuje- np. ostatnio regeneracja pompy (mam diesla) 1500 zł, ale wiadomo-lepiej regenerować, niż później naprawiać... . i niestety ciągle mam pecha, np. ostatnio zgubiłam jeden kluczyk, i na serwisie chciałam żeby go zablokowali- znów 350 zł... i tak w kółko... moja mama ma audi- i świetnie się sprawdza

Gość lanserek23
fiat coupe raczej odpada, może i fajne auto, ale kto to potem kupi ? i wolałbym napęd na tył :)

Gość KHJKHGKFHJK
SAME PUSTAKI!!!!!!!!!!!!!!