Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfrancuz1

pytanie do wszystkich kobiet.

Polecane posty

Gość xfrancuz1

drogie panie.podam przyklad.mezczyzna jest starszy od was o ciut wiecej niz 10lat.nie jest jakims ksieciem ale ma prace,auto dobre,nie pije,nie pali.staje na glowie by zdobyc wasze serce a mimo to nie ma efektu.powinien dac sobie spokoj czy nie poddawac sie.czy ta roznica wieku to az taka porazka?jest w stanie zrobic wszystko by zdobyc wasze serce,poswiecic wszystko.jedyne na co nie ma wplywu to wiek.

Gość xfrancuz1
raczej napewno.ale czy to znaczy ze chocbym zebami trawe gryzl to jestem i tak przegrany?

Gość kaaasia22
niedawno poznałam chłopaka który jest starszy ode mnie o 15 lat i niestety powiedziałam mu ze to za duza różnica wieku....ale z tego co wiem to sa kobiety które lubia starszych

Gość kaaasia22
jezeli ona woli młodzych to raczej nie masz szans

tak sa kobiety ktore wola starszych ale niektore tez wola mlodszego partnera mysle ze jak juz nic na nia nie dziala nie ma sie co starac

Gość xfrancuz1
dac sobie spokoj.latwo powiedziec.kiedy ona dla mnie jest serduchem.a bez niego nie da sie zyc.

Gość zona starszego faceta
mój mąż jest starszy 0 14 lat, zawsze podobali mi się starsi faceci, ale mam znajome które wrecz odwrotnie, na to nie ma zasa, raczej indywidualnie ale dam rade WALCZ i jeszcze raz walcz pewnie wiesz jak to zrobić a jeśli nie to radą służe :)

Gość monserratta
Autor, jesli jestes rozwodnikiem z dziecmi to tutaj moze byc pies pogrzebany. I mozesz jej sie podobac, mozesz ja krecic i pociagac... moze by nawet chciala cos z Toba... ale przerazac ja moze ten bagaz, ktory ciagnie sie za Toba... jak to jest?

Gość ałka
moja fascynacja jest starsza ode mnie o 10 lat. ja mam 30 lat on 40 lat. Być może 5 lat wcześniej nie zwracałabym na niego uwagi..nie wiem sama.. nie poznaliśmy się wcześniej - nie mogę porównać. Dużo zależy od tego, w jakim wieku wyjściowym jesteście, bo z czasem różnica wieku nie jest istotna, tylko ta chemia, co przyciąga jak magnes.... o to chodzi :)

Gość monserratta
Ja tez jestem ok.30tki, on tez ok.40tki. ON ciagnie ten bagaz wlasnie, ktory nie pozwala mi na nic wiecej. A on nie chce (?) tego zrozumiec. Mowi, ze moze zastanowie sie, przemysle, bo mu zalezy... i ma czas....

Gość facet który zakłada taki topik
i pisze o sobie w 3 osobie...ewidentnie jest ciotowaty wyciągnij z tego wnioski

Gość kumoszka stara
To odwróć sytuację i wyobraź sobie, że to o ciebie zabiega taka o dziesięć lat z hakiem starsza... Jakie ma szanse? :P

Gość xfrancuz1
ponad 10l starsza.wiek wyjsciowy to 19 i 30ciut. nie mam zadnego bagazu.czlowiek to ocean mozliwosci.potrzebuje znalezc to cos.jestem starszy ale wygladam na duzo mniej.to kazdy powie.pracuje we francji.robie wszystko z mysla o niej.juz nawet zaproszenie na sylwestra w paryzu na nia czeka.ja musze zdobyc jej serce

jeśli ona ma 19 a ty 30 to nie dziwie się ze cie nie chce !!! to mloda dupa. chce sie wyszalec.ma przed soba najpiekniejsze lata. ty zapewne myslisz juz o trwalym zwiazku, domu , rodzinie itp.

Gość xfrancuz1
pokazale jej wielokrotnie ile jest warta i co dla mnie znaczy.spotykalismy sie co dzien.wie jakie mam plany i co chcialbym jej dac.jest ostrozna a ja staram sie nie pisac czesto by czegos nie zepsuc.ale chce by wiedziela,czula ze mi na niej zalezy.

Gość ameliaaaaaaa
dla 19 latki , nie jesteś kandydatem na faceta w tym wieku dziewczyny kreca mlodzi przystojni chłopcy sa wyjatki, ale jak widac ona do nich nie nalezy

Gość xfrancuz1
no dokladnie tak.mysle powaznie.nie interesuje mnie z nia znajomosc na rok,dwa.a szalec mozna razem

Gość monserratta
eeee teraz to wszystko juz jasne. Co najwyzej moze postrzegac Cie w kategorii sponsora. Ale jak zakochales sie to chyba taka rola nie bedzie Ci odpowiadac? I nie ma znaczenia czy wygladasz na 30, czy na 40, czy na 20. Jestescie na 2 roznych etapach zycia. Moim zd. nie ma mowy o zdrowym zwiazku w tym przypadku.

Gość wcale sie jej nie dziwie
jak sie ma 19 lat, to zaczyna sie dopiero zyc, przed nia studia, poznawanie nowych ludzi, czas zabawy i imprez a ty jestes juz dojrzalym facetem, chcesz kobiety na stałe, planujesz pewnie miec rodzine, dzieci , dom itd nie po drodze wam razem gdyby miala 25 lat , to bardziej prawdopodobne , ale nie 19

Gość xfrancuz1
mlodzi,przystojni.przeleca,dziecko zrobia w d. . .kopna i co?nastepny? wiec trzeba z rozsadkiem podejsc i powalczyc.malo trace a zyskac moge b.duzo.najgozej nic nie robic.

xfrancuz1 walcz o Nią... Widać że Ją bardzo kochasz może nie odrazu ale z czasem może uda Ci się Ją rozkochać w sobie a wtedy już wiek nie będzie miał dla niej takiego znaczenia ;). Niech Ona czuje że może na Ciebie liczyć że jest dla Ciebie najważniejsza, bądź przyjacielem z którym może się śmiać, dobrze bawić ale również i płakać jak ma gorsze dni... powodzenia ;)

Gość monserratta
spotkajcie sie za 10lat, wtedy cos moze z tego wyjsc:D

Gość matafixugugu
A moim zdaniem,powinienies walczyc o nia.Za chwile ulegnie i bedziecie razem:) Szczescia!

Gość xfrancuz1
juz was nie lubie:-)

Gość monserratta
:D:D