Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamananaooo

on mnie kocha, a ja...

Polecane posty

Gość mamananaooo

mam problem taki :P poznalismy sie w pracy, on jest 5 lat mlodszy ode mnie, nakrecalam go, nie powiem, bo mialam ciagle jakies seksulane podteksty,ale nigdy nie pocalowalam go nawet nie dotknela! i z mojej strony to byla taka zabawa, myslalam ze z jego strony tez. Potem oznajmil mi, ze nie moze przestac o mnie myslec, ze sie zakochal na zaboj i ze to moja wina, bo go nakrecalam, patrzylam na niego wyzywajaco itp. Duzo gadalismy na ten temat, mowilam mu, ze z mojej strony moge zaproponowac tylko przyjazn. On znowu namawial mnie, zebysmy sie spotkali poza praca, ze chce sprobowac itp ,ja ciagle mowilam, ze sie nie spotkam z nim. Jednak po jakims czasie zrozumialam ze moze warto sprobowac i zgodzilam sie na spotkanie tylko im blizej tego spotkania tym bardziej jestem przekonana ze to bedzie tylko kolega, po prostu tak czuje, widujemy sie w pracy i po prostu patrze na niego i wiem to! i teraz nie wiem, czy isc na to spotkanie czy nie? powiedzialam mu zeby nie mial do mnie pretensji jesli go nie pokocham, on mowi ze nie nie bedzie mial,ale ja czuje, ze on za wszelka cene na tej randce bedzie probowal mnie przekonac do siebie, powiedzcie mi jesli czuje, ze z tego nic nie bedzie to isc na to spotkanie ?? nie chce go zranic

Gość superbitch
daj chlopakowi spokoj i nie rob takich aluzji wiecej bo niektorym jelonkom niewiele trzeba :o powiedz mu, ze im wczesniej to sobie wyjasnicie tym lepiej - nie bedzie zadnych randek i widzisz go tylko jako kolege. jestes starsza wiec wykaz sie dojrzaloscia 🖐️

Gość Cassiopea
Jeśli widząc go wiesz, że z tego nigdy nic nie będzie to po co go nakręcałaś? Zabawa? Uczuciami innej osoby? ;/ Chciałaś sie dowartościować? Poczuć się atrakcyjna? Nie rozumiem jak można dla zabawy dawać szansę na coś więcej drugiej osobie. Jeśli obiecałaś mu spotkanie, to uważam, ze powinnaś na nie pójść. Taka nagła odmowa dodatkowo mogłaby go zranić. No i w końcu ludzie spotykają się ze sobą nie tylko w cela matrymonialnych. Tylko wytłumacz mu jeszcze raz na tym spotkaniu, że dla Ciebie może być tylko kolegą, że nic więcej miedzy Wami nigdy nie bedzie.