Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Jak zniechecic do siebie kobiety?

Polecane posty

Gość awwqwqw

Mam dosc nietypowy problem. Jestem 30-letnim mezczyzna, zadbany, dobrze zarabiajcy, wyglad ponad przecietny, wysoki, kulturalny i singiel. To wszystko powoduje ze jestem dla kobiet dobra partia i ciagle jestem przez nie "podrywany", oczywiscie podrywany we wlasciwy dla kobiet sposob. Problem polega na tym ze jestem singlem i chce nim pozostac, nie interesuja mnie zwiazki z kobietami, stawiam na kariere i samorozwoj. Mam juz dosc ciaglych usmieszkow kobiet do mnie, zagadywania itd. Jak sprawic by kobiety daly mi spokoj? Nie ma pomyslu jak to zrobic, przeciez nie bede chodzil niezadbany itd. Prosze o sensowne rady. Pozdrawiam

Gość a konia bijesz?
.

Gość awwqwqw
Nie bede wstawial foty bo chce zniechecic kobiety do siebie, a nie przyciagac

Gość zwyczajna forumowiczka
Przyznaj im się, że jesteś gejem i po sprawie. :D

to nie wstawiaj i sam wymysl jak je zniechecic, choc w sumie nie wiem kogo przyciagasz chyba blachary albo plastiki bo madroscia za bardzo nie grzeszysz :D

Gość awwqwqw
Gejem? Nie jestem gejem, nie chca by ktos mnie mial za geja. Poza tym to zyl pomysl bo kobieta ktora widzi mnei pierwszy raz, nie rozmawiala ze mna nie wie ze przynalem sie (klamliwie) ze jestem gejem.

Gość podczas masturbacji wkładasz
sobie w pupe jakieś przedmioty?

Gość Badz dla nich opryskliwy
to je zniecheci

Gość zwyczajna forumowiczka
To noś na palcu obrączkę. Żadna normalna na Ciebie nawet nie spojrzy, a dziwki? No cóż - z dziwkami każdy mężczyzna ma przechlapane. :D

Gość awwqwqw
Nie bede opryskliwy dla kobiet, dla innych ludzi. Jestem kulturalnym czlowiekiem, milym. Chce tylko by kobiety daly mi swiety spokoj.

Gość awwqwqw
Jesli bede nosil obroczke to moje powodzenie wzrosnie! Obraczka dziala jak magnes na kobiety. Wbrew pozorom, obrączka nie odpycha, a przyciąga kobiety do mężczyzn. Ten kawałek metalu ma w sobie magię, która działa jak magnes. Kobiety, na które działa magia żonatego, szukają wbrew pozorom nie romansu, a stałego związku. Mężczyzna z obrączką wydaje się być dojrzalszy, bardziej uczuciowy. Dr Kamal Khurana, ekspert do spraw związków, wyjaśnił to zjawisko na łamach „The Times": „Kobiety zakochujące się w żonatych mężczyznach to zwykle osoby szukające uwagi i emocjonalnego wsparcia. Żonaci mężczyźni wydają im się bardziej doświadczeni i dojrzalsi, dlatego są dla nich pociągający" (tłumaczenie „Dziennik"). Dla psycholog, Ewy Woydyłło, takie odbieranie żonatych mężczyzn przez kobiety, które poszukują stałego związku, jest oczywiste: „Żonaty mężczyzna rzeczywiście sygnalizuje, że jest dojrzalszy. Sprawdził się w roli opiekuna, gospodarza, pana domu, być może nawet ojca. Dla kobiety pragnącej nie zabawy, a dojrzałego, stałego związku, taka osoba będzie wręcz atrakcyjniejsza niż "motyl" latający po dyskotekach" ("Dziennik"). Jednak kobiety poszukujące miłości wśród mężczyzn po ślubie nie mogą liczyć na to, czego potrzebują. Szanse na wskoczenie na miejsce żony są małe, pozostaje rola tej drugiej. Ona sama może czuć się winna i gorsza, bo nie może nikomu powiedzieć o swoim uczuciu, pokazać partnera rodzicom czy stać się żoną. Problem winy w takiej sytuacji (na przypadku z własnego życia) wyjaśniła psycholog Woydyłło: „Jestem przeciwna oskarżaniu kobiet o zdradę i temu, by całe odium spadało na kobietę. Kiedyś mojego męża uwiodła inna kobieta, w dodatku o 12 lat od nas starsza. Początkowo byłam na nią wściekła. Potem jednak pomyślałam, że to przecież z nim się umawiałam, a nie z innymi kobietami. To on przed ołtarzem ślubował mi wierność i nie dotrzymał obietnicy". Powodzenie mężczyzn już żonatych wynika z płytkości rynku matrymonialnego. Fajni faceci są od razu wyłapywani i lądują na ślubnym kobiercu, dlatego szybko stają się obiektem zainteresowań „samotnych panien" na wydaniu.