Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytcgiug

POMOCY!!! co Ja mam zrobić??

Polecane posty

Gość rytcgiug

Mój facet nie daje znaku życia już 5 dni! Wcześniej zdarzało się, że nie mieliśmy kontaktu 2 dni, góra 3, ale nigdy tak długo! Martwię się, bo pisałam do niego i dzwoniłam i sygnał normalnie jest, ale nikt nie odbiera. W dodatku jesteśmy ze sobą od niedawna i nie mam żadnego kontaktu do jego rodziny, a mieszka ode mnie 300 km, więc nie mogę sobie wpaść do jego domu i sprawdzić czy wszystko ok... Doszło już do tego, że zaczęłam sprawdzać jakieś kroniki policyjne i wiadomości, czy nie było żadnego wypadku. Co ja mam zrobić???

Gość rytcgiug
up

Gość No kto?:P
może zrobił to specjalnie..? :S

Gość rytcgiug
nie wydaje się być człowiekiem, który się tak zachowuje... jak ja mam się z nim skontaktować?!! szczerze to już bym wolała się dowiedzieć, że mnie olał i dlatego się nie odzywa, a nie że mu się coś stało

Jeśli w żaden inny sposób nie możesz się z nim skontaktować, to zostaje tylko opcja pojechania do niego...

Czy on jest z okolic Warszawy? bo mam deja vu :/

Gość rytcgiug
Nie jest z okolic Warszawy... Nawet z tym pojechaniem to nie bardzo, bo ja wiem tylko jaka to miejscowość, a nie wiem gdzie dokładnie. W dodatku tam nie można niczym dojechać jak samochodem, a ja nie mam... I co ja mam zrobić' chyba umrę z tych nerwów, znowu dzwoniłam i nie odbiera

Może naprawdę Cię olał? Szkoda mi Ciebie, bo rozumiem co przechodzisz. A nie macie wspólnym znajomych? kogoś, kto może wiedzieć, co się z nim dzieje, albo w inny sposób się z nim skontaktować?

Gość rytcgiug
nie mógł mnie tak po prostu olać, bo my studiujemy razem i w końcu musiałby stanąc ze mną twarzą w twarz to jest bardzo dobry, czuły i opiekuńczy facet, dlatego się tak martwię... no są wspólni znajomi, ale z różnych rejonów Polski i nikt na pewno nie ma z nim teraz kontaktu osobistego zresztą nie chcę tak od razu siać paniki i wydzwaniać po wszystkich bo wyjdę na paranoiczkę

No to pozostało Ci chyba tylko ....czekać..?:(

Gość rytcgiug
I to mnie przeraża... aż mnie brzuch boli z tego zmartwienia i płakać mi się chce nie pamiętam kiedy się czymś tak przejmowałam... a w głowie same czarne scenariusze

Będzie dobrze. Jeśli mu ufasz, to na pewno jest jakieś wytłumaczenie:)

Gość rytcgiug
Oczywiście że mu ufam, dlatego najbardziej się boję że coś złego mu się stało,a nie że mnie wystawił... Naprawdę, przejrzałam wszystkie wiadomości z jego regionu czytając o wypadkach samochodowych, utonięciach itp. I nas szczęście nic, ale mogło się wydarzyć 1000 innych rzeczy, o których by nie napisano w gazecie... Jak się odezwie to go zamorduję po prostu, gorzej jak się nie odezwie...