Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory_bardzo

Co mi jest?

Polecane posty

Gość chory_bardzo

Dzis rano wstałem z potężnym bulem brzucha. Ledwo co zdąrzyłem na kibel i poleciała iście gnojowica. ulga - nie z tej ziemi. Myslałem ze wszystko zakonczy sie od tego momentu w miare pomyślnie, az tu nagle jak mnie za 10 minut nie naciśnie, jak nie skręci, to ledwo co zdąrzyłem po raz drugi..... Ulżyło... Po 30 minutach zjadłem 2 skibeczki chleba i czuje ze znów rewolta, no to znów na klopik i co ? i tym razem na szczęście kupa była zwarta, zwarta w miare możliwosci. Rewelacji na pewno nie było.... Wypiłem ciepłą herbatę i o mało co sie nie porzygałem...... jezdzi mi teraz po brzuchu i czuje ze chyba zwymiotuje. Kładłem sie spać, to wszystko było ok. Na kolacje jadłem to co wszyscy, chleb z serem. Co mi jest? :(:(

Gość chory_bardzo
od czego niby ? nigdzie nie wychodziłem, nikt mnie nie zaraził. Jak leczyc ?

Gość w cionszy
jesteś 🖐️

Od niczego :o po prostu jest :o pij wodę, weź węgiel leczniczy albo co innego na biegunkę i leż :) jak wszystko z Ciebie wyjdzie :P to będzie lepiej

Gość CześćWamMiszcze
Tak bywa. Daj odpocząć oragizmowi, i zdecyduj się na głodówkę. Pozdro(renka, ale nie wiem, ja ją zrobić).

współczuje, ale napisałaś to po mistrzowsku aż się uśmiechnęłam :) ( z opisu dokładności a nie z tego co przeżywasz) dla mnie takie coś jest nie do zniesienia!!! gorzka herbata mocna no i coś na biegunkę!

Gość grypa hymmm
jest sposób cola lub pepsi ale niestety tylko odgazowana i ciepła !!! sprawdziłam działa