Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubert1990

macierzynskie

Polecane posty

Gość hubert1990

witam.. mam pytanie jestem na urlopie macierzynskim od kwietnia i w lipcu dopiero przedlurzylam maciezynski ale nie otrzymałam poborow na kato czy dostane je czy juz przepadna? wczoraj zlozylam podanie o druga czesc macierzynskiego wiec powinna bycciaglosc powinnam je dostac ale jakos boje sie ze nie dostane. jak to jest czy przeleja mi pobory tylko pare dni pozniej?

strasznie nie składnie to napisałaś i w sumie nie wiadomo o co chodzi... jaka druga cześc urlopu, chodzi ci o przedłużenie o dwa tygodnie tak ? No ale skoro jesteś na urlopie od kwietnia to jeszcze troche czasu Ci zostało do końca urlopu ?

Gość hubert1990
wiec napisze jeszcze raz jestem na macierzynskim od kwietnia i troche przy pozno złozylam przedluzenie . dostalam pobory za kwiecien i maj a za czerwiec juz nie bo dopiero teraz w lipcu przedluzylam je ale wydaje mi sie ze powinna byc ciaglosc i ze powinni mi przelac jeszcze pieniazki ale niewiem czy dobrze mysle czy nie?

no dobrze ale skoro jesteś od kwietnia to 20 tygodni nijak nie kończy Ci się w czerwcu. którego dokładnie kończy ci się urlop macierzyński ? Ja jestem od lutego i macierzyński kończy mi się 10 lipca, i dopiero na początku tego miesiąca składałam podanie o przedłużenienie i wszystko jest git. więc coś tu nie halo...