Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianmix

dylemat z kobieta mam :/

Polecane posty

Gość marianmix

otoz...znam juz dlugo pewna dziewczyne, ja mam 21 , ona 22 lata,lubie ja, jest piekna, dlugowlosa brunetka, niezbyt chuda, tylko ze ma jeden defekt...maly biust:/ chyba rozmiar A. a ja naprawde lubie duze piersi... nie chce potem ogladac sie za innymi, ale naprawde zalezy mi zeby z nia sprobowac, bo wiem, ze piersi to nie wszystko....nie wiem co mam zrobic

Gość marynia dźwigła
idiota z ciebie i tyle, jak bys się czuł gdyby ktoś cię odrzucił przez większe oczekiwania co do twojego fiuta??? żenujące ale z drugiej strony może dobrze, daj jej spokój i znajdź sobie jakąś cycolinę

Gość defewrwer
zalosny kolo z ciebie....a co jak baba z toba zerwie bo dajmy na to masz za malego fiuta? pomysl

spróbuj, jeśli ją rzeczywiście pokochasz, to mały biust nie będzie stanowił dla Ciebie problemu. nie czepiajcie się go tak, ma jakieś zboczenie i pyta, jak sobie z tym poradzić, a że chodzi akurat o cycki to kobiety od razu muszą podnosić bunt... :O

Gość marianmix
no ja wiem, ze to nie jest fajne...tzn powiem tak : pociaga mnie ta dziewczyna, znam juz ja jakis czas, jest madra, inteligentna, podoba mi sie w niej wszystko. mowie tylko o moich upodobaniach, tak jak sa faceci co wola blondynki, albo jak sie woli wieksze samochody od mniejszych tak mnie bardziej jaraja biusty c lub d, a nie a. nie widzialem jej piersi oczywiscie "life" bo nie jestesmy na takim etapie, ba! nawet sie nie calowalismy jeszcze. tylko przez ciuhcy widze ze natura jej poskapila biustu. tylko szkoda mi ja olewac, bo jest swietna dziewczyna ktora bardzo mi pasuje, a ja wiem, ze ja tez sie jej podobam

Gość kapiszaa
to się przygotuj, że ona nosi pewnie jak każda z małym biustem pushap (stanik z poduszkami) więc na lifa może tam nic nie być:(

Kobietę, która ma jeden defekt można uznać za idealną. Poza tym biust z wiekiem może się mocno poprawić, młode kobiety często mają drobne biusty.

Gość jak ktoś ma spać
dopóki nie zobaczysz na żywo to nigdy nie poznasz prawdy. ps utyje na stare lata to jej urośnie.

Nie miałcz na forum,tylko znajdź sobie cycatą,bo na tę szybko przejdzie ci apetyt.Jeden lubi to,inny tamto.Po co zawracać dziewczynie głowę?