Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 lat mamm

CZEGO TO SA OBJAWY?????

Polecane posty

Gość 21 lat mamm

- płaczę bez powodu - jestem ciągle zmęczona, zrobie zakupy w sklepie przyjde i juz sie muszę położyć, zero energii -zerowe libido, seks mógłby nie istniec - włosy wypadaja mi bardzo, przy myciu , czesaniu, jak spie to jest ich pełno na poduszce, pełno na moich ubraniach, straasznie mi wypadaja mimo ,że 2 miesiace biore witaminy -nic mnie nie cieszy - cały czas mam lęk o przyszłość, ciagle boje sie,że komus z moich bliskich cos sie stanie i zostane całkiem sama - koszmary senne, kłade sie pozno , a wstaje wczesnie, po 6 bo juz nie moge spac Czy moze ktos tez tak ma?

Gość weweerwer
ja nie rozumiem czemu wszystko takie tematy sprawdzają sie do tego, ze dziwie nie cche sie ruchac

Gość 21 lat mamm
:(

Gość Sturmabtailung88
weweerwer czy ty w ogóle jesteś z polski??? Autorko idź do lekarza, bo na pewno jesteś na coś chora. Może depresja, może nerwica, a może to być coś zupełnie innego na tle fizycznym.

Gość 21 lat mamm
kurcze no ten stan jest juz uciążliwy:(

Gość Sturmabatailung88
Idź do lekarza, bo w końcu może być za późno. Nie wiem dlaczego ludzie tak bardzo unikają medycyny?

Gość 21 lat mamm
nie uniakm, tylko chciałam zapytac czy moze ktos miał podobnie i mu przeszło;)

Gość grzemun chezun
hormony, prolaktyna moze a najlepiej lekarz stwietrdxzi

Gość raba pixi
Na moje oko może (może) deprecha, ale lekarz musi ocenić. Idź do psychologa, a warto zrobić badania hormonów, w tym tarczycy. I zwrócić uwagę na dietę, bo takie objawy daje kandida, między innymi.

Gość biedna studentkkka
to moze byc problem z hormonami

Gość 21 lat mamm
pół roku temu miałam robione badania krwi i wyszły dobre... hormonu tarczycy tez ok... o co chodzi z ta prolaktyna?

Gość raba pixi
Pól roku temu to było pół roku temu, co ci szkodzi zrobić nowe? Ja swego czasu, po zmianie diety, robiłam co 3 miesiące, dla własnej wiedzy. O prolaktynie poczytaj w necie.

Gość 21 lat mamm
ale chyba przy wysokiej prolaktynie sie tyje... a ja jestem chuda... jem bardzo duzo, a w ogóle nie tyje. waga cały czas stoi na 48kg, a wzrost mam 167cm.

Gość raba pixi
Chyba, chyba, ty nie gdybaj, tylko szoruj do lekarza rodzinnego - to raz. A dwa: psycholog, bo moim zdaniem to ma podłoże psychiczne, a nie typowo fizyczne. Od siedzenia na necie ci nie przejdzie ;)

też bym obstawiała tarczyce lub przysadkę - idź do lekarza :) zrób badania i może powinnaś się udać do endokrynologa?

Gość 21 lat mamm
no właśnie chyba sama sobie nie pomoge:( ale wiesz o tej kandydozie poczytałam, to sporo z tych objawów mam

Gość raba pixi
Tak myślałam... Dieta ma bardzo duży wpływ na funkcjonowanie całego organizmu.