Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety tak wyszlo

wierzycie w przyjaźń damsko-meska?

Polecane posty

No to mialam podobnie z tym kumplem damskim bokserem ;] Wobec mnie byl super, driny stawial, drzwi otwieral dla mnie, zyczenia skladal na dzien kobiet, urodziny, swieta, walentynki nawet haha. A po kryjomu swoja wlasna dziewczyne traktowal jak scierwo najgorsze. Ja takiego zaklamania nie moge zniesc wiec w sumie to sie ciesze, ze juz nie mam z nim kontaktu. Moje doswiadczenia nie byly dobre, ale to nie wyklucza tego, ze innym ludziom sie uda stworzyc dobra przyjazn z facetem :P

Gość niestety tak wyszlo
Tylko jest jeden wyjątek że On nie bije dziewczyn, nigdy tego nie zrobił i wiem że nie zrobi. Poprostu lubi zmiany dzisiaj pocałuje jedną a jutro prześpi się z inną.

Wiesz z jednej strony on jest jeszczee mlody i chce sie wyszalec, widocznie ma do Ciebie szacunek i i tak wie, ze sie z Toba nie przespi wiec nie probuje :P A inne dziewczyny traktuje tak jak wiekszosc chlopakow w jego wieku i pewnie sie jeszcze zmieni. Natomiast u mojego kumpla - doroslego faceta, szczeniackie zachowanie bylo nie do przyjecia :)

ja się przyjaźnie...chociaż może przyjaźń to za wiele powiedziane. Ale kumpluje się z facetem. Jak dotąd żadne z nas nie wykracza poza granice ....

Gość niestety tak wyszlo
Ja mam 16 ale On ma 17, w sumie masz rację. Cieszę się chociaż że jestem dla niego wyjątkowa i ciesze się rowniez z tego ze nie potraktuje mnie jak tamte dziewczyny, dużo dla mnie znaczy ta przyjazn nawet jezeli poswiece zwiazek chociaz mam zamiar sprobować to naprawić. :) dziekuje.

Gość niestety tak wyszlo
Prazynka_87 "Jak dotąd " ....

Gość niestety tak wyszlo
Faith Hope Glory - po czym to stwierdzenie ? ;) Prazynka_87 - to dobrze :) i miejmy nadzieję że z Twoje kumpla strony tez nie.

Gość niestety tak wyszlo
nigdzie takiego czegos nie napisałam...

nie migdali sie (; A tak poza tym to co Ty robiles jak miales 16 lat?

Gość niestety tak wyszlo
kolanach

,,Ale widać że dzisiejsze 16 latki mają deficyt mózgu" każdy nastolatek ma deficyt mózgu... niech robi co chce , tylko niech wie co to antykoncepcja.

Gość niestety tak wyszlo
Zanim wszytscy wysuniecie jakieś wnioski napisałam na poprzednim temacie mimo że mam 16 lat, chodziłam z kimś rok to jestem dziewicą, szanuje sie i wiem że na to nadejdzie jeszcze chwila z tym jedynym.

Nie pamiętam co robiłem. Chodzilem do zawodowki. To było 13 lat temu. Pamiętam że miałem talerz i w piątki od 22 do 2 w nocy oglądałem WCW Wresling

chwali sie, ze jest dziewica bo ja nazywasz ladacznica (; z niewiadomo jakich przyczyn.

nie migdali tylko przyjazni. Jak jej chlopak byl zazdrosny o takie pierdoly to trudno. Kazdy czlowiek powinien miec troche wolnosci i spedzac czas tez z innymi ludzmi bo mozna oszalec. Nie mowie o zdradzie tylko o zwyklym spedzaniu czasu, wyjsciem gdzies albo nawet glupiej rozmowie na gg.

Ja ja będę miał dziewczynę to ja powinienem być dla niej najważniejszy i nie powinna czegoś szukać u jakiegoś fagasa w przeciwnym razie niech spada

Gość nietety tak wyszło
dzisiaj spotkałam się z nim i rozmawialiśmy co dalej z naszym związkiem. Wróciliśmy do siebie, powiedział że będzie kontrolował swoją zazdrość ale oczywiście telefon musiał mi przejrzeć... nie jestem z tego zadowolona ale może będzie lepiej.