Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgregtr

pyatnie mam do was, jaki prezent?

Polecane posty

Gość 48348348
to po ch*j zaczynac temat na kafe. chce opinie na temat prezentu to ją dostaje. Je nie zbłaźniłabym się dając matce wode z avonu, chyba że jako odświeżacz powietrza- bez okazji

moze jakis bon do zrealizowania w salonie fryzjerskim? w lovely look maja teraz duze promocje, za 100 mozna zaszalec z farbowaniem,strzyzeniem :)

ty 48348348, cos ty kobieto taka nerwowa? po co takie teksty? po co? czasami lepszy prezent za dyche dany od serca niz za grube tysiace od takiej wariatki-frustratki jak ty:O

Gość to jest absolutnie zakazane
48348348 gratuluję podejścia, tylko się kiedyś nie zdziw jak ci dziecko nie pomoże za kwiatka tylko będzie chciało samochodu, bo tego go właśnie nauczysz

Gość benjaminka ddd
czy ty rozumiesz ze autorke nie stac na wyjazdy na wczasy. Przeciez napisala ze pomysl jest swietny ale brak kasy uniemozliwi taki prezent. Mi sie wydaje ze nawet wystarczy zwykle slowo dziekuje, zapros mame na kolacje lub upiecz ciasto. Nie ma co na sile kupowac pierdół. Na pewno twoja mama nie oczekuje od ciebie jakis prezentów.

Gość 48348348
SweetRose nie jestesmy na ty. Jak ty mnie dobrze znasz:)

Gość 48348348
absolutnie tego swojego dziecka nie ucze. To jest moje indywidualne podejscie do wyceny opieki nad wnukiem

skoro nie jestesmy na ty, to poprosze na Pani:D:D dzizas,maz ci chyba dawno dobrze nie zrobił:Dwspolczujemy:D a reszcie dziewczyn polecam olewac PANIA 48348348 bo to jakas idiotka do potęgi:D

a swoja droga to smutne, ze w twoim przypadku milosc,szacunek itp przekladaja sie od razu na grubą kase:O mnie wychowano na szczescie inaczej:)

Gość 48348348
nie mierz innych swoja miarą :) i chyba cie w ogole nie wychowana skoro obrażasz nieznane ci osoby

Gość 48348348
i sweetaśna masz mega problemy z czytaniem ze zrozumieniem? podstawówka ukończona?

Gość ja rowniez uwazam, ze 100zl
to smeszna kwota jak na to co mama zrobila, nie potepiam autorki, ale majac taka tylko sume do dyspozycji nie pytalabym na pewno na forum. Przeciez za taka kwote wiadomo co mozna kupic. Nie wiem wiec po co ten temat

ty na pewno studia !!! z tego co wnioskuje to tez za pieniądze. :O musisz mieć smutne życie. miłość tez sobie kupiłaś. ???? coś jeszcze ????

Gość 48348348
Quis leget haec? - Twojego chłopa. Płacę mu co miesiąc by użerał sie z takim wszedobylskim babskiem.

Gość srak
100zł to dobra suma. Chodzi o drobiazg - podziękowanie a nie jakieś Bóg wie co... Ja kupiłabym jakąś ładną drogą filiżankę. Coś luksusowego, może coś do wystroju domu?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
do tych dwóch powyzej, ale to nie jest topic na temat ktora z was jest głupsza

Gość 48348348
Quis leget haec? to widac ze jakiś wiesniak z tego Twego chłopa. Mój mąz bynajmniej nie pluje na kobiety. Eh lubicie takie fetysze?

haha, poszlam wykąpac dziewczynki, wracam a ta walnięta jędza dalej kłapie dziobem:D 48348348 dawaj dalej,posmiejemy sie z wieczora:D:D:D

Gość satalka
ja też uważam że wychowywanie dziecka to nie lada wyzwanie, wiec mama zasluguje na cos lepszego. sweetrose juz nie po raz pierwszy obrazasz dziewczyny na kafe, swietny dajesz przyklad córeczkom. Ale co matka to matka

satalka,nazwanie po imieniu jędzy to stwierdzenie faktu, nie obrazanie:D nie podoba sie, nie czytaj,prostszej rady nie mam:D:D byee:D

Gość fgregtr
ale dyskusja sie wywiazala....glupie komentarze przemilcze....ten on do fryzjera tez mi sie podoba...tylko co za taka kwote moze byc??I w jakich salonach??

Gość asiaa23
Być może mamie spodobałby się jakiś prezent, który nie do końca będzie musiał stać na szafce, czy być narzędziem kuchennym. Ja zainwestowałabym dla mamy w kupon na coś, co będzie dla niej miłe i przyjemne. Być może coś takiego będzie dla niej odpowiednie: http://podarkinakartki.pl/p286_wizyta_w_chacie_chleba.html lub http://podarkinakartki.pl/p147_sesja_tradycyjnego_masazu_tajskiego.html Wtedy mama zobaczy, że to co dla Ciebie zrobiła bardzo wiele znaczy. Pozdrawiam

Uważam, że karta podarunkowa to super sprawa :) Jak moja mama przyjechala w odwiedziny (UK) na swieta dostala odemnie taka karte na zakupy w duzym sklepie z ciuchami ( primark jak ktos kojarzy). Nie chodzilo o kase, czy jakosc bo Primark to duzo, tanio i nie koniecznie dobrze heh ;) ale o sam fakt, że po raz pierwszy w zyciu mogla sobie biegac kilka godzin po sklepie i nawrzucac do koszyka co tylko sie spodobalo :) NA codzien ma super prace, dobrze sama sie ubiera.. Tu chodzilo o gest ;) Mowila, ze nigdy tak sie nie bawila i zapamieta ten upominek ;) Ja tak samo na urodziny jak bylam w PL dostalam od dwoch osob karty podarunkowe do rossmana.. No powiem Wam, ze rewelka :D siedzialam tak 2 godziny i nigdy na raz nie wydalam kilku stow na kosmetyki :D CHODZI O GEST- wkoncu stac mnie na kosmetyki, a to byla swietna zabawa, soedzenie czasu na wyberanie itd :) Wiec jestem za taka karta, czy to do sklepu odziezowego, kosmetyczki, fryzjerki- nie ma znaczenia. Bo kasa to czlowiekowi "zawsze żal" a jak juz ma kafrte to..hulaj duszo :D

Gość grrrrrr...
48348348 --> "Jako że razem z mężem mieliśmy urlop w sierpniu to wzieliśmy mamę na 2 tyg o Włoch..." ... chyba zapomnialas dopisac : "ale w sumie to jako opiekunke, zebysmy mogli z mezem dobrze na tych wakacjach odpoczac" ...? :P :D :D Oj, kobieto, naucz sie troche pokory, nie zycze Ci ale jeszcze Cie moze zycie po doopsku skopac ;) Ja na miesjscu autorki dalabym mamie wlasnie jakis kupon/bon do salonu kosmetycznego, na masaz, do sauny.... oczywiecie jesli wie ze sprawi tym radosc. A moze po prostu wspolny wypad na lody i do kina ? Chyba nie ma mamy ktorej taki "babski wieczor (albo popoludnie) z wlasna corka nie sprawimby przyjemnosci :) ...