Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Obraczka u faceta przyciaga do niego kobiety a nie je odpycha!

Polecane posty

Gość awwqwqw

Wbrew pozorom, obrączka nie odpycha, a przyciąga kobiety do mężczyzn. Ten kawałek metalu ma w sobie magię, która działa jak magnes. Kobiety, na które działa magia żonatego, szukają wbrew pozorom nie romansu, a stałego związku. Mężczyzna z obrączką wydaje się być dojrzalszy, bardziej uczuciowy. Dr Kamal Khurana, ekspert do spraw związków, wyjaśnił to zjawisko na łamach „The Times": „Kobiety zakoch*jące się w żonatych mężczyznach to zwykle osoby szukające uwagi i emocjonalnego wsparcia. Żonaci mężczyźni wydają im się bardziej doświadczeni i dojrzalsi, dlatego są dla nich pociągający" (tłumaczenie „Dziennik"). Dla psycholog, Ewy Woydyłło, takie odbieranie żonatych mężczyzn przez kobiety, które poszukują stałego związku, jest oczywiste: „Żonaty mężczyzna rzeczywiście sygnalizuje, że jest dojrzalszy. Sprawdził się w roli opiekuna, gospodarza, pana domu, być może nawet ojca. Dla kobiety pragnącej nie zabawy, a dojrzałego, stałego związku, taka osoba będzie wręcz atrakcyjniejsza niż "motyl" latający po dyskotekach" ("Dziennik"). Powodzenie mężczyzn już żonatych wynika z płytkości rynku matrymonialnego. Fajni faceci są od razu wyłapywani i lądują na ślubnym kobiercu, dlatego szybko stają się obiektem zainteresowań „samotnych panien" na wydaniu.

Autorze, nie wszystkie kobiety " przyciąga " obrączka. Dla "mądrych" kobiet to znak, że masz już swoją tą drugą osobę. :)

Gość awwqwqw
Nie wszystkie ale wiele kobiet przyciaga. Szczegolnie wiele w dzisiejszych czasach. Dzis facet ma wiecej spokoju jelsi nie ma obraczki niz jelsi ja ma.

To nie wiem, co możesz zrobić. Masz jakąś koleżankę albo siostrę? Zabieraj ją ze sobą tam, gdzie możesz. :)

Gość awwqwqw
Mam kolezanki, ale przeciez one nie moga byc wszedzie ze mna. Kobiety zaczepiaja mnie wszedzie, na spacerze, w sklepie, jak wracam z pracy itd. koleznki maja swoje zycie.

Są kobiety podłę, te ktore chcialyby sie zalapac na zonatego faceta, ale sa rowniez te ktore wiedza ze skoro facet jest zaobraczkowany to ze nie maja u takiego szans, wiedza ze znalazl ta swoja druga polowe i nie maja zmaiaru sie wpieprzac tam gdzie nie sa proszone... no ale jak wiadomo wiele jest romansó na tym swiecie przez takie wlasnie kobiety ktore na widok kawalka metalu szaleja, ale rowniez to przez glupote samych mezczyzn jako samcow, szukajacych wrazen u boku innej zapominajac ze mają swoja juz zonę ktora "kochaja"

W takim razie musisz przez to przebrnąć i się do tego przyzwyczaić. Odpowiadaj grzecznie,że nie jestes zainteresowany i tyle. Przeciez nie musisz każdej kobiecie tłumaczyc dlaczego?

Gość awwqwqw
Odpowiadaj grzecznie,że nie jestes zainteresowany i tyle. Przeciez nie musisz każdej kobiecie tłumaczyc dlaczego? Tak wlasnie robie, ale ilez razy mozna to robic.Dlaczego nie dadza mi spokoju? Zazwyvzaj musze sie tlumaczyc dlaczego, bo kobiety sie o to pytaja, a ja jestem kulturalny i nie odpowiem - "nie twoja sprawa"

Gość awwqwqw
Nie chce klamac to raz. Poza tym ja chce zrobic tak by nie musiec odpowiadac, nie chce by mnie kobiety zaczepialy i bym musial ciagle tlumaczyc ze nie jestem zainteresowany. Chce bym byl dla nich niewidzialny

Ja mam alergię na żonatych/zajętych. I akurat na mnie ten kawałek metalu działa odpychająco. Fajnie rozmawiam sobie z facetem, ale jak widzę obrączkę to nie wiem jaki byłby interesujący od razu mi się odechciewa.

Gość promy8888
do autora ale sobie temat stworzyłeś, gratuluje pustości i skromności

Odkrywcze stwierdzenie, że jest grupa idiotek które nie są w stanie stworzyć normalnego związku....

Gość awwqwqw
Jestem skromny, moglem napisac wiele wiecej. Musialem napisac cos o sobie, by zarysowac cala sytuacje.

Gość awwqwqw
Fawila, tu nie chodzi o to stwierdzenie, tylko o to ze obraczka przyciaga wiele kobiet a nie odpycha kobiety, jak to sie powszechnie sadzi.

Jeżeli facet jest atrakcyjny to obrączka ani nie dodaje, ani nie odbiera mu uroku. Fakt pozostaje faktem, że do żonatych ciągną tylko ofiary które nie umiałyby same stworzyć normalnego związku. Przychodzą na "gotowe" - facet już jest ustatkowany, "sprawdzony", zdążył się wyszaleć (czemu trochę przeczy ewentualna kochanka...), kochanka nie widzi go chorego, zasmarkanego, z brudnych skarpetkach i złego bo nadepnął na klocka.

Gość promy8888
nie jesteś skromny... nawet więcej jesteś wręcz przeciwnie Narcyzowaty... zakładach topik w stylu jestem taki piękny atrakcyjny że wszystkie i wszystko na mnie leci, i mam wielki problem, Nie wiem ilemasz lat i chyba już nie chcę wiecej wiedzieć na Twój temat poprostu jak czytam takie pierdy to mnie się flaki przewracają...a Ty myśliszże nie ma ładnych kobiet które tez mają poukładane w głowie, jeśli się ma to takie NADMUCHANE sprawy nie zajmują w niej miejsca

Gość awwqwqw
Nie napisalem ze jestem piekny, nie napisalem rowniez ze leca na mnie wszystkie kobiety! Nie dodawaj sobie.

Każdy kto wygląda w miarę atrakcyjnie cieszy się powodzeniem, więc facet nie powiedział nic nadzwyczajnego, nie czepiajcie się go tak...

Gość awwqwqw
Z wygladu jestem ponadprzecietny, nie zaden tam przystojniak. Tyle ze wysoki brunet, ale z twarzy bez rewelacji, nie jakis tam wysportowany. Zadbany, wysoki brunet z podobno swietnymi oczami. Twarz ponadprzecietna ale nic szczegolnego.

Gość awwqwqw
Każdy kto wygląda w miarę atrakcyjnie cieszy się powodzeniem Z tym akurat nie moge sie zgodzic, mowie o facetacj. Mam kolegow atrakcyjniejszych fizycznie ode mnie, ktorzy nie ciesza sie powodzeniem. Dlaczego? Bo nie sa szaramanccy, albo malo zarabiaja.

Zdarzało mi się widywać osoby które wedle kanonu piękna były po prostu brzydkie, a miały coś takiego w sobie, że zwracały uwagę.

Gość awwqwqw
Zdarzało mi się widywać osoby które wedle kanonu piękna były po prostu brzydkie, a miały coś takiego w sobie, że zwracały uwagę. Zgoda, tylko ze to nie zmienia faktu ze Twoje zdanie "Każdy kto wygląda w miarę atrakcyjnie cieszy się powodzeniem" jest niezgodne z rzeczywistoscia. Mozna byc w miare atrakcyjnym facetem(caly czas mowie o fizycznosci, wygladzie) i nie miec w ogole powodzenia u kobiet bo np jest sie biednym, bez pracy itd. Kobiety to sa materialistki.

Zachowanie to też element atrakcyjności. Postawa, spojrzenie itd.

Gość awwqwqw
Zachowanie to też element atrakcyjności. Postawa, spojrzenie Pelna zgoda, to nie zmienia jednak faktu ze atrkacyjnosc fizyczna faceta(nie jakas wyjatkowa) oznacza powodzenie u kobiet. Tak jak pisalem, mam atrakcyjniejszyhc kolegow fizycznie od siebie, ktorzy nie maja w ogole powodzenia u kobiet, bo nie maja pracy, albo slabo zarabiaja. Znam kilku atrakcyjnych fizycznie facetow, ktorzy w ogole nie maja powodzenia u kobiet, wlasnie z powodu ww "cech"

Gość promy8888
umiejęstność czytania między wierszami, nie chciałam Cię obrazić ale jeśli się o tym nie myśli i tym nie interesuje to takie sprawy nie powinny zaprzątać głowy

Gość awwqwqw
umiejęstność czytania między wierszami, -to jest domena kobiet a nie mezczyzn. Nie jestem kobieta, pamietaj o tym. Z mezczyznami nie rozmawia sie tak samo jak z kobietami. Miej tego swiadomosc.

Gość awwqwqw
Pelna zgoda, to nie zmienia jednak faktu ze atrkacyjnosc fizyczna faceta(nie jakas wyjatkowa) oznacza powodzenie u kobiet. - mialo byc - NIE oznacza automatycznie

Z zasady osoby bez pracy mają też wiele innych irytujących cech, w tym np. wieczne martwienie się, rozdrażnienie, skąpstwo. Nie wyobrażasz sobie nawet jak brak kasy faceta denerwuje. Nie dlatego, że nie jest on w stanie zapłacić za kolację, tylko dlatego, że można odnieść wrażenie jakby był tykającą bombą. Kobiety są znacznie bardziej wyczulone na zmiany charakteru, facet z problemami finansowymi po prostu denerwuje. Przy okazji, dla kobiet zachowanie to ważny element atrakcyjności, więc nie rozgraniczaj tego. Często słyszy się, że facet był niby przystojny ale miał "głupie spojrzenie" - i wystarczy, jak wygląda na takiego co myślenie sprawia mu problem to może zostać skreślony.