Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pallaaa

Ile dostanę alimentów?

Polecane posty

Gość pallaaa

Chcę założyć ojcu dziecka sprawę o alimenty. O jaka kwotę mogę się ubiegać na 3 letnie dziecko które od września. Od ojca dziecka nie dostawałam do tej pory żadnych pieniędzy.

Gość hir
wypierdalaj!!!bękarta na trawe wypusc!!!!

Gość mysle rze
myślę,że możesz złożyć o jakieś700zł, bo sąd i tak obniża. jeżeli nie jestes z ojcem dziecka od jego urodzenia to mozesz sie ubiegac tez o zaległe alimenty.

Gość mxijwific
to zalezy od mozliwosci zarobkowych męża, a takze od potrzeb dziecka te potrzeby ma opłacac i matka i ojciec dziecka

Gość jjjjjkjkjkjjkj
jak zarabia przecietnie czyli z 1500zł to dostaniesz ze 300:o

Gość hir
juz bys chciala majatek na bekarcie zbic co?

Gość OMG!!!..........
jjjjjkjkjkjjkj jak zarabia przecietnie czyli z 1500zł to dostaniesz ze 300 Niekoniecznie...sąd bierze pod uwagę także MOŻLIWOŚCI zarobkowania danego tatusia, bo doskonale wie, że tacy tatusiowie bardzo często, żeby płacić na własne dzieci jak najmniej, załatwiają sobie z pracy zaświadczenie o najniższej krajowej i myślą, że im się upiecze...BZDURA! Niby dlaczego ojciec ma dawać tylko 300zł, a matka 3 razy tyle? (wliczając przecież nie tylko koszta wyżywienia, ale i ubrania, no i czynszu, prądu, internetu[starsze, korzystające dzieci], leków w razie choroby i lekarzy? Skoro zrobił, to niech łoży połowę tego, co i matka!