Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efettwet

Problem z doborem biustonosza

Polecane posty

Gość efettwet

Według tabel na internecie przy 80 pod biustem i 95 w biuście mam 80A. tylko, że ja nosze C bo B to za płytka miseczka. O co chodzi z tymi przelicznikami, dlaczego sie nie zgadza? Jaki według was powinnam nosic rozmiar biustonosza? Bardzo prosze o nieusuwanie tematu gdyż jest to dla mnie istotne. Wczoraj moj temat usunięto!

Gość mmgmm
http://theboob.pl/dopasuj.php Na tej stronie wychodzi ci ze powinnaś nosić 70E!!! powiedz mi z jakiego miasta jesteś? Aha i jeszcze jedno - nigdy nie kupuj w Etam, Triumphach, sieciówkach i tym podobnych sklepach bo one po prostu wciskają ludziom źle dobrane staniki. Jeśli chcesz sie więcej dowiedzieć o braffitingu wejdź na balkonetka.pl

Gość ana 26
przy 80 pod biustem nie możesz nosić stanika też 80, powinnaś mieć 75, a docelowo o 70 i ja bym postawiła na miseczkę C lub D, ale to za każdym razem trzeba mierzyć, bo sa różne fasony staników

Gość mmgmm
ana 26 - jakie C i D?! Po czymś takim od razu słychać że też (raczej) masz źle dobrany stanik. Wbrew pozorom miseczki C i D to jest malutki biust. Ja sama noszę 60F i to tak naprawdę jest mało bo po prostu mam dobrze dobrany stanik.

Gość mmgmm
jezu.... przepraszam za to "od razu słychać" .... taki błąd.... Ale po prostu jestem w szoku że tyle kobiet nie zna się na brafittingu.