Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanserek23

Jakie auto do lansu ? pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość lanserek23
czemu pustaki ? prawda jest taka, że dziewczyny lecą tylko na napakowanych, albo takich co mają fajne auta, a na przeciętniaka żadna nawet nie spojrzy.

a ja ostatnio często mijam się ze słodkim chłopakiem w słodkim , bezowym smarcie;) totalnie zwraca na siebie uwage;)oczywiscie pozytywnie;) ci wszyscy macho w drogich, czarnych, wielkich samochodach sa juz nudni:)

Gość lanserek23
nie no smartem bym sie wstydził jeździć, a przede wszystkim bałbym się :)

wartościowa kobieta ma inną hierarchię, najpierw mózg, potem wygląd, mieszkanie, perspektywy, a samochód jak portki: dziś takie, jutro inne...

Gość lanserek23
w zasadzie i tak zgłupiałem i sam nie wiem jakie auto chce :(

ja nie lubię przypakowanych ale auto może byc 1. mustang 2. corvete / camaro 3. crx/ subaru wrx to są auta które przykują wzrok samic bez względu na Twoje umiejetnosci jezdzieckie ponadtwo, zwrócisz ich uwagę driftem na rondzie (p.s absolutnie nie pal gum bo to obciach jakich mało) a tico przerób na gaz

Gość lllllllll
Ford Capri ale Cie nie stać więc taniej będzie Opel Manta wersja B, każdy się za takimi furami oglada, tył napęd więc jak umiesz jeździć to takie pokazy zrobisz że nikt Ci nie posdkoczy, no oprócz tych ze starych beemek ale beemka to wiocha bo zbyt oklepana fura

Gość lllllllll
kupetka japońcem Crx drift, buahahahahahahhaa

Gość lllllllll
dobra blacha to bmw albo golf4 ale do 10tys nic dobrego nie kupisz a już tym bardziej do lansu, polansowac jeszcze możesz w golfie 1 lub oplu katecie wersja cabrio, zapomnij o rocznikach 00, lepiej zainwestuj w klasykę ale taką ładną

Gość nadin.de
co za wiocha z tych niektórych samochodów, które polecacie :o ładne są audi a6, volvo s60, volvo s80, volkswagen passat.. na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy, zmęczona już jestem :(

Gość PT Cruiser
to jest fajna fura

dla mnie obciach to audi i bmw jak zwłaszcza taki łysy łepek lansujący sie na mafioze jedzie albo cherlawy prawik albo jak typo jedzie furą za 300 tys i nie umie zaparkowac chociaż ma wszystkie czujniki drift crxem a co? :classic_cool: znam takiego co potrafi...wszystkie lasie są jego chociaż ma raptem 173 cm

Gość nadin.de
audi i bmw to porządne marki :P no chyba, że jadący w nich lubi "lans na małolaty" :P

Gość lllllllll
maluszkiem lepiej drift wyjdzie niż crx:)

Gość gość
Ale te czasy się zmieniają, temat sprzed 7 lat a jaka różnica w myśleniu pokolenia. Często przebywam, siłą rzeczy z uwagi na mój zawód, między młodymi ludźmi z przewagą dziewczyn i z tego co się orientuje dzisiejszym dziewczyną imponują samochody typu ford mustang a nie jakieś hondy z 8tys. Dziewczyny w wieku 13-17 lat otwarcie rozmawiają, że chciałby nawet starszego faceta ale żeby jeździł autem typu mustang.

Gość gosc

a czy ktos z was korzysta z uslug www.tuning-olesnica.pl?